Som den første klinik i Norden, har jeg siden 2020 tilbudt behandling med EMTT, til både komplekse skader og seksuelle dysfunktioner i en kombination med shockwave.

EMTT behandling der gør en forskel

Når du træder ind i klinikken til EMTT behandling med smerter eller andre dysfunktioner og møder mig, så er du i trygge hænder. Jeg er en anerkendt ekspert på området, både nationalt og internationalt, og introducerede EMTT teknologien på det danske og nordiske marked i 2020. og er derved en af verdens mest erfarne inden for dette felt. Ved siden af klinikken underviser jeg andre behandlere og specialister, inden for shockwave og EMTT teknologien

I klinikken er målet dog klart: At forbedre din livskvalitet, og sikre din funktion er som du ønsker.

Hos mig, har du adgang til den nyeste teknologi inden for EMTT og fokuseret shockwave. Vi fokuserer på at forbedre din livskvalitet, så du hurtigt kan vende tilbage til dine daglige aktiviteter uden smerter og med forbedret funktion. Vores EMTT-behandling har vist sig at være særligt effektiv mod ikke-specifikke smerter i led og muskler, herunder artrose. Herudover har det revolutioneret tilgangen til behandling af urologiske dysfunktioner, og nye studier viser også postiv effekt ved magnetisk stimulering af hjernen, i forhold til depression, alzheimer og ADHD.

Hvis du ønsker mere information eller er i tvivl om, hvordan jeg kan hjælpe dig, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Specialtilpassede EMTT behandlingsløsninger

Med Extracorporeal Magnetotransduction Therapy (EMTT) kan du som klient nu nyde fordelene ved en banebrydende teknologi, der fremmer hurtigere vævsheling reetablering af funktion. Behandlingen med MAGNETOLITH-systemet er fuldstændig smertefri, hvilket betyder en mere behagelig oplevelse for dig. Dette moderne fremskridt sikrer, at du får en effektiv og komfortabel behandling. Hvis du søger en smertefri og effektiv løsning, er EMTT måske det, du har ventet på?

Jeg sammensætter en løsning der passer netop din problemstilling, særligt når du har rendt hovedet mod muren andre steder, og ikke passer ind i “kassen” af klassiske løsninger. Jeg tænker ud af boksen, hvilket tager EMTT og andre teknologier til et nyt niveau. Det bedste er at det er en non-invasiv behandling, uden bivirkninger for dig som klient.

Nederst her på siden, er der samlet en række oplysninger omkring EMTT teknologien og hvordan det kan bruges til dig.

Hvad er EMTT konceptet med Magnetolith?

Klient udtalelser

Facts om EMTT behandlinger


Behandling med Extracorporeal Magneto transduction Therapy eller i daglig tale EMTT, er en ny teknologi til behandling af akutte og kroniske skader i kroppen.

Klinikken er den første i Danmark til at kunne tilbyde teknologien, og arbejder direkte sammen med producenten i forhold til viderudvikling af udstyret og protokoller til behandling.

Behandlingen foregår ved at et kraftigt og højfrekvent pulserende magnetfelt fra Magnetolith maskinen, påvirker miljøet i kroppens celler, således at de arbejder mere effektivt. På denne måde kan vi påvirke lymfeaktiveteten, vævsskader, muskelspændinger, smertetilstande og inflammationtilstande.

Således arbejder vi effektivt med EMTT- teknologien til problemstillinger som led- og muskelsmerter, men også i forbindelse med sener og knogler som er beskadiget. Herudover stimulere det nerveaktiviteten, vækstfaktorer og dannelsen af små blodkar. På den måde får vi speedet helingen op, reduceret smerten og øget din livskvalitet på ny. Hvis du vil læse mere om selve teknologien, kan du finde det nederst på siden.

Behandlingen er uden bivirkninger, og kan penetrereringsdybde på op mod 18 cm i kroppen. Et normalt behandlingsforløb med Magnetolith vil være mellem 6-8 behandlinger alt efter typen af problemstilling. Behandlingen føles som en let prikken og stikken.

I klinikken vil vi som oftes kombinere EMTT behandling med fokuseret shockwave, da vi ser rigtigt gode resultater i forbindelse med kombinationsbehandlinger. Behandlingen foregår fuldt påklædt, da direkte hudkontakt ikke er nødvendigt, for at magnet

De områder som vi har arbejde mest med i forhold til EMTT behandling og ser bedst resultater på er. I mange tilfælde vil behandlingen blive kombineret med shockwave og andre behandlingstiltag, for at sikre at du får den højst mulige effekt på din livskvalitet.

 • Slidgigt i knæ og hænder
 • Lændesmerter
 • Plantar Fasciitis (svangsene problemer)
 • Skuldersmerter
 • Achillessenen
 • Inflammationstilstande
 • Knoglebrud
 • Erektil dysfunktion (kombineret med ESWT)
 • Peyronies
 • Neuropati

I de fleste tilfælde vil EMTT-behandlingen bliver kombineret med fokuseret og radierende shockwave, for at give den mest holistiske og effektive behandling af skadesproblematikken og årsagen hertil.

Ved behandling med EMTT, så vil det højfrekvente magnetiske felt påvirke forskellige enzymatiske processer i kroppen og påvirke membran potentialet.

Når membranpotentialet i cellerne påvirkes, reaktiveres Natrium -og Kaliumpumperne, så de strømmer lettere ind og ud af cellerne.

Cellerne bliver via disse processer påvirket til at øge celledelingen og reprogrammering af cellens inderste kerne. Samtidig bliver kommunikationen mellem cellerne påvirket, hvilket også har en effekt i forhold til smertereduktion.

Det magnetiske felt er også med til at frigøre vækstfaktorer i celler og væv, og påvirker collagenproduktionen, og er dermed en vigtigt faktor i en hurtigere helingsproces.

EMTT går også ind og påvirker en række forskellige enzymer og receptorer i cellerne, som er en del af smerteprocessen. På den måde når disse bliver påvirket, vil man efter behandlingen opleve en reduceret smerte og øget livskvalitet.

Udviklingen af Magnetolith og Extracorporeal Magneto transduction Therapy, er baseret på PEMF teknologien, som er et mere lavfrekvent og mindre kraftigt magnetfelt. EMTT teknologien er ca 40 % kraftigere i det absolutte magnetiske felt end de mest kendte PEMF apparater.

Samtidig arbejdes der med frekvenser på 100-300 khz, som gør at vi kan generer en højere energi over tid, grundet de mere end 15 oscillationer pr pulsering som vi kan få med Magnetolith. Hvor at man ved PEMF ser 1 pr pulsering.

 • Oscillation frequency 130 kHz
 • Oscillations per pulse >15
 • Magnetic field strength (4cm distance from the coil)
 • Maximum field strength (at the coil) 0.6 T
 • Performance of the magnetic field (dB max/dt) 65.300 T/s

 

Personlig behandling
Du modtager altid personlig behandling
Kort ventetid
Vi giver hurtig adgang til behandling
Stor erfaring
Vores behandlere har mange års erfaring

Har du spørgsmål?