Jeg tilbyder unik kombinationsbehandling med flere typer af fokuseret og radierende shockwave samt EMTT som den eneste i Norden

International specialist i shockwave behandling

Få din livskvalitet tilbage med avanceret bivirkningsfri shockwave og EMTT-behandlinger. Siden 2016 har jeg hjulpet mænd og kvinder i alle aldre med at få mindre smerte, mere funktion og højere livskvalitet, uden brug af piller og indsprøjtninger. Jeg er en internationalt anerkendt shockwave ekspert med rejsningsproblemer (ED), bækkensmerter og peyronies som primært speciale, og arbejder for flere af verdens største shockwave producenter som konsulent og underviser.

Hver dag modtager jeg klienter fra hele norden til behandling i min klinik på Amager. Mit primære fokus er på dig og din livskvalitet, og mit mål er at sikre, at du hurtigt får den funktion tilbage, som du fortjener, på den mest effektive måde. Det gør jeg ved hjælp af min dybdegående viden, personligt tilpassede behandlings forløb med forskellige typer af shockwave-teknologier og teknikker, samt rådgivning om hvilke andre aktiviteter du kan lave, for at få en bedre funktion og livskvalitet.

I modsætning til andre klinikker, har jeg investeret i at have alle de 3 forskellige typer af fokuseret shockwave der findes på markedet samt radierende shockwave. Derfor handler det hos mig om, at vælge det bedste udstyr og teknologi til den specifikke problemstilling, uden at skeldne til et bestemt mærke eller koncept. Derfor er der både elektromagnetisk- , elektrohydraulisk- og piezoshockwave teknologi i klinikken. Helt uden bivirkninger.

FAQ om shockwave


 • Præcis smertelindring: Fokuseret shockwave-terapi giver præcis målretning af smerteområdet, hvilket resulterer i effektiv og målrettet smertelindring.
 • Hurtigere heling og rehabilitering: Behandlingen fremmer hurtigere heling af skader og reducerer rehabiliteringstiden, hvilket betyder, at patienter kan komme tilbage til deres normale aktiviteter og sport hurtigere.
 • Øget blodgennemstrømning: Behandlingen er med til at skabe nye blodkar og frigive vækstfaktorer, stamceller og andre gavnlige stoffer til regenerering af kroppens celler.
 • Ikke-invasiv og skånsom: Fokuseret shockwave er en ikke-invasiv behandling, der ikke kræver kirurgi eller medicin, hvilket resulterer i en skånsom og sikker procedure uden de potentielle risici ved mere invasive metoder.
 • Langvarig smertelindring: Effekten af fokuseret shockwave kan vare længe efter behandlingen er afsluttet, hvilket giver vedvarende smertelindring og forbedret livskvalitet på lang sigt.
 • Reduceret behov for smertestillende medicin: Ved at lindre smerter og fremme heling kan fokuseret shockwave reducere eller endda eliminere behovet for smertestillende medicin, hvilket bidrager til at undgå bivirkninger forbundet med langvarig medicinbrug.

Med shockwave og de biologiske egenskaber der er ved behandlingen, er det muligt at behandle en lang række af forskellige problemstillinger i kroppen, både i forhold til sport, hverdag og seksuel funktion.

Det som jeg primært har specialiseret inden for de seksuelle dysfunktioner og beskæftigere mig primært med  følgende

Jeg råder over 4 typer af shockwave i klinikken.

3 typer af fokuseret shockwave, som er en højfrekvent lydbølge, som bruges på specifikke og mindre områder, til at påvirke cellerne. I forbindelse med brug af fokuseret shockwave laver vi altid en ultralydsscanning, således vi får målrettet behandlingen helt specifikt.

En radierende shockwave, som er en trykbølge, som bruges til at arbejde med større muskel og vævsområder.

Fordelen ved at jeg råder over 4 typer af shockwave i klinikken, har jeg mulighed for at tilbyde dig en helhedorienteret behandlingsforløb. Et forløb som tager hånd om dine primære symptomer og smerter, samtidig med at vi i fælleskab kan arbejde globalt i de påvirkemuskelkæder og områder. Læs mere om dem længere nede.

På den måde sikre vi at vi får arbejdet lige så effektivt med årsag og kompensationer i kroppen, som med symptomet. Begge typer af shockwave er beskrevet mere deltaljeret længere nede på siden, for dig der ønsker mere viden herom. Skulle det være nødvendigt at supplere behandlingen med laserterapi, så har vi også muligheden for dette .

I Klinik MS Insight arbejdes der med markedets bedste udstyr fra Storz Medical, Elvation Piezowave og MTS Medical

Behandlingen med fokuseret shockwave, der også går under navnet ESWT (Ekstracorporel ShockWaveTherapy), foregår ved, at højfrekvente lydbølger via et applikationshoved “skydes” ind i det skadede væv og løsner det. De højfrekvente lydbølger øger blodgennemstrømningen og dannelsen af nye blodkar, ligesom de nedbryder tilkalkning i sener og væv. Samtidig stimuleres cellerne til at danne nye collagene fibre, som findes i muskler, sener, knogler og bindevæv.

Fokuseret shockwave-behandling hjælper også med at modulere den inflammatoriske proces og stimulere ny knoglevækst. Disse faktorer er alle med til at fremskynde den naturlige helingsproces. Derfor bruges shockwave behandling også effektivt til træthedsbrud for atleter , så man hurtigt kan returnere til sin sport.

Fokuseret shockwave er effektivt blandt andet på grund af intensiteten i chokbølgen, og fordi energien fra bølgen kan lægges netop dér, hvor skaden er. Med fokuseret shockwave kan vi ligge den primærer energi fra 0 til 8 cm præcist ind i vævet, og der kan er en terapeutisk effekt op til ca 15 cm ind i vævet, alt efter hvilken type af udstyr vi vælger til behandlingen.

Selve behandlingen foregår ved, at der smøres en gel på huden i det ønskede område, og det behandles efter forudbestemte forløb. Behandlingen føles som stikken og prikken eller lettere smerte. Vi justere altid behandlingen efter din smertetærskel, for at få den størst mulige effekt, uden ubehag for dig.

Piezowave Shockwave

Generering af Lydbølger:

 • Piezoelektriske Krystaller: Piezowave-enheder bruger piezoelektriske krystaller, som genererer lydbølger, når de udsættes for en elektrisk strøm. Disse krystaller deformerer sig hurtigt og skaber dermed akustiske bølger.
 • Fokus og Præcision: Lydbølgerne, der produceres af piezoelektriske krystaller, er meget præcise og kan rettes mod specifikke områder i vævet, hvilket gør dem effektive til meget præcis behandling

Elektromagnetisk Shockwave

Generering af Lydbølger:

 • Elektromagnetisk Spole og Membran: Denne teknologi bruger en elektromagnetisk spole, der genererer et magnetfelt. Når en elektrisk strøm passerer gennem spolen, skaber det en kraft, som hurtigt bevæger en membran, der så producerer den kraftige lydbølge.
 • Energi og Justerbarhed: Elektromagnetiske shockwaves er kendt for deres justerbare energi og penetrationsdybde, hvilket gør dem alsidige til forskellige typer behandlinger, og mere generel behandling.

Elektrohydraulisk Shockwave

Generering af Lydbølger:

 • Elektrisk Udløsning i Væske: Denne teknologi bruger en elektrisk udladning (gnist) i en væskekammer til at skabe en hurtig trykbølge. Når elektriciteten passerer gennem væsken, opstår der en mikroeksplosion, som danner en kraftig lydbølge.
 • Høj Energi og Effektivitet: Elektrohydrauliske shockwaves er kendt for deres høje energi og evne til at trænge dybt ind i vævet, hvilket gør dem særligt effektive til behandling af dybtliggende problematikker eller hvor der kræves en meget høj energi.

Behandling med radierende shockwave, der går under navnet rESWT, foregår ved at man genererer en trykbølge med et projektil i et kammer, som overfører energien via en transmitter til hudoverfladen. På den måde kan vi arbejde henover større muskelområder og triggerpunkter, og kan effektivt nå en dybde på ca 4-5 cm, med de transmittere vi har. Herudover råder vi over en række special transmittere som kan løsne op i de små muskler omkring ryg og nakke, samt for Fascia systemet (bindevæv) i kroppen. Dem bruger vi til at skabe en global behandling af hele muskelkæden til det berørte område(symptom).

Det kan eksempelvis være til at løsne op i svangsene, bækkenbundsmuskulaturen, læg og baglår i forbindelse med en hælspore. Radierende shockwave er også en effektiv behandlingsform i forbindelse med trætte muskler, i forbindelse med hård træning og overbelastning.

Lydbølger og trykbølger adskiller sig ikke alene med hensyn til deres egenskaber og måden energien laves på, men også når det kommer til de anvendte protokoller og de opnåede terapeutiske dybder i vævet.
Virkningerne og de terapeutiske mekanismer der opnåes, på trods af de fysiske forskelle og de forskellige anvendelsesområder (overfladiske eller mere dybt), har visse ligheder.

Radiale trykbølger er for eksempel målrettet til behandling af overfladisk smerte. Ved behandling af muskelsmerte kan radiale trykbølger blødgøre muskler og/eller fascia før eller efter brugen af fokuserede chokbølger i et mere specifikt område. Lokale smertefulde områder, kroniske seneproblematikker omkring udspringet på knoglen og dybe og komplekse problemstillinger derimod, bør behandles med fokuserede chokbølger.

Vi har også muligheden for at kunne kombinere shockwave behandlingen med den helt nye EMTT teknologi, som giver en øget stimuli på nervesystemet og vævsområderne omkring skaden, samt en øget frigivelse af vækstfaktorer, og andre byggesten til øget cellekvalitet.

Ved denne kombination, ser vi en højere effekt end ved shockwave alene. Dette bakkes også op af vores klienter der tidligere har modtaget shockwave som standalone.

 

Klient udtalelser

Personlig behandling
Du modtager altid personlig behandling hos MS Insight
Shockwave specialister
Vi har speciale i behandling med shockwave
Specialiserede forløb
Du modtager altid specialiserede forløb I kliniken

Har du spørgsmål angående shockwave?

Klinikken vender tilbage hurtigst muligt, også i weekenden.