Erektil dysfunktion behandling København

Har du rejsningsproblemer og føler du dig ramt af impotens?

Vi ved hvordan du har det, og hjælper hver dag mænd i klinikken til en bedre rejsning

Behandling med shockwave til erektil dysfunktion

Vi tilbyder dig et effektivt forløb til behandling af impotens / erektil dysfunktion med shockwave uden bivirkninger. Du vil igen få en højere livskvalitet, i kraft af en bedre rejsning, højere selvtillid og glæde ved sex, som du tidligere har haft, efter endt behandling.

Ved brugen af shockwave dannes der nye små blodkar i penis, samt at vi stimulere mellemgulvets nerver, muskler og blodkar, som giver dig en kraftigere og bedre rejsning igen. Helt uden ubehagelig bivirkninger, som ses ved andre behandlinger eller piller. Vi har også mulighed for at hjælpe med behandling af Peyronies syndrom

Et standard behandlingsforløb er består af 6 eller 12 behandlinger, hvor 85 % af vores klienter oplever en bedre og mere kraftfuld rejsning. For nogle kan et højere antal behandlinger være nødvendigt. Antallet tager udgangspunkt i graden af din ED problematik, dit indtag af medicin og din livsstil. Vi klarlægger hvad der er de udløsende faktorer for dig, første gang du kommer i klinikken.

Peter 65, Moderat ED problematik

Min rejsning er gået fra 30 til 80 %, jeg er meget glad

En enkeltstående behandling med shockwave koster 850 kroner. Vi tilbyder en pakkeløsning på 4700 kr for et forløb på 6 behandlinger. Som de eneste i Danmark har vi også et unikt kombinationsforløb med Shockwave og EMTT til 5500 kroner for 6 behandlinger, hvor vi ser en højere effekt, end shockwave alene.

Ved første konsultation kan du vælge om du kun vil have konsultationen, som koster 690 kroner (uden behandling), og vente med at planlægge dit forløb, eller gå igang med det samme.

Du kan ringe på 41400858 for at få en u-forpligtigende samtale omkring din problemstilling, og et evt. behandlingsforløb. Du kan også booke direkte ind til første behandling/samtale herunder. Du vælger blot en førstegangskonsultation og skriver blot ED i kommentarfeltet.
Online booking

Afklaring af rejsningsproblemer

For at give dig en større klarhed omkring din rejsningsproblematik og behandlingen heraf, har vi en online test, hvor du vil kunne se graden af din rejsningsproblematik. Denne test vil også blive udgangspunktet for din første konsultation, hvor vi gennemgår din problemstilling, og laver planlægningen af DIT behandlingsforløb.

Behandlingen og vurderingen af din rejsningproblematik udføres af en Danmarks førende eksperter inden for urologisk shockwave behandling, Michael Strøm, som også er medlem af The International Society for Sexual Medicine.

Jørgen, 43 år, Moderat ED problematik

Jeg har fået 20 % på min erektion, den er mere hård og længerevarende.

Hvordan foregår behandlingen af erektil dysfunktion?

erektil dysfunktion

Selve behandlingen af rejsningsproblemer (Erektil dysfunktion) med fokuseret shockwave foregår ved, at mellemkødet og skaftet af penis behandles med shockwave. Her vil lydbølgerne øge blodgennemstrømningen, og dannelsen af nye blodkar, ligesom de nedbryder evt tilkalkninger og ophobninger af kolsterol i svulmelegmener.

På den måde vil du få en øget kvalitet i din rejsning, og opleve mere hårdhed ved erektionen. Selve shockwave-behandlingen varer ca 10 minutter, ud fra de forskningsbaserede protokoller, og det udstyr klinikken råder over, som er det nyeste tilgængelige.

Klient 60 år, moderat ED Problematik

Jeg er nu igen begyndt at mærke en kraftig morgenrejsning, jeg er rigtigt glad.

Behandlingen er smertefri for dig, og kan ikke sammenlignes med hvis du tidligere har fået det i eksempelvis en skulder. Du mærker kun en let prikken. Vi laver en ultralydsscaning af mellemkødet, for at se om  du kan kontrollere musklerne i bækkenbunden. Det er også med til at sikre at vi ramme de præcise strukturer, når vi laver behandlingen. Du er selvfølgelig velkommen til at tage din partner med til behandlingen, hvis det giver mere tryghed for dig.

Der er ingen risiko og kendte bivirkninger ved behandlingen. Man kan dog i timerne eller dagene efter måske kan mærke, at det ”arbejder” i området. Du vil også kunne have seksuel aktivitet som vanligt igennem behandlingsforløbet. Dog kan det påvirke positivt i forhold til blærekontrollen, samt kvaliteten i manglende sædafgang.

Hvis du vil se en gennemgang af forskellige studier, så kan du se dem her: Studier på ED

Shockwave kombineret med EMTT (eneste i Danmark der tilbyder dette)

Vi har også muligheden for at kunne kombinere shockwave behandlingen med den helt nye EMTT teknologi, som giver en øget stimuli på nervesystemet og vævsområderne omkring bækkenbunden, samt en øget frigivelse af vækstfaktorer, og andre byggesten til øget cellekvalitet.

Ved denne kombination, ser vi en højere effekt end ved shockwave alene. Dette bakkes også op af vores klienter der tidligere har modtaget shockwave som standalone. Vi forventer at denne kombination vil blive standarden for behandling af erektil dysfunktion i fremtiden.

EMTT erektil dysfunktion
EMTT teknologien, højfrekvent magnetfelt

Ved brug af EMTT, tillægges der 150 pr behandling. Vi er den eneste klinik i Danmark som tilbyder denne innovative kombinationsbehandling, hvilket vil give dig et bedre resultat og kraftigere rejsning. Hvis du vælger at lave et kombinationsforløb, tilbyder vi en samlet pris på 5.500 kr. for 6 behandlinger.

Som en af de få kliniker i Danmark, og eneste i København, arbejder Michael direkte med Storz Medical i Schweiz, i forhold til undervisning og udvikling inden for shockwave teknologien. De er markedsledende inden for produktion og udvikling af shockwave udstyr, til blandt andet urologiske indikationer.

Første konsultation ved behandling af rejsningsproblemer

Før vi starter behandlingen, så laver vi en grundig screening af graden af din dysfunktion, samtidig med at vi afdækker din sygehistorie. Vi anbefaler  at du har din læge med i forløbet, da vi skal sikre at alle blodværdier og evt følgesygdomme er under kontrol.

Alt dette får vi talt om til den første konsultation, og vi guider dig igennem de forskellige løsninger. Samtidig afdækker vi de forventninger som du har til behandlingen, og hvilket niveau vi forventer at kunne rykke dig til. Hvis der er behov for justeringer omkring kost og livsstil, så bruger vi Ninni Kjær, som vores kostekspert.

Derudover skal der kigges på de forhold der gør sig gældende på den psykiske del i livet. Det kan være om du er stresset, om dit parforhold er velfungerende og andre faktorer der kan spille ind. Samtidig afdækker vi om det er konstant fravær af rejsning, eller det er mere situationsbestemt.

Der vil blive gået i dybden, for at sikre at vi kan iværksætte den rette behandlingsstrategi. Det kan også være at behandling vil være mere i form af samtaleterapi, og der vil vi så henvise til en ekstern partner. Dette afdækker vi ved første behandling. Det anbefales at supplere med et ekstra forløb efter 6 måneder, eller du kan booste nervesystemet med enkelte behandlinger efter behov.

Årsager til erektil dysfunktion

Det man ser som den hyppigste årsag til rejsningsproblemer er dårligt kredsløb generelt i kraft af åreforkalkning, som også vil kunne medføre forkalkninger i svulmelegmerne i selve penis, der vil hindre blodcirkulationen.

Herudover ses der også en tydelig sammenhæng til rejsningsproblematikker ved brug af medicin til regulering af blodtryk, kolesterol og diabetes. Sidst men ikke mindst, kan der ses en større risiko for hæmning af potensen, ved anvendelse af anabole steroider.

erektil dysfunktion
Der er mange årsager til erektil dysfunktion

Operationer omkring prostata også have følger, der kan give manglende rejsningsevne, såfremt at nervevævet i forbindelse med operationen er blevet beskadiget. Generelt vil en eller anden grad af rejsningsproblematik ramme ca. 50 % af alle mænd over 50 år, og stiger i takt med alderen herfra.

Klient 61, Svær ED problematik

Min erektion er blevet bedre og det er blevet en bedre oplevelse i soveværelset

Behandlingsformer for impotens og erektil dysfunktion

En af de seneste behandlings muligheder for impotens er med fokuseret shockwave, som bruges i klinikken hos MS Insight.

Tidligere har behandlingen været mere medicinsk betinget i kraft af forskellige potens piller for at øge blodgennemstrømningen, typisk med ubehagelige bivirkninger. Der har også været mulighed for behandling med vacum pumpe eller injektioner direkte i penis. Sidste udvej har været behandling via smertefulde operationer, med risikoen for bivirkninger.

Online booking

Michael Strøm Administrator
Sportsterapeut , MS Insight

Michael Strøm Specialer: Erektil dysfunktion, Shockwave, Laser behandling, Ultralydsscanning, medlem af The International Society for Sexual Medicine (ISSM) 

follow me

Det siger vores klienter

 • Jeg modtog en meget professionel behandling af Michael. Jeg ankom med skuldersmerter, hvor min arm ikke kunne føres op til øret og inden jeg forlod klinikken var min skulder fuld funktionel og smertefri. Kan varmt anbefale MS insight. Den bedste behandling jeg længe har modtaget.


  Sissel Secher-Nielsen

 • God behandling.
  Professionel og udforskende. Michael arbejder med mange former for behandling og det gør at man ikke behøver gå til 10 forskellige behandlinger. Hans viden og ekspertise er super. Man er i trygge hænder.
  Hvad der ellers ikke kunne behandles med hverken kiropraktor, medicin eller træning, fiksede han med en af sin gode maskiner (jeg havde så vidt vides Chostocondritis, inflammation mellem brystben og ribben, der forhindrede at jeg kunne strække mig og gav trykken for brystet).
  Desuden hjalp han også min mor i gennem en diskusprolaps og ikke kun selve diskusprolaps’en, men også de ting der kan følger med når kroppen ikke er 100% i balance, ondt i benene, infiltrationer(eller hvad det hedder😊) og gode skosåler til holdningen og når man går.


  Athene Vistisen

 • Jeg har modtaget exceptionel god og meget effektiv behandling hos Michael ved MS Insight. Kombinationen af Shockwave og Magnetolith, har givet ekstremt gode og tydeligt mærkbare resultater, allerede inden jeg forlod klinikken. Michael er ekstrem dygtig, og kan med det udstyr klinikken besidder, hjælpe, hvor ingen andre har kunne, og endda med stor succes.

  Mine bedste anbefalinger.

  Du vil ikke fortryde dit besøg hos MS Insight – Jeg er imponeret.


  Louise Hansen

 • Hold i nakken, der har plaget mig i flere dage klaret på 25 min. Nu har jeg bevægelighed i skulder og nakke igen 😊
  Tusind tak Michael 👍


  Susanne Olling

 • Kan helt klart anbefale MS Insight, min datter kom ind til Michael med en alvorlig skulderskader, pga af overbelastning i forbindelse med svømmetræning, efter et 5 ugers forløb med shockwave, laser og øvelser, var der styr på skaden, faktisk var der så meget styr på den at hun kunne svømmestævne efter de 5 uger, og ikke nok med at hun ingen problemer havde med skulderen, hun satte og flere personligerekorder. Der er ingen tvivl om at Michael er skyld i at min datters skadesperiode kun blev 5 uger. så ingen tvivl om at MS Insight kan anbefales.


  Finn Mortensen

 • Har fået behandlinger hos MS Insight for en akut opstået muskelskade i skuldren. Har oplevet bedring fra første behandling samt stor fleksibilitet i forhold til hurtigt at få en tid med opfølgende behandlinger. Er kommet godt og hurtigt tilbage til normal funktion efter 1 måned.


  Charlotte Bodil Hermansen

 • Utrolig faglig kompetent person, med en særlig evne for at “læse” hvad sportsudøveren har brug for. Fedt der både er blik for det kortsigtede, og det lange seje træk og de langsigtede mål.
  Vores to elite svømmere har haft enorm gavn af behandlinger hos MS Insight


  Michael Rasmussen

 • En stor tak for hjælpen. Laserbehandlingen af min albue gjorde en stor forskel og jeg var hurtigt i gang med at arbejde igen:-)


  John Harry

 • Fantastisk sted at komme, hvis der er lidt problemer med kroppen. Michael er yderst kompetent og dedikeret. Derudover er han super god med mange flexible tider, man ikke kan få mange andre steder.


  Thor Bendix Madsen, Elite triathlet

 • Super klinik i København – Min kone har fået appelsinhud behandling, som bare virker. Michael er top professionel, kan kun anbefale dette sted.


  Tonni Pedersen

 • Har brugt Michael Strøm hos MS Insight i 2019, der som den eneste fik rettet min skulder ud efter den har været brækket i 2013. Ingen i den offentlige behandling har gidet tage det seriøst, end fortalt mig, at den kunne rettes helt ud igen. Kæmpe anbefaling herfra. Og så er priserne meget rimelige.


  Mille Randløv

Skriv til mig

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg vender tilbage til dig snarest!

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg kontakter dig hurtigst muligt!