EMTT – Extracorporeal Magneto transduction Therapy

Extracorporeal Magneto transduction Therapy
Magnetolith – Extracorporeal Magneto transduction Therapy

Behandling med Extracorporeal Magneto transduction Therapy

Behandling med Extracorporeal Magneto transduction Therapy eller i daglig tale EMTT, er en ny teknologi til behandling af akutte og kroniske skader i kroppen.

Klinikken er den første i Danmark til at kunne tilbyde teknologien, og arbejder direkte sammen med producenten i forhold til viderudvikling af udstyret og protokoller til behandling.

Behandlingen foregår ved at et kraftigt og højfrekvent pulserende magnetfelt fra Magnetolith maskinen, påvirker miljøet i kroppens celler, således at de arbejder mere effektivt. På denne måde kan vi påvirke lymfeaktiveteten, vævsskader, muskelspændinger, smertetilstande og inflammationtilstande.

EMTT
Forskellige muligheder for behandling med EMTT

Således arbejder vi effektivt med EMTT- teknologien til problemstillinger som led- og muskelsmerter, men også i forbindelse med sener og knogler som er beskadiget. Herudover stimulere det nerveaktiviteten, vækstfaktorer og dannelsen af små blodkar. På den måde får vi speedet helingen op, reduceret smerten og øget din livskvalitet på ny. Hvis du vil læse mere om selve teknologien, kan du finde det nederst på siden.

Behandlingen er uden bivirkninger, og kan penetrereringsdybde på op mod 18 cm i kroppen. Et normalt behandlingsforløb med Magnetolith vil være mellem 6-8 behandlinger alt efter typen af problemstilling. Behandlingen føles som en let prikken og stikken.

I klinikken vil vi som oftes kombinere EMTT behandling med fokuseret shockwave, da vi ser rigtigt gode resultater i forbindelse med kombinationsbehandlinger. En enkelt behandling med koster 300 kroner og tager ca 15-20 min. Behandlingen foregår fuldt påklædt, da direkte hudkontakt ikke er nødvendigt, for at magnet

Online booking

Behandlingsområder med EMTT

Indikationsområderne (problemstillingerne) for Extracorporeal Magneto transduction Therapy er mange, men skal vi gruppere dem, så vil det være som på billedet herunder.

EMTT
Indikationsområder for EMTT

De områder som vi har arbejde mest med i forhold til EMTT behandling og ser bedst resultater på er. I mange tilfælde vil behandlingen blive kombineret med shockwave og andre behandlingstiltag, for at sikre at du får den højst mulige effekt på din livskvalitet.

I de fleste tilfælde vil EMTT-behandlingen bliver kombineret med fokuseret og radierende shockwave, for at give den mest holistiske og effektive behandling af skadesproblematikken og årsagen hertil.

Der kommer løbende nye studier på nye områder og behandlingsområderne udvides i takt hermed, men hvis du er i tvivl om hvordan vi kan kan hjælpe dig bedst, så er du meget velkommen til at ringe på 41400858. Så vil Michael guide dig til den bedste løsning i din problemstilling.

Hvordan virker Magnetolith?

Ved behandling med EMTT, så vil det højfrekvente magnetiske felt påvirke forskellige enzymatiske processer i kroppen og påvirke membran potentialet.

Når membranpotentialet i cellerne påvirkes, reaktiveres Natrium -og Kaliumpumperne, så de strømmer lettere ind og ud af cellerne.

Cellerne bliver via disse processer påvirket til at øge celledelingen og reprogrammering af cellens inderste kerne. Samtidig bliver kommunikationen mellem cellerne påvirket, hvilket også har en effekt i forhold til smertereduktion.

Det magnetiske felt er også med til at frigøre vækstfaktorer i celler og væv, og påvirker collagenproduktionen, og er dermed en vigtigt faktor i en hurtigere helingsproces.

EMTT går også ind og påvirker en række forskellige enzymer og receptorer i cellerne, som er en del af smerteprocessen. På den måde når disse bliver påvirket, vil man efter behandlingen opleve en reduceret smerte og øget livskvalitet.

EMTT vs. PEMF

Udviklingen af Magnetolith og Extracorporeal Magneto transduction Therapy, er baseret på PEMF teknologien, som er et mere lavfrekvent og mindre kraftigt magnetfelt. EMTT teknologien er ca 40 % kraftigere i det absolutte magnetiske felt end de mest kendte PEMF apparater.

Samtidig arbejdes der med frekvenser på 100-300 khz, som gør at vi kan generer en højere energi over tid, grundet de mere end 15 oscillationer pr pulsering som vi kan få med Magnetolith. Hvor at man ved PEMF ser 1 pr pulsering.

Alt behandling foretages af Michael, som er ekspert i shockwave behandling. Ved siden af klinikken er han international forelæser for producenten Storz Medical, som er de førende inden for shockwave feltet i verden.

Forskellen mellem PEMF og EMTT
Storz Medical

Michael Strøm Administrator
Sportsterapeut , MS Insight

Michael Strøm Specialer: Erektil dysfunktion, Shockwave, Laser behandling, Ultralydsscanning, medlem af The International Society for Sexual Medicine (ISSM) 

follow me
Skriv til mig

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg vender tilbage til dig snarest!

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg kontakter dig hurtigst muligt!