Erektil dysfunktion behandling København

Har du rejsningsproblemer og føler du dig ramt af impotens?

Vi ved hvordan du har det, og er klar til at hjælpe dig

Få din rejsning og seksuelle funktion tilbage

Behandling med shockwave

Vi tilbyder dig et effektivt forløb til behandling af impotens / erektil dysfunktion, så du igen får en god rejsning, og glæden ved sex tilbage. Behandlingen sker ved en af Danmarks førende eksperter inden for urologisk shockwave behandling, Michael Strøm, som også er medlem af The International Society for Sexual Medicine.

Hvis du er i tvivl om graden af din rejsnings problematik, så har vi udviklet en test du kan tage online. Tag Erektil Dysfunktion TESTEN her

Klient 65, Moderat ED problematik

Min rejsning er gået fra 30 til 80 %, jeg er meget glad

Erektil dysfunktion kan komme grundet brugen af medicin, forkalkninger og fedt, som har ophobet sig i svulmelegemerne. Der kan være problemer generelt med blodgennemstrømningen i selve penis. Der kan også komme en nedgang i hormon produktionen i kraft af vi bliver ældre, som vil reducere potensen.

Generelt vil en eller anden grad af rejsningsproblematik ramme ca. 50 % af alle mænd over 50 år, og stiger i takt med alderen herfra.

Vi tilbyder dig et risikofrit behandlingsforløb med 6 behandlinger, hvor vi har en succes rate på 85 % af vores klienter, som opnår en bedre rejsning efter endt behandlingsforløb. De fleste melder tilbage at de kan mærke effekt allerede efter den første eller anden behandling. Vi tilbyder muligheden for en samlet pakke, se mere længere nede på siden.

Klient 61, Svær ED problematik

Min erektion er blevet bedre og det er blevet en bedre oplevelse i soveværelset

Du kan ringe på 41400858 for at få en uforpligtigende samtale omkring din problemstilling, og et evt behandlingsforløb.

Du kan også booke direkte ind til første behandling/samtale herunder. Du vælger blot en førstegangskonsultation og skriver blot ED i kommentarfeltet.
Online booking

Som en af de få kliniker i Danmark, og eneste i København, arbejder Michael direkte med Storz Medical i Schweiz, i forhold til undervisning og udvikling inden for shockwave teknologien. De er markedsledende inden for produktion og udvikling af shockwave udstyr til blandt andet urologiske indikationer.

Pris for behandling af Erektil dysfunktion

En enkeltstående behandling med shockwave koster 850 kroner, men vi anbefaler et samlet forløb på 6 behandlinger.

Pakkeløsning. 6 behandlinger med shockwave over 3-6 uger til 4.600 kr

Vi har også muligheden for at kunne kombinere shockwave med den helt nye EMTT teknologi, som giver en øget stimuli på nervesystemet og vævsområderne omkring bækkenbunden, samt en øget frigivelse af vækstfaktorer, og andre byggesten til øget cellekvalitet.

Ved brug af EMTT, tillægges der 150 pr behandling. Dette vil give en samlet pris på 1000 kroner pr behandling, og 5500 ved pakkeløsningen på 6 behandlinger. Vi er den eneste klinik i Danmark som tilbyder denne innovative kombinationsbehandling, hvilket vil give dig et bedre resultat og kraftigere rejsning.

6 behandlinger med shockwave + EMTT over 3-6 uger til 5500 kr

Ved første konsultation kan du vælge om du kun vil have konsultationen, som koster 690 kroner, og vente med at planlægge dit forløb, eller betale for hele forløbet med det samme og få behandling allerede der.

Hvordan foregår behandlingen af erektil dysfunktion?

Klient, 43 år

Jeg har fået 20 % på min erektion, den er mere hård og længerevarende.

Selve behandlingen af rejsningsproblemer (Erektil dysfunktion) med fokuseret shockwave foregår ved, at mellemkødet og skaftet af penis behandles med shockwave. Her vil lydbølgerne øge blodgennemstrømningen, og dannelsen af nye blodkar, ligesom de nedbryder evt tilkalkninger og ophobninger af kolsterol i svulmelegmener.

På den måde vil du få en øget kvalitet i din rejsning, og opleve mere hårdhed ved erektionen. Selve shockwave-behandlingen varer ca 10 minutter, ud fra de forskningsbaserede protokoller, og det udstyr klinikken råder over. Behandling foregår i afslappende rammer og helt anonymt.

Behandlingen er smertefri for dig, og kan ikke sammenlignes med hvis du tidligere har fået det i eksempelvis en skulder. Du mærker kun en let prikken. Vi laver en ultralydsscaning af mellemkødet, for at se om  du kan kontrollere musklerne i bækkenbunden. Det er også med til at sikre at vi ramme de præcise strukturer, når vi laver behandlingen. Du er selvfølgelig velkommen til at tage din partner med til behandlingen, hvis det giver mere tryghed for dig.

Der er ingen risiko og kendte bivirkninger ved behandlingen. Man kan dog i timerne eller dagene efter måske kan mærke, at det ”arbejder” i området. Du vil også kunne have seksuel aktivitet som vanligt igennem behandlingsforløbet. Dog kan det påvirker positivt i forhold til blærekontrollen, samt kvaliteten i manglende sædafgang.

Klient 60 år, moderat ED Problematik

Jeg er nu igen begyndt at mærke en kraftig morgenrejsning, jeg er rigtigt glad.

Første undersøgelse ved behandling af rejsningsproblemer

Før vi starter behandlingen, så laver vi en grundig screening af graden af din dysfunktion, samtidig med at vi afdækker din sygehistorie. Vi anbefaler  at du har din læge med i forløbet, da vi skal sikre at alle blodværdier og evt følgesygdomme er under kontrol.

Alt dette får vi talt om til den første konsultation, og vi guider dig igennem de forskellige løsninger. Samtidig afdækker vi de forventninger som du har til behandlingen, og hvilket niveau vi forventer at kunne rykke dig til. Hvis der er behov for justeringer omkring kost og livsstil, så bruger vi Ninni Kjær, som vores kostekspert

Derudover skal der kigges på de forhold der gør sig gældende på den psykiske del i livet. Det kan være om du er stresset, om dit parforhold er velfungerende og andre faktorer der kan spille ind. Samtidig afdækker vi om det er konstant fravær af rejsning, eller det er mere situationsbestemt.

Der vil blive gået i dybden, for at sikre at vi kan iværksætte den rette behandlingsstrategi. Det kan også være at behandling vil være mere i form af samtaleterapi, og der vil vi så henvise til en ekstern partner. Normalt laver vi 6 behandlinger, men der kan være behov for flere behandlingen alt efter udgangspunktet, typer af medicin og livsstil. Dette afdækker vi ved første behandling. Der kan også suppleres med et ekstra forløb efter 3-6 måneder, eller du kan booste nervesystemet med enkelte behandlinger efter behov.

erektil dysfunktion

Forudsætninger for effektiv impotens behandling

For at det er muligt at få rejsning, skal hjernen (lyst og psykisk tilstand), nerver til penis, blodkar i penis og cellerne i svulmelegemet fungere normalt. Hvis disse faktorer er til stede, så kan shockwave behandling være en mulighed for dig. Dette vil også blive afdækket i vores indledende screeningtest.

Hvis du vil se en gennemgang af forskellige studier, så kan du se her: Studier på ED

Hvis du stadig er i tvivl omkring hvordan vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte Michael på 41400858, så guider han dig til den bedste løsning.

Behandlingsformer for impotens og erektil dysfunktion

En af de seneste behandlings muligheder for impotens er med fokuseret shockwave, som bruges i klinikken hos MS Insight.

Tidligere har behandlingen været mere medicinsk betinget i kraft af forskellige potens piller for at øge blodgennemstrømningen, typisk med ubehagelige bivirkninger.

Der har også været mulighed for behandling med vacum pumpe eller injektioner direkte i penis.

erektil dysfunktion

Sidste udvej har været behandling via smertefulde operationer, med risikoen for bivirkninger.

Online booking

Symptomer på Impotens og årsager til erektil dysfunktion

Personer under 40 år lider sjældent af ED, mens forekomsten er stigende med alderen. For mænd over 70 år, vil flere end 40 procent have mistet evnen til at kunne få en rejsnings i forbindelse med samleje, mens en del mænd vil have vekslende grader af ED. Samlet set vil godt halvdelen af alle mænd i alderen 50-80 år have ED i større eller mindre omfang. Herudover ses det at mænd med diabetes, forhøjet blodtryk og forhøjet kolesteroltal, har en hyppigere risiko for at lide af ED. Samme gør sig gældende for storrygere og folk med et høj alkoholforbrug.

Det man ser som den hyppigste årsag til svigt af rejsningsfunktionen er dårligt kredsløb til penis i kraft af  åreforkalkning. Herudover kan depression, operationer omkring prostata og det lille bækken, også have følger, der kan give manglende rejsningsevne.

Herudover er der mange typer af medicin som kan fremprovokere forstyrrelser i en mands potens. Det gælder især medicin mod forhøjet blodtryk. Herudover kan nervemedicin svække lysten og potensen. Sidst men ikke mindst, kan der ses en større risiko for hæmning af potens ved anvendelse af anabole steroider.

Michael Strøm Administrator
Sportsterapeut , MS Insight

Michael Strøm Specialer: Erektil dysfunktion, Shockwave, Laser behandling, Ultralydsscanning, medlem af The International Society for Sexual Medicine (ISSM) 

follow me

Det siger vores klienter

 • En stor tak for hjælpen. Laserbehandlingen af min albue gjorde en stor forskel og jeg var hurtigt i gang med at arbejde igen:-)


  John Harry

 • Har fået behandlinger hos MS Insight for en akut opstået muskelskade i skuldren. Har oplevet bedring fra første behandling samt stor fleksibilitet i forhold til hurtigt at få en tid med opfølgende behandlinger. Er kommet godt og hurtigt tilbage til normal funktion efter 1 måned.


  Charlotte Bodil Hermansen

 • Hold i nakken, der har plaget mig i flere dage klaret på 25 min. Nu har jeg bevægelighed i skulder og nakke igen 😊
  Tusind tak Michael 👍


  Susanne Olling

 • Kan helt klart anbefale MS Insight, min datter kom ind til Michael med en alvorlig skulderskader, pga af overbelastning i forbindelse med svømmetræning, efter et 5 ugers forløb med shockwave, laser og øvelser, var der styr på skaden, faktisk var der så meget styr på den at hun kunne svømmestævne efter de 5 uger, og ikke nok med at hun ingen problemer havde med skulderen, hun satte og flere personligerekorder. Der er ingen tvivl om at Michael er skyld i at min datters skadesperiode kun blev 5 uger. så ingen tvivl om at MS Insight kan anbefales.


  Finn Mortensen

 • Dygtige folk, med gode ambitioner om at “helbrede” deres kunder. Michael får hverdagen til at fungere, hvis man døjer med noget langvarigt, og så er han altid god for en anbefaling af what to do, for at forbedre ens skavanker fremover. Nem hjemmeside at finde rundt i, og med nem online booking.


  Esther Holm

 • Fantastisk sted at komme, hvis der er lidt problemer med kroppen. Michael er yderst kompetent og dedikeret. Derudover er han super god med mange flexible tider, man ikke kan få mange andre steder.


  Thor Bendix Madsen, Elite triathlet

 • Her har jeg fået en del skavanker fjernet. Både kroniske, såvel som akutte skader, kan klares her. da jeg kom hertil havde jeg et såkaldt slatter knæ, og efter nogle behandlinger var problemet næsten helt væk, selvom det havde fulgt mig i årevis


  Laurits Holm

 • Super klinik i København – Min kone har fået appelsinhud behandling, som bare virker. Michael er top professionel, kan kun anbefale dette sted.


  Tonni Pedersen

 • Utrolig faglig kompetent person, med en særlig evne for at “læse” hvad sportsudøveren har brug for. Fedt der både er blik for det kortsigtede, og det lange seje træk og de langsigtede mål.
  Vores to elite svømmere har haft enorm gavn af behandlinger hos MS Insight


  Michael Rasmussen

 • Har brugt Michael Strøm hos MS Insight i 2019, der som den eneste fik rettet min skulder ud efter den har været brækket i 2013. Ingen i den offentlige behandling har gidet tage det seriøst, end fortalt mig, at den kunne rettes helt ud igen. Kæmpe anbefaling herfra. Og så er priserne meget rimelige.


  Mille Randløv

Skriv til mig

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg vender tilbage til dig snarest!

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg kontakter dig hurtigst muligt!