MS Insight

Specialklinik for shockwave

Om Klinikken

Klinikken er en privat klinik der tilbyder et alternativ behandlings setup til det offentlige system med shockwave, EMTT og laserterapi. Derfor tages der ikke i mod henvisning fra din læge, og der er fuld egenbetaling ved behandling.

Michael som ejer klinikken er specialist i shockwave behandling af akutte og kroniske skader. Sideløbende har han specialiseret sig i behandling af erektil dysfunktion og peyronies, som nu er et primær område for klinikkens daglige virke,

Klinikken fungerer som referencecenter for shockwave producenten Storz Medical, som har base i Schweiz. Dette gør at klinikken altid har det sidste nye udstyr, samt at klinikkens ejer Michael er med foranstalte workshops for læger og fysioterapeuter inden for de forskellige behandlingsområder med shockwaveteknologien i hele verden.

Klinikken arbejder tæt sammen med Danske Secma medical,i forhold til undervisning af danske behandlere inden for shockwave og laserterapi.

 

Mød Michael

Michael Strøm

Michael Strøm

Shockwavespecialist & Sexolog

Michael er en international anerkendt ekspert og underviser i shockwave, til behandling af urologiske og komplekse problemstillinger i kroppen. Han sætter fokus på at du får den bedste behandlingsløsning, for at du igen får høj livskvalitet. Hertil bliver det hele udført i et holistisk perspektiv, hvor der er fokus på sammenhæng mellem årsag, funktion og smerte.

Læs mere

Michael’s Vision

Er at være et internationalt fyrtårn inden for shockwave og EMTT behandling, som udbygger og skubber grænserne for hvad der kan opnåes med kombinationsbehandlinger til komplekse problemstillinger i kroppen inden for ortopædiske og urologiske indikationer.

Derfor er der et højt fokus på kvalitet og udvikling af behandlingsmetoderne i hverdagen, og gennem et stærkt netværk af internationale samarbejdspartnere. Og løsningerne der ses i klinikken, ses ikke andre steder i Danmark, end de klinikker hvor Michael har undervist.

Missionen

Fokus er at du kan få, og opretholde en høj livskvalitet gennem effektiv specialiseret behandling.

Høj kvalitet
Der sætter fokus på dine mål, når vi planlægger din behandling sammen, uanset hvad de må være.

Klienten i fokus
Sikre dig professionel og effektiv behandling i klinikken, samtidig med at du uddannes til at tage hånd om din situation. På den måde bliver du en aktiv medspiller i behandlingsforløbet og dit fremtidige helbred.

Professionel Service
Eksperternes ekspert inden for shockwave, som arbejder aktivt med uddannelse af andre behandlere i hele verden.

Har du spørgsmål?

Klinikken vender tilbage hurtigst muligt, også i weekenden.