Om Klinik MS Insight

I klinikken arbejdes der specialiseret med fokuseret shockwave, radierende shockwave og Level 4 laserterapi. Det bruges som støtte til den traditionelt kendte behandling. Vi bruger ultralydsscanning som standard til identifikation og diagnose af skader, uden det koster ekstra for dig, det er blot god service.  Til genoptræning og forebyggelse af skader, har vi mulighed for fysioterapi og sportsfysioterapi.

Klinikken ejes og drives af Michael Strøm, som inden han blev behandler, har en baggrund på 10 år i forsvaret som befalingsmand. Hertil har han en fortid som konkurrencesvømmer og triatlet, med en PB på 8:58. på Ironmandistancen.

Klinikkens behandlere:

Sportsterapeut Michael Strøm Specialer: Erektil dysfunktion, Manuel behandling, Shockwave, K-laser, Ultralydsscanning, Manipulationer, Indlægssåler

Sportsfysioterapeut Andreas SøndergaardSpecialer: Genoptræning efter sportsskader, K-laser, Ultralydsscanning, Manuel Behandling, Længervarende smerter, Hjernerystelser

Vores tilgang til behandling

MS Insight mantra er simpelt, vi vil gøre en forskel for dig og dine skader, uanset hvordan de er opstået. Vi sætter en ære i at finde løsningen på netop dit problem og få dig tilbage på rette spor, uanset om det drejer sig om en skade i forbindelse med sport, eller et genoptræningsforløb efter en operation.

Derfor arbejder vi holistisk omkring problemstillingerne, og ser ikke kun på selve symptomet. Vi kigger på sammenhængen i din krop fra top til tå. Vi ser på sammenhængen i hvordan du bruger kroppen nu, og hvad du gerne vil fremover. Derfor gør vi måske tingene anderledes end andre, men det gør også at vi måske kan hjælpe dem som er blevet opgivet andre steder. Klinikken råder over en række forskellige typer af behandlere og specialer, hvilket gør bringer vi hele teamet i spil, så vi kan løse din problemstilling hvis det er nødvendigt.

Hvis vi ikke kan hjælpe dig, så gør vi hvad vi kan for at få sendt dig videre.

Vi bruger vores sportsfysioterapeut til at genoptræning efter operationer og skader, samt behandling af klassiske indikationer som rammer bevægeapparatet i takt med at vi bliver ældre.

Det siger vores klienter

 • En stor tak for hjælpen. Laserbehandlingen af min albue gjorde en stor forskel og jeg var hurtigt i gang med at arbejde igen:-)


  John Harry

 • Hold i nakken, der har plaget mig i flere dage klaret på 25 min. Nu har jeg bevægelighed i skulder og nakke igen 😊
  Tusind tak Michael 👍


  Susanne Olling

 • Fantastisk sted at komme, hvis der er lidt problemer med kroppen. Michael er yderst kompetent og dedikeret. Derudover er han super god med mange flexible tider, man ikke kan få mange andre steder.


  Thor Bendix Madsen, Elite triathlet

 • Utrolig faglig kompetent person, med en særlig evne for at “læse” hvad sportsudøveren har brug for. Fedt der både er blik for det kortsigtede, og det lange seje træk og de langsigtede mål.
  Vores to elite svømmere har haft enorm gavn af behandlinger hos MS Insight


  Michael Rasmussen

 • Dygtige folk, med gode ambitioner om at “helbrede” deres kunder. Michael får hverdagen til at fungere, hvis man døjer med noget langvarigt, og så er han altid god for en anbefaling af what to do, for at forbedre ens skavanker fremover. Nem hjemmeside at finde rundt i, og med nem online booking.


  Esther Holm

 • Jeg kan kun anbefale Michael, han er en fantastisk coach og virkelig dygtig. Jeg har kun rosende ord at sige og vil klart anbefale andre at bruge MS Insight.
  Man kan virkelig mærke hans passion for sporten, så uden tøven ***** (5 stjerner).


  Kenneth Popp

 • Fantastisk massage…


  Martin Hein

 • Her har jeg fået en del skavanker fjernet. Både kroniske, såvel som akutte skader, kan klares her. da jeg kom hertil havde jeg et såkaldt slatter knæ, og efter nogle behandlinger var problemet næsten helt væk, selvom det havde fulgt mig i årevis


  Laurits Holm

 • Super kompetencer som både coach og som behandler.


  Ole Kristian Saltnes

Skriv til mig

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg vender tilbage til dig snarest!

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg kontakter dig hurtigst muligt!