Erektil dysfunktion behandling med shockwave

Har du rejsningsproblemer og føler du dig ramt af impotens?

Så hjælper vi dig med at få din livskvalitet, bedre rejsning og glæden ved sex tilbage

Vi tilbyder dig et effektivt forløb til behandling af vaskulærbetinget impotens / erektil dysfunktion med shockwave. Vaskulær erektil dysfunktion, er når der er problemer med blodgennemstrømningen i selve penis. Vi kan også hjælpe dig hvis du lider af Peyronis sygdom, eller kroniske prostata smerter.

Erektil dysfunktion kan komme grundet brugen af medicin, eller forkalkninger og fedt, som har ophobet sig i svulmelegemerne, eller i takt med at vi bliver ældre og hormon produktionen falder.

Det rammer ca 50 % af alle mænd over 50 år, og stiger i takt med alderen herfra. Vi tilbyder dig et risikofrit behandlingsforløb med 6 behandlinger til 4400 kroner, hvor vi har en succes rate på 85 % af vores klienter, som opnår en bedre rejsning efter endt behandling. De fleste melder tilbage at de kan mærke effekt allerede efter 1-2 behandlinger.

Vi vil gerne guide dig bedst muligt, så du er meget velkommen til at kontakte Michael på 41400858, for at få afklaring i forhold til et eventuelle spørgsmål. Du kan også booke direkte ind til første behandling/samtale herunder. Du vælger blot en førstegangskonsultation og skriver blot ED i kommentarfeltet.
Online booking

Som en af de få kliniker i Danmark og eneste i København, samarbejder vi direkte med Storz Medical i Schweiz. De er den førende producent af udstyr af shockwave til erektil dysfunktion, og vi er dermed på forkant med den nyeste forskning og teknologi i klinikken, når det kommer til behandling af ED. Det gør at du er i trygge hænder både under og efter behandlingen. Vi er ligeledes medlemmer af The International Society for Sexual Medicine

Hvordan foregår behandlingen af erektil dysfunktion?

Selve behandlingen af rejsningsproblemer (ED) med fokuseret shockwave foregår ved, at mellemkødet og skaftet af penis behandles med shockwave. Her vil lydbølgerne øge blodgennemstrømningen, og dannelsen af nye blodkar, ligesom de nedbryder evt tilkalkninger og ophobninger af kolsterol i svulmelegmener. På den måde vil du få en øget kvalitet i din rejsning, og opleve mere hårdhed ved erektionen. Selve shockwave-behandlingen varer ca 15 minutter, ud fra de forskningsbaserede protokoller, og det udstyr klinikken råder over.

Behandlingen er smertefri for dig, og kan ikke sammenlignes med hvis du tidligere har fået det i eksempelvis en skulder. Du mærker kun en let prikken. Vi laver en ultralydsscaning af mellemkødet, for at se om  du kan kontrollere musklerne i bækkenbunden. Det er også med til at sikre at vi ramme de præcise strukturer, når vi laver behandlingen. Du er selvfølgelig velkommen til at tage din partner med til behandlingen, hvis det giver mere tryghed for dig.

Der er ingen risiko og kendte bivirkninger ved behandlingen. Man kan dog i timerne eller dagene efter måske kan mærke, at det ”arbejder” i området. Du vil også kunne have seksuel aktivitet som vanligt igennem behandlingsforløbet. Dog kan det påvirker positivt i forhold til blærekontrollen, samt kvaliteten i manglende sædafgang.

Pris for behandling af ED

En enkeltstående behandling koster 800 kroner, men vi anbefaler et samlet forløb på 6 behandlinger, hvor vi har lavet en pakkepris på 4400 kroner. Ved første konsultation kan du vælge om du kun vil have konsultationen, som koster 600 kroner, og vente med at planlægge dit forløb, eller betale for hele forløbet med det samme og starte behandlingen første gang.

Første undersøgelse ved behandling af rejsningsproblemer

Før vi starter behandlingen, så laver vi en grundig screening af graden af din dysfunktion, samtidig med at vi afdækker din sygehistorie. Vi anbefaler  at du har din læge med i forløbet, da vi skal sikre at alle blodværdier og evt følgesygdomme er under kontrol. Alt dette får vi talt om til den første konsultation, og vi guider dig igennem de forskellige løsninger. Samtidig afdækker vi de forventninger som du har til behandlingen, og hvilket niveau vi forventer at kunne rykke dig til.

Derudover skal der kigges på de forhold der gør sig gældende på den psykiske del i livet. Det kan være om du er stresset, om dit parforhold er velfungerende og andre faktorer der kan spille ind. Samtidig afdækker vi om det er konstant fravær af rejsning, eller det er mere situationsbestemt.

Der vil blive gået i dybden, for at sikre at vi kan iværksætte den rette behandlingsstrategi. Det kan også være at behandling vil være mere i form af samtaleterapi, og der vil vi så henvise til en ekstern partner. Normalt laver vi 6 behandlinger, men der kan være behov for flere behandlingen alt efter udgangspunktet, typer af medicin og livsstil. Dette afdækker vi ved første behandling. Der kan også suppleres med et ekstra forløb efter 3-6 måneder.

erektil dysfunktion

Forudsætninger for effektiv impotens behandling

For at det er muligt at få rejsning, skal hjernen (lyst og psykisk tilstand), nerver til penis, blodkar i penis og cellerne i svulmelegemet fungere normalt. Hvis disse faktorer er til stede, så kan shockwave behandling være en mulighed for dig. Dette vil også blive afdækket i vores indledende screeningtest.

Hvis du vil se en gennemgang af forskellige studier, så kan du se her: Studier på ED

Hvis du stadig er i tvivl omkring hvordan vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte Michael på 41400858, så guider vi dig til den bedste løsning.

Behandlingsformer for impotens og erektil dysfunktion

En af de seneste behandlings muligheder for impotens er med fokuseret shockwave, som bruges i klinikken hos MS Insight.

Tidligere har behandlingen været mere medicinsk betinget i kraft af forskellige potens piller for at øge blodgennemstrømningen, typisk med ubehagelige bivirkninger.

Der har også været mulighed for behandling med vacum pumpe eller injektioner direkte i penis.

Sidste udvej har været behandling via smertefulde operationer, med risikoen for bivirkninger.erektil dysfunktion

Online booking

Symptomer på Impotens og årsager til erektil dysfunktion

Personer under 40 år lider sjældent af ED, mens forekomsten er stigende med alderen. For mænd over 70 år, vil flere end 40 procent have mistet evnen til at kunne få en rejsnings i forbindelse med samleje, mens en del mænd vil have vekslende grader af ED. Samlet set vil godt halvdelen af alle mænd i alderen 40-80 år have ED i større eller mindre omfang. Herudover ses det at mænd med diabetes, forhøjet blodtryk og forhøjet kolesteroltal, har en hyppigere risiko for at lide af ED. Samme gør sig gældende for storrygere og folk med et høj alkoholforbrug.

Det man ser som den hyppigste årsag til svigt af rejsningsfunktionen er dårligt kredsløb til penis i kraft af  åreforkalkning. Herudover kan depression, operationer omkring prostata og det lille bækken, også have følger, der kan give manglende rejsningsevne.

Herudover er der mange typer af medicin som kan fremprovokere forstyrrelser i en mands potens. Det gælder især medicin mod forhøjet blodtryk. Herudover kan nervemedicin svække lysten og potensen. Sidst men ikke mindst, kan der ses en større risiko for hæmning af potens ved anvendelse af anabole steroider.

Michael Strøm Administrator
Sportsterapeut , MS Insight

Michael Strøm Specialer: Erektil dysfunktion, Shockwave, Laser behandling, Ultralydsscanning, medlem af The International Society for Sexual Medicine (ISSM) 

follow me

Det siger vores klienter

 • En stor tak for hjælpen. Laserbehandlingen af min albue gjorde en stor forskel og jeg var hurtigt i gang med at arbejde igen:-)


  John Harry

 • Hold i nakken, der har plaget mig i flere dage klaret på 25 min. Nu har jeg bevægelighed i skulder og nakke igen 😊
  Tusind tak Michael 👍


  Susanne Olling

 • Fantastisk sted at komme, hvis der er lidt problemer med kroppen. Michael er yderst kompetent og dedikeret. Derudover er han super god med mange flexible tider, man ikke kan få mange andre steder.


  Thor Bendix Madsen, Elite triathlet

 • Utrolig faglig kompetent person, med en særlig evne for at “læse” hvad sportsudøveren har brug for. Fedt der både er blik for det kortsigtede, og det lange seje træk og de langsigtede mål.
  Vores to elite svømmere har haft enorm gavn af behandlinger hos MS Insight


  Michael Rasmussen

 • Dygtige folk, med gode ambitioner om at “helbrede” deres kunder. Michael får hverdagen til at fungere, hvis man døjer med noget langvarigt, og så er han altid god for en anbefaling af what to do, for at forbedre ens skavanker fremover. Nem hjemmeside at finde rundt i, og med nem online booking.


  Esther Holm

 • Jeg kan kun anbefale Michael, han er en fantastisk coach og virkelig dygtig. Jeg har kun rosende ord at sige og vil klart anbefale andre at bruge MS Insight.
  Man kan virkelig mærke hans passion for sporten, så uden tøven ***** (5 stjerner).


  Kenneth Popp

 • Fantastisk massage…


  Martin Hein

 • Her har jeg fået en del skavanker fjernet. Både kroniske, såvel som akutte skader, kan klares her. da jeg kom hertil havde jeg et såkaldt slatter knæ, og efter nogle behandlinger var problemet næsten helt væk, selvom det havde fulgt mig i årevis


  Laurits Holm

 • Super kompetencer som både coach og som behandler.


  Ole Kristian Saltnes

Skriv til mig

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg vender tilbage til dig snarest!

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg kontakter dig hurtigst muligt!