Kursus i sexuel sundhed København

Mens health Course Copenhagen, her er nogle billeder og takehomes fra en fantastisk weekend med undervisning i klinikken. Og lidt om, hvad der er det næste fra min side inden for uddannelse. Tak til alle jer, der flyver og kører ind; I er fantastiske 💙.

Det, jeg godt kan lide ved dette kursus, er det lave antal deltagere, der giver tid til gode diskussioner om teknologi, videnskab, protokoller og alle de vanskelige ting, vi står over for i klinikkerne. 🤔

Jeg nød alle de mennesker, der kom fra Storbritannien, Holland, Norge og Danmark for at tilbringe tid med mig og lytte til det koncept, jeg har udviklet for mænds sundhed i min klinik. 💪

Jeg er nu endnu mere motiveret til at skabe en mere omfattende workshop til næste gang, der vil blive sat på et andet niveau i praktisk og teoretisk anvendelse. 👌

Denne gang behandlede vi erektil dysfunktion, Peyronies og CPPS som hovedemner.

Det næste endagskursus vil kun fokusere på erektil dysfunktion, med en udvidet session om psykologiske faktorer og rollespil, så du kan håndtere samtalerne med klienterne endnu bedre. Og ikke bare være en Top-Gun-kliniker.
Til denne vil vi også tilføje mere tid til ultralydsscanning af penis, så du kan tilføje endnu en færdighed til din værktøjskasse.

👉👉 Næste kursus bliver den 11. maj 2024 👈 👈

Vi har brug for mere tid til Peyronies, CPPS og inkontinens, så det bliver en dag for sig selv. Jeg vil begynde at arbejde på et mere omfattende kursus, så ingen er i tvivl om, hvordan man håndterer disse sager i fremtiden.

I denne uge vil jeg også afsløre et nyt projekt, som jeg håber, at mange af jer ESWT-behandlere vil støtte. Det vil i høj grad påvirke, hvordan vi ser på chokbølger på tværs af lande og protokoller inden for mænds sundhed. 🚀

Kursus i mænds sundhed København

Deltagere på dag 1

Kursus i mænds sundhed København

Deltagere på dag 2