Erektil dysfunktion behandling København

Har du rejsningsproblemer, så kan vi hjælpe med shockwave behandling

Klinikken tilbyder dig sikker og effektiv shockwave behandling til erektil dysfunktion/rejsningsproblemer, uden bivirkninger som ses ved medicin. Med shockwave og EMTT behandling dannes der nye blodkar i penis så gemmenstrømningen bliver bedre. Det stimulere nerver, muskler og blodkar i mellemgulvet, samt det reducerer kalk- og fedtaflejrninger i svulmelegmet. En behandlingsform som giver dig en god og hård rejsning igen.

Michael som foretager undersøgelse og behandling, har specialiseret sig i rejsningsproblemer, og behandler hver dag mange mænd med udfordringer på rejsningen. Han besidder derved en meget stor specialviden og erfaring på området, som ikke ses andre steder. Du vil få en grundig indføring i årsagerne og forståelsen af din rejsningsproblematik i forbindelse med behandlingen, og du kan føle dig i trygge hænder. Her på siden er der samlet information omkring rejsningsproblemer, så du kan blive klogere inden du starter på behandling.

Forløbet foregår foregår i 3 trin.

 1. Undersøgelse, samtale og ultralydsscanning af penis og bækkenbund
 2. Behandling med shockwave og EMTT, normalt 6-12 behandlinger alt efter graden af rejsningsproblematikken allerede første gang.
 3. Bækkenbundstræning og fysisk aktivitet

Vi tilbyder alle en 10-15 min uforpligtende og gratis telefonkonsultation med Michael, så du kan høre om en løsning for netop dig. Du kan ringe direkte eller sende os en besked via kontaktformularen, og så kontakter vi dig. Hvis du ved at vi skal igang med behandling, kan du også booke direkte ind til “Førstegangskonsultation urologiske dysfunktioner” via vores online system her på siden. Vi har også mulighed for at hjælpe med behandling af Peyronies syndrom.

Klient udtalelser


“På trods af regelmæssig motion, sund kost og et fortsat aktivt sexliv, har jeg op igennem halvtreds års alderen oplevet en gradvis forringelse af evnen til ordentlig og vedvarende rejsning. Ja, i virkeligheden begyndte den proces nok endnu tidligere.

Piller har jeg aldrig rigtigt brudt mig om, og selvom der her opnås en nem og effektiv korttidseffekt. Jeg blev nysgerrig, da jeg læste om Michael og MS Insight. Jeg tog testen og gav mig selv en fødselsdagsgave ved at købe, hvad der i mit tilfælde var 6 anbefalede behandlinger.

Man vænner sig hurtigt til den formløse og på ingen måde smertefulde behandling med shockwavebehandling af mellemkødet og penis. Behandlingen gør ikke ondt, og man vænner sig hurtigt til at slappe af med de ”prikkende” bølger fra shockwavemaskinen.

Kan man overbevise sig selv om, at der ikke er den store forskel på at åbne munden og at smide bukserne i enerum med sin behandler. Så er oplevelsen på niveau med en tandrensning. Michael er meget ordentlig og har hver gang håndteret behandlingerne af mig, og samværet i enerum på en god og afslappet facon.

Efter mine 6 behandlinger oplevede jeg en mærkbar forandring af både evne til at få og hyppigheden af at have en naturlig god rejsning. Hyggeligt, når man vågner om morgenen, og dejligt når man er sammen med sin kæreste.

Selvom det ikke er billigt, har det været pengene værd for mig og jeg kan godt finde på at gå igen om 5 eller 10 år, hvis jeg senere mister det niveau, som jeg nu har fået igen.”

Rejsningsproblemer kan komme til udtryk på mange måder. Derfor er det også vigtigt at vi får afdækket hvor at problemet opstår, og i hvilket omfang det har. I klinikken bruges der en specielt udviklet test, som afdækker de forskellige faktorer der spiller ind. Er der konstant fravær af rejsning, kan den ikke blive hård eller kan du ikke gennemfører samleje. Disse elementer bliver afdækket, og danner grundlag for den undersøgelse der skal laves. Det er også et af elementerne i planlægningen af det samlede forløb, så du får den bedste løsning.

Tag gerne testen og medbring resultatet til første konsultation. Så gennemgår vi det sammen og Michael hjælper dig med at forstå omfanget af problemet i forhold til behandlingen. Testen vil vise om hvilken af de 5 kategorier du ligger i, og vil defineres som her under. Tag online testen her.

 • Svær ED problematik
 • Moderat ED problematik
 • Let til moderat ED problematik
 • Let ED problematik
 • Ingen ED problematik

 1. Ved første undersøgelse/konsultation laver vi en grundig screening af graden af dine rejsningsproblemer, fysiske og psykiske sundhedsstilstand og din sygehistorie.
 2. Vi afdækker sammen om det er konstant fravær af rejsning, eller det er mere situationsbestemt (psykiske faktorer). Vi anbefaler at du har din læge med i forløbet, da vi skal sikre at alle blodværdier og evt følgesygdomme er under kontrol
 3. Vi laver en ultralydsscanning af penis og bækkenbunden. Læs mere længere nede på siden om hvilke elementer der undersøges.
 4. Vi hjælper dig med hvilken træning for bækkenbunden du skal gå i gang med.
 5. Vi laver sammen en forventningsafstemning til behandlingen, og hvilket niveau vi forventer at kunne rykke dig til, ud fra undersøgelsens resultater.
 6. Du modtager første behandling med shockwave og EMTT, såfremt du ønsker at gå igang med behandlingen.
 7. Vi planlægger dit forløb.

Der vil blive gået i dybden, for at sikre at vi kan iværksætte den rette behandlingsstrategi, så du igen får kvalitet i dit sexliv. Hvis der er behov for justeringer omkring kost og livsstil, så bruger vi Ninni Kjær, som vores kostekspert. Behandlingen og vurderingen af din rejsningproblematik udføres af en Danmarks førende eksperter inden for urologisk shockwave behandling, Michael Strøm, som også er medlem af The International Society for Sexual Medicine.

Ved den første undersøgelse vil vi lave en ultralydsscanning af både din penis og din bækkenbund, for at kunne målrette behandlingen til dit behov. Vi undersøger følgende:

 1. Blodgennemstrømning i de 2 arterier i svulmelegemet
 2. Er der kalk, fedt eller plak i svulmelegemet
 3. Muskler i bækkenbunden som kan indikerer om der er balance i hormomsystemet.
 4. Din kontrol over bækkenbundens muskler.

Klinikken råder over det nyeste og mest avancerede ultralydsscanningsudstyr fra Sonosite, med prober der er målrettet overfladiske strukturer og kar. Klinikken er også en af de få i Danmark, som tilbyder så omfangsrig ultralydsscanning ved rejsningsproblemer, og har derved en stor erfaring i at omstille billederne, til konkret behandlingsplan.

 • Ved brugen af shockwave dannes der nye små blodkar i penis og renser for “snavs” i i svulmelegmerne. Mellemgulvets nerver, muskler og blodkar stimuleres ligeledes, hvilket giver dig en kraftigere og bedre rejsning igen. Helt uden ubehagelig bivirkninger, som ses ved andre behandlinger eller piller.
 • Et behandlingsforløb er består derfor af 6 eller 12 behandlinger, hvor 85 % af vores klienter oplever en bedre og mere kraftfuld rejsning. Antal behandlinger tager udgangspunkt i graden af din rejsningsproblematik, dit indtag af medicin og din livsstil. Derfor laves der en grundig undersøgelse før behandlingen startes.
 • Vi klarlægger hvad der er de udløsende faktorer for dig, første gang du kommer i klinikken til undersøgelse. Seneste forskning og erfaringer fra vores tyske kollegaer viser, det det kan anbefales at supplere med et ekstra forløb efter 6 måneder. Dette har vist sig at give en mere længerevarende effekt (flere år, på det opnåede niveau).
 • En enkeltstående behandling med shockwave i kombination med EMTT koster 1.000 kr. Som de eneste i Danmark arbejder vi med kombinationen af Shockwave og EMTT , hvor vi ser en højere effekt, end shockwave alene.
 • Ved første konsultation kan du vælge om du kun vil have samtale og undersøgelse, som koster 690 kroner (uden behandling) eller gå igang med det samme.
 • Hvis du vil se en gennemgang af forskellige studier, så kan du se dem her: Studier på ED

 • Behandlingen af rejsningsproblemer (Erektil dysfunktion) med fokuseret shockwave foregår ved, at mellemkødet og skaftet af penis behandles med shockwave. Her vil lydbølgerne øge blodgennemstrømningen, og dannelsen af nye blodkar, ligesom de nedbryder evt tilkalkninger og ophobninger af kolsterol i svulmelegmener. Det løsner op for spændt muskulatur, så der igen kommer god blodgemmenstrømning til penis fra bækkenbunden.
 • Selve shockwave-behandlingen varer ca 10-15 minutter, ud fra de forskningsbaserede protokoller, og det udstyr klinikken råder over, som er det nyeste tilgængelige.
 • Behandlingen er smertefri for dig, og kan ikke sammenlignes med hvis du tidligere har fået det i eksempelvis en skulder. Du mærker kun en let prikken. Du er selvfølgelig velkommen til at tage din partner med til behandlingen, hvis det giver mere tryghed for dig.
 • Der er ingen risiko og kendte bivirkninger ved behandlingen. Du vil også kunne have seksuel aktivitet som vanligt igennem behandlingsforløbet. Dog kan det påvirke positivt i forhold til blærekontrollen, samt kvaliteten i manglende sædafgang.

Vi har også muligheden for at kunne kombinere shockwave behandlingen med den helt nye EMTT teknologi, som giver en øget stimuli på nervesystemet og elasticitet i vævet i bækkenbunden, samt en øget frigivelse af vækstfaktorer, og andre byggesten til øget cellekvalitet. Derfor får vi stimuleret et bredere område end ved shockwave alene.

Ved denne kombination, ses en kraftiger effekt end ved shockwave alene. Dette bakkes også op af vores klienter der tidligere har modtaget shockwave som standalone. Vi forventer at denne kombination vil blive standarden for behandling af erektil dysfunktion i fremtiden.

Vi er den eneste klinik i Danmark som tilbyder denne innovative kombinationsbehandling, hvilket vil give dig et bedre resultat og kraftigere rejsning.

Som en af de få kliniker i Danmark, og eneste i København, arbejder Michael direkte med Storz Medical i Schweiz, i forhold til undervisning og udvikling inden for shockwave teknologien. De er markedsledende inden for produktion og udvikling af shockwave udstyr, til blandt andet urologiske indikationer.

Efter operation for prostatacancer er det hyppigt at se kraftige rejsningsproblemer. Normalt vil kirurgen søge at bevarer den ene af de 2 nerver som løber langs prostata, som har indvirkning på rejsningsevnen. Såfremt nerven er bevaret, vil vi med shockwave kunne øge rejsningsevnen, i en kombination med piller. Således vil du kunne bibeholde den seksuelle aktivitet og en god rejsning. Dog er det vigtigt at komme hurtigt efter operationen, da der er et åbent vindue de første 6 måneder efter operationen til at stimulere nervevævet. Dog kan der ikke gives nogle garantier i forbindelse med behandlingen, da meget afhænger af nervens kvalitet efter operationen, men der ses gode resultater, når der arbejdes progressivt med EMTT og Shockwave.

Der er mange forskellige årsager til rejsningsproblemer hos mænd, udover alder. Klinikken hjælper dig ved første undersøgelse til at forstå hvorfor du har fået din rejsningsproblematik. Herunder er der de hyppigste der ses

 • Diabetes
 • Overvægt
 • Forskellige typer af medicin (kolesterol, insulin, blodtryksregulerende som de hyppigste)
 • Fysisk inaktivitet
 • Alkohol/rygning
 • Stress / manglende søvn
 • Brug af steroider
 • Efter prostata operation, grundet nervebeskadigelse
 • Spændte muskler i bækkenbund grundet hyppig cykeltræning

Generelt vil en eller anden grad af rejsningsproblematik ramme ca. 50 % af alle mænd over 50 år, og stiger i takt med alderen herfra. Men der er også mange unge i alderen 20 til 40 som lider af rejsningsproblemer, og den gruppe står for ca 30 % af dem klinikken hjælper. Så det er ikke kun et spørgsmål om “høj” alder.

En af de seneste behandlings muligheder for impotens er med fokuseret shockwave, som bruges i klinikken hos MS Insight.

 • PDE-5 hæmmende piller
 • Fysisk aktivitet
 • Vacum pumpe
 • Shockwave/EMTT
 • Injektioner
 • Operation ( med indsættelse af pumpe)

Skal vi kontakte dig?