Ultralydsscanning

Uanset om du er løbet ind i en akut skade, eller du har et problem, der har vokset sig til at blive af mere kronisk karakter, er det vigtigt at få stillet den rette diagnose. Derfor benytter vi os også af ultralydsscanning i forbindelse med de kliniske undersøgelser, så vi kan målrette behandlingen. Særligt ved akutte skader er det vigtigt at få fastlagt omfanget og kompleksiteten af skaden fra start. Det kan eksempelvis være ved en fibersprængning, så er det muligt at se hvor slemt det er. En anden fordel ved ultralydsscanning er at man kan scanne med kroppen i bevægelse. Det gør at vi kan arbejde mere funktionelt på briksen og få et bedre indblik i hvad der præcist sker.

Hos MS Insight benytter vi os af en standard muskuloskeletal probe (hovedet på scanneren). Det har vi valgt at have som en ekstra service, så det er lettere at opdage skader i disse områder. Det er især en fordel, når der skal undersøges for træthedsbrud (stressfrakturer) eller ligament-skader.

Du kan booke direkte ind til behandling via vores online system herunder, eller du kan ringe på 41400858, for at tale med en behandler omkring din problemstilling, så guider vi dig til den bedste løsning.Online booking

Ultralydsscanning fungerer ved, at man sender lydbølger (ultralyd) ind i kroppen, som kastes tilbage med et billede (et ekko). Afhængigt af, hvad disse lydbølger rammer, sendes der forskellige signaler (billeder) tilbage. Det er så de billeder vi tolker og bruger til at stille diagnosen ud fra.

I forbindelse med scanningen smøres en gelé på huden på den kropsdel, der skal scannes, hvorefter scanneren bevæges frem og tilbage over det område, der skal scannes. Lydbillederne oversættes derefter til et billede på en skærm. Dette er ganske ufarligt.

UltralydsbilledeHos MS Insight scanner vi kun muskulært samt knogler i ekstremiteterne, og ikke i forhold til organer, knuder eller eventuel graviditet.

Ultralydsscanning indgår som en del af behandlingerne og er en standard i forbindelse med fokuseret shockwave og koster ikke ekstra.

Michael Strøm Administrator
Sportsterapeut , MS Insight

Michael Strøm Specialer: Erektil dysfunktion, Shockwave, Laser behandling, Ultralydsscanning, medlem af The International Society for Sexual Medicine (ISSM) 

follow me

Det siger vores klienter

 • En stor tak for hjælpen. Laserbehandlingen af min albue gjorde en stor forskel og jeg var hurtigt i gang med at arbejde igen:-)


  John Harry

 • Hold i nakken, der har plaget mig i flere dage klaret på 25 min. Nu har jeg bevægelighed i skulder og nakke igen 😊
  Tusind tak Michael 👍


  Susanne Olling

 • Fantastisk sted at komme, hvis der er lidt problemer med kroppen. Michael er yderst kompetent og dedikeret. Derudover er han super god med mange flexible tider, man ikke kan få mange andre steder.


  Thor Bendix Madsen, Elite triathlet

 • Utrolig faglig kompetent person, med en særlig evne for at “læse” hvad sportsudøveren har brug for. Fedt der både er blik for det kortsigtede, og det lange seje træk og de langsigtede mål.
  Vores to elite svømmere har haft enorm gavn af behandlinger hos MS Insight


  Michael Rasmussen

 • Dygtige folk, med gode ambitioner om at “helbrede” deres kunder. Michael får hverdagen til at fungere, hvis man døjer med noget langvarigt, og så er han altid god for en anbefaling af what to do, for at forbedre ens skavanker fremover. Nem hjemmeside at finde rundt i, og med nem online booking.


  Esther Holm

 • Jeg kan kun anbefale Michael, han er en fantastisk coach og virkelig dygtig. Jeg har kun rosende ord at sige og vil klart anbefale andre at bruge MS Insight.
  Man kan virkelig mærke hans passion for sporten, så uden tøven ***** (5 stjerner).


  Kenneth Popp

 • Fantastisk massage…


  Martin Hein

 • Her har jeg fået en del skavanker fjernet. Både kroniske, såvel som akutte skader, kan klares her. da jeg kom hertil havde jeg et såkaldt slatter knæ, og efter nogle behandlinger var problemet næsten helt væk, selvom det havde fulgt mig i årevis


  Laurits Holm

 • Super kompetencer som både coach og som behandler.


  Ole Kristian Saltnes

Skriv til mig

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg vender tilbage til dig snarest!

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg kontakter dig hurtigst muligt!