Peyronies sygdom behandling med shockwave

Peyronies sygdom er når der kommer en krumning af penis ved erektion. Vi hjælper med non-invasiv shockwave behandling

Michael hjælper dig i klinikken med effektiv shockwave behandling til peyronies sygdom. Der uden bivirkninger reducerer krumningen på din penis markant. Se den korte video ovenfor for en kort og simpel forklaring på peyronies og behandling.

Klinikken er Danmarks førende privat klinik inden for behandling af peyronie´s med shockwave og EMTT. Klinikken råder over specialiseret udstyr til præcis behandling af “kuglen eller strengen” som du kan mærke. De ter  uden du skal igennem en ubehagelig operation med risiko for bivirkninger. Derfor har klinikken dagligt mænd med peyronies til undersøgelse og behandling. For nuværende har klinikken sammen med Storz Medical i Schweiz som er de førende inden for shockwaveudstyr, igangsat et nyt casestudy på shockwave og ultralydsscanning til peyronie’s.

Michael besidder en meget stor specialviden og erfaring på området, i forhold til præcis diagnosticering med ultralydsscanning, og efterfølgende behandling med shockwave. Så du kan føle dig i trygge hænder. Her er der ingen berøringsangst for problemstillingen. Du kan se eksempler på ultralydsscanninger længere nede på siden.

Forløbet foregår foregår i 3 trin.

 1. Specialist undersøgelse og ultralydsscanning og samtale
 2. Ultralydsguidet shockwavebehandling for at nedbryde fibrosen/plak og samt EMTT for at øge elasticiteten, suppleret med hjemmeøvelser.
 3. Opfølgningsscanning efter 6 måneder med ultralyd for at kvalitetssikre resultat

Efter behandlingsforløbet (normalt 6 behandlinger) kan du forvente en markant mindre krumning og smerte i området, samt en øget størrelse og seksuel funktion,.

Du har mulighed for at få en 10-15 min uforpligtende og gratis telefonkonsultation med Michael, så du kan høre om en løsning for netop dig. Du kan ringe direkte eller sende en besked via kontaktformularen, og så kontakter Michael dig. Hvis du ved at vi skal igang med behandling, kan du også booke direkte ind via vores online system her på siden.

 

Når du kommer til den første konsultation, så vil Michael gå i dybden omkring hele problemstillingen, både med fysiske og psykiske indvirkninger. Første konsultation er som følgende.

 1. Der laves en grundig screening af graden af krumningen, fysiske og psykiske sundhedsstilstand og din sygehistorie og evt indvirkning på din rejsningsevne
 2. Vi laver en højkvalitets ultralydsscanning, for at afdække størrelsen på fibrosen/plak (kuglen/strengen du mærker).
 3. Vi afdækker vi dine forventninger til behandlingen, og hvilket niveau vi forventer at kunne rykke dig til, ud fra undersøgelsens resultater.
 4. Du modtager første behandling med shockwave og EMTT, såfremt du ønsker at gå igang med behandlingen, her vil du blive instrueret i hjemmeøvelser du skal lave mellem behandlingerne, for at sikre et godt resultat.

Ved opstart på behandling, kan det være en fordel at medbringe et foto af penis i erigeret tilstand der kan vise krumningens placering. Hvorved at vi bedre kan målrette behandlingen.

Der vil blive gået i dybden, for at sikre at vi kan iværksætte den rette behandlingsstrategi, så du igen får kvalitet i dit sexliv. Behandlingen og undersøgelsen, udføres af en Danmarks førende eksperter inden for urologisk shockwave behandling, Michael, som også er medlem af The International Society for Sexual Medicine.

Behandlingen med fokuseret shockwave, der også går under navnet ESWT (Ekstracorporel ShockWaveTherapy). Det foregår ved, at højfrekvente lydbølger via et applikationshoved “skydes” ind i fibrosen/plak området. Det gør at man får ændret de biologiske processer omkring selve “kuglen” således at det nedbrydes til en mindre fast form. Det gør at når vi igennem behandlingsforløbet påvirker plakområdet vil få det nedbrudt til mindre stykker, således at krumningen reduceres. Processerne der sættes igang kan forstærkes ved nogle forskellige hjemmeøvelser, som du vil blive undervist i, når du kommer til behandlingen.

Særligt de biologiske processer omkring collagen omdannelse, stamcellefrigørelse, cellekommunikation og blodkardannelse, er årsagerne til at vi kan bruge shockwave effektivt til peyronies. Når vi kombinere med EMTT er det grundet at det har en øget generel stimuleringen, som gør at vævet bliver mere elastisk og fleksibelt. Der er ikke andre klinikker som tilbyder denne kombinationsbehandling i Danmark. Når vævet er stift, er det også med til øge krumningen og kan i visse tilfælde resulterer i en forkortelse af penis.

Selve behandlingen foregår ved, at der smøres en gel på penis hvor at fibrosen sidder, og vi herefter skyder 3-4000 impulser ind i vævet. Behandlingen føles som stikken og prikken og der kan opstå en let ømhed efter behandling, hvorfor at samleje ikke anbefales i en periode på 24 timer efter endt behandling.

For at kunne afdække graden af fibrose/plak, er det nødvendigt at lave en ultralydsscanning, det er ikke nok “blot” at mærke efter. Dette sikre også at vi rammer det rette område ved den efterfølgende shockwave behandling. Ultralydsscanning til peyronie´s udbydes kun af enkelte klinikker i Danmark, og derved har Michael stor erfaring og viden omkring afdækning af fibrose/plak i penis. Dette har en indvirkning på at give en prognose på behandlingsforløbet, og efterfølgende resultat. Dette hjælper vi dig med at forstå, når vi laver scanningen. Se her lidt eksempler på forskellige størrelser af fibrose i penis.

Ultralydsscanning fibrose peyroniesUltralydsscanning fibrose peyroniesPeyroniesUltralydsscanning fibrose peyroniesUltralydsscanning fibrose peyronies

Et normalt behandlingsforløb strækker sig over 6 uger, med 1 ugentligt shockwave behandling, hvor vi laver 4000 impulser med shockwave i området hvor den hårde “kugle/streng” sidder. Vi supplerer med EMTT for at øge elasticiteten i vævet, således der kommer mere “plads” igen.  Efter behandlingsforløbet kan du forvente en mindre krumning, mindre smerte i området, samt en øget seksuel funktion.

 • Det koster 1.000 kroner pr behandling, shockwave og evt kombination af EMTT
 • Som en af de få kliniker i Danmark og eneste i København, arbejder Michael direkte med Storz Medical i Schweiz. De er den førende producent af udstyr af shockwave til urologiske tilstande, og vi er dermed på forkant med den nyeste forskning og teknologi i klinikken, og råder over special udstyr til behandling af peyronie´s.
 • I forbindelse med forløbet på 6 behandlinger, tilbyder vi en opfølgende ultralydsscanning af plak/fibrose reduktionen efter 6 måneder, for at kvalitetssikre resultatet. Dette planlægges efter sidste behandling.

Induratio penis plastica kan sammenlignes med en betændelsesligende tilstand, som typisk først viser sig med smerte og ømhed i penis. Det er som oftest mest udtalt ved rejsning under samleje, og kan dermed påvirke ens sexlyst. Det kan også i slemme tilfælde fører til Erektil dysfunktion

Peyronies sygdom som ikke er medfødt, kan opstå i løbet af livet, hvor at årsagen kan være grundet en Autoimmum reaktion. Som eventuelt kan være udløst af små skader på penis i forbindelse med seksuel aktivitet. Der opstår her fortykkede, ømme knuder i svulmelegemerne, som giver smerter og ubehag. Dog er tilstanden helt ufarlig. I forbindelse med inflammationsfasen, er der mulighed for at kunne reducerer smerterne med shockwave og EMTT, samt muligt at kunne bremse tilstanden.

Uanset om skævheden er medfødt eller den er kommet senere i livet, så giver lettere skævhed af penis ingen symptomer eller smerte. Skævheden skal udelukkende behandles i de tilfælde, hvor graden af skævhed besværliggør eller umuliggør samleje.

Tilstanden forløber normalt i to faser:

 1. Den første fase er ofte af et års varighed, og mærkes ved at man får smertefulde rejsninger, mens penis starter med at krumme og blive deform
 2. I anden fase aftager ømheden. Her heler de smertende områder op med rigidt arvæv eller også kaldet plak. Resultatet kan blive en timeglasformet penis i erigeret tilstand eller krumning af penis.

Tilstanden heler ikke sig selv, og behandling vil påkræves.  Der er studier har vist at, 10 % oplever bedring efter 5-10 år, 40 % oplever tilstanden som stabil og 50 % oplever forværring med tiden

Medfødt betydende krumning af penis er relativt sjældent, og rammer under 1 % af alle mænd.

Derimod er Induratio penis plastica ikke usædvanlig. Forekomsten stiger med alderen, og rammer op mod 13 % af den mandlige befolkning i forskellige grader. Ikke alle oplever gener ved det og det er sjældent, at tilstanden er så udtalt, at et samleje med en partner bliver vanskeligt at gennemføre.

Som ikke invasiv behandling er shockwave den mest effektive. Men ved slemme tilfælde er kirurgi er foreløbig den mest effektive behandling, og 50-75 % af krumningerne vil blive korrigeret på en tilfredsstillende måde. Der skal dog gå mindst et år fra krumningsprocessen er afsluttet, til der tilbydes operation.

 

Martin’s oplevelse med shockwave behandling til erektil dysfunktion

“På trods af regelmæssig motion, sund kost og et fortsat aktivt sexliv, har jeg op igennem halvtreds års alderen oplevet en gradvis forringelse af evnen til ordentlig og vedvarende rejsning. Ja, i virkeligheden begyndte den proces nok endnu tidligere.

Piller har jeg aldrig rigtigt brudt mig om, og selvom der her opnås en nem og effektiv korttidseffekt. Jeg blev nysgerrig, da jeg læste om Michael og MS Insight. Jeg tog testen og gav mig selv en fødselsdagsgave ved at købe, hvad der i mit tilfælde var 6 anbefalede behandlinger.

Man vænner sig hurtigt til den formløse og på ingen måde smertefulde behandling med shockwavebehandling af mellemkødet og penis. Behandlingen gør ikke ondt, og man vænner sig hurtigt til at slappe af med de ”prikkende” bølger fra shockwavemaskinen.

Kan man overbevise sig selv om, at der ikke er den store forskel på at åbne munden og at smide bukserne i enerum med sin behandler. Så er oplevelsen på niveau med en tandrensning. Michael er meget ordentlig og har hver gang håndteret behandlingerne af mig, og samværet i enerum på en god og afslappet facon.

Efter mine 6 behandlinger oplevede jeg en mærkbar forandring af både evne til at få og hyppigheden af at have en naturlig god rejsning. Hyggeligt, når man vågner om morgenen, og dejligt når man er sammen med sin kæreste.

Selvom det ikke er billigt, har det været pengene værd for mig og jeg kan godt finde på at gå igen om 5 eller 10 år, hvis jeg senere mister det niveau, som jeg nu har fået igen.”

Personlig behandling
Du modtager altid personlig behandling
Trygge rammer
Behandling i diskrete og afslappet klinik
Stor erfaring
Michael har stor erfaring med peyronies

Skal vi kontakte dig?