Hyppigt stillede spørgsmål

 

Du kan ringe direkte på 41 40 08 58 eller bruge kontaktformularen. Alternativt kan du bruge det hurtige og lette online booking system, som også er det vi foretrækker.

Du skal være klar til at fortælle om dine tidligere problemstillinger og sygehistorie. Hvis du har røntgenbilleder, MRI eller lign, så medbring gerne beskrivelserne, samt en liste med hvad du tager af medicin.

Normalt har vi akuttider, der gør at du kan komme til, inden for 12 til 24 timer, men det betyder også at du skal kunne være fleksibel med tiden du får, da det godt kan være midt på dagen. Behandling uden for normal åbningstid taksteres til dobbelt takst.

Nej, vi tager ikke imod henvisning fra lægen, så klinikken er åben for alle der har behov for behandling.

Nej, klinikken tilbyder specialiserede behandlingsløsninger uden for dækning af sygesikringen.

Klinikken udøver forskellige typer af behandlinger, hvor nogle kan dækkes af din forsikring og andre vil være egenbetaling. Vi anbefaler at du taler med din behandler og dit forsikringsselskab, om hvilke ydelser der kan dækkes af forsikringen. Herudover skal du inden behandlingen starter, gøre opmærksom på at det er forsikringsbehandling, i forhold til at få lavet de korrekte kvitteringer.

Antallet af behandlinger afhænger af problemstillingen og den enkelte klient. Efter en grundig første undersøgelse vil du blive informeret om muligheden for behandlingen og omfanget heraf. Men de fleste af vores klienter hjælper vi inden for 3-12 behandlinger.

Du kan betale med mobilepay eller kontant i klinikken, vi modtager ikke betalingskort, og alt behandling afregnes efter endt behandling. Der gives ikke kredit. Forudbetalte forløb i forbindelse med pakkeløsning eller rabat, refunderes ikke hvis forløbet ikke fuldføres.

Afbud skal ske senest kl. 17:00 dagen før. Ved for sent afbud/udeblivelse opkræves fuldt pris af konsultationen. Afbud kan kun ske via bookingsystemet eller til michael@msinsight.dk, Afbud via telefonsvarer accepteres ikke.

Du skal medbringe de sko du ønsker at få lavet sålerne til. Ellers kan vi ikke lave en sål der passer, da der kan være forskel mellem størrelsen på skoen og sålen.

Der er gratis parkering i 3 timer ude foran klinikken på Eliasgade eller ved Nyrnberggade, husk at stille din P-skive. Det er ikke tilladt at holde i gården, da dette er privat.

Kan vi hjælpe dig?

Klinikken vender tilbage hurtigst muligt, også i weekenden.