Behandling af inkontinens med shockwave

Fokuseret shockwavebehandling hjælper dig

En af årsagerne til inkontinens / vandladningsproblemer, kan være manglende muskelkontrol, eller for spændte muskler omkring urinrøret. Herudover kan den generelle tilstand af blæren og urinlederen spille ind. Ved hjælpe af shockwave har vi en mulighed for at stimulere de biologiske processer og genopbygge cellerne i blæresystemet. Det vil også stimulere nerveaktiviteten og kontrollen over musklerne, så du igen får fuld kontrol. Du vil slipper for at have problemer med inkontinens og får igen høj selvtillid og livskvalitet. Du kan læse meget mere længere nede på siden.

Et par enkelte vigtige fordele ved behandlingen er

  • Effekt efter få behandlinger

  • Evt lugtgener forsvinder/reduceres

  • Du skal ikke være nervøs for at tisse igennem

Inkontinens behandling uden tabu eller operation til mænd og kvinder.

Klinikken hjælper dig til større kontrol ved inkontinens. Det bliver tit opfattet som tabubelagt eller vanskelige at tale om, det er det ikke i klinikken. Her er du helt tryg, og du mødes i en afslappet atmosfære når du kommer til første undersøgelse og behandling. Klinikken tilbyder dig smertefri shockwave behandling, hvor du genvinder kontrol over din vandladning. Og det bedste er, at det er uden bivirkninger, og operation og piller, ikke er den eneste løsning for igen at have fuld kontrol.

Hver dag hjælper Michael klienter med inkontinens, så han besidder en meget stor specialviden og erfaring på området. Han er ligeledes medlem af The International Society for Sexual Medicine, og er derved altid opdateret på nyeste forskning. Et forløb består af 4-8 behandlinger med  fokuseret shockwave og EMTT

inkontinens

Behandling af inkontinens

Hvad siger andre klienter?

FAQ om inkontinens


Klinikken tilbyder dig et effektivt forløb til behandling af Inkontinens med shockwave & EMTT uden bivirkninger. Du vil igen få en højere livskvalitet, i kraft af en større kontrol over din vandladning og højere selvtillid som du tidligere har haft, efter endt behandling.

Ved brugen af shockwave og EMTT stimulerer vi frigivelsen af forskellige vækstfaktorer i blæresystemet, mellemgulvets nerver, muskler og blodkar. Alt sammen processer og væv, som giver dig en større kontrol over din vandladning. Helt uden ubehagelig bivirkninger, som kan ses ved visse typer af medicin eller operation.

Et standard behandlingsforløb består af 4-8 behandlinger. Antallet tager udgangspunkt i graden af din inkontinens og hvor længe det har stået på. Og selvfølgelig hvordan du reagerer på behandlingen.

Klinikken er den eneste i Danmark som tilbyder denne innovative kombinationsbehandling. Ved denne kombination, ser vi en højere effekt end ved shockwave alene. Dette bakkes også op af vores klienter der tidligere har modtaget shockwave som standalone.

Som en af de få kliniker i Danmark, og eneste i København, arbejder Michael direkte med Storz Medical i Schweiz, i forhold til undervisning og udvikling inden for shockwave teknologien. De er markedsledende inden for produktion og udvikling af shockwave udstyr, til blandt andet urologiske indikationer.

En enkeltstående behandling med shockwave i kombination med EMTT koster 1000 kr. Som de eneste i Danmark arbejder vi med kombinationen af Shockwave og EMTT , hvor vi ser en højere effekt, end shockwave alene.

Ved første konsultation kan du vælge om du kun vil have konsultationen, som koster 820 kroner (uden behandling), og vente med at planlægge dit forløb, eller gå igang med det samme. Behandlingen foregår personligt, diskret og i et aflåst lokale. Ved behandling ved første konsultation er prisen 1100 kroner.

Behandlingen og vurderingen af din problematik udføres af en Danmarks førende eksperter inden for urologisk shockwave behandling, Michael Strøm, som også er medlem af The International Society for Sexual Medicine.

Før vi starter behandlingen, så laver vi en grundig screening af graden af din problemsstilling, samtidig med at vi afdækker din sygehistorie. Vi laver ligeledes en ultralydsscanning i forbindelse med behandlingen, for at se hvorvidt du har kontrol over din bækkenbundsmuskulatur. Vi afdækker om det er induceret af stress eller mere fysisk karakter.

Alt dette får vi talt om til den første konsultation, og du bliver guidet igennem de forskellige løsninger. Samtidig afdækker vi de forventninger som du har til behandlingen.

Der vil blive gået i dybden, for at sikre at vi kan iværksætte den rette behandlingsstrategi.

Selve behandlingen af inkontinens med fokuseret shockwave og EMTT foregår ved, at mellemkødet (blæren & prostata) behandles med shockwave. Her vil lydbølgerne stimulerer mellemgulvets nerver, muskler og blodkar På den måde vil du få en øget kontrol over din bækkenbund. En "bivirkning" kan også være mere hårdhed ved erektionen. Selve shockwave-behandlingen varer ca 10-15 minutter, ud fra de forskningsbaserede protokoller, og det udstyr klinikken råder over, som er det nyeste tilgængelige. Herefter stimulere vi hele området med EMTT, for at øge frigivelsen af vækstfaktorer som stimulere hele blære systemets regeneration.

Behandlingen er smertefri for dig, og kan ikke sammenlignes med hvis du tidligere har fået det i eksempelvis en skulder. Du mærker kun en let prikken. Vi laver en ultralydsscaning af mellemkødet, for at se om  du kan kontrollere musklerne i bækkenbunden. Du er selvfølgelig velkommen til at tage din partner med til behandlingen, hvis det giver mere tryghed for dig.

Der er ingen risiko og kendte bivirkninger ved behandlingen. Man kan dog i timerne eller dagene efter måske kan mærke, at det ”arbejder” i området. Du vil også kunne have seksuel aktivitet som vanligt igennem behandlingsforløbet.

Selve behandlingen af inkontinens med fokuseret shockwave og EMTT foregår ved, at der behandles langs trussekanten med shockwave. Her vil lydbølgerne stimulerer mellemgulvets nerver, muskler og blodkar På den måde vil du få en øget kontrol over din bækkenbund. Selve shockwave-behandlingen varer ca 10-15 minutter, ud fra de forskningsbaserede protokoller, og det udstyr klinikken råder over, som er det nyeste tilgængelige. Herefter stimulere vi hele området med EMTT, for at øge frigivelsen af vækstfaktorer som stimulere hele blære systemets regeneration. Så du igen får kontrol over vandladningen og ikke skal kende alle toiletters placering på din vej.

Behandlingen er smertefri for dig, og kan ikke sammenlignes med hvis du tidligere har fået det i eksempelvis en skulder. Du mærker kun en let prikken. Du er selvfølgelig velkommen til at tage din partner med til behandlingen, hvis det giver mere tryghed for dig.

Der er ingen risiko og kendte bivirkninger ved behandlingen. Man kan dog i timerne eller dagene efter måske kan mærke, at det ”arbejder” i området. Du vil også kunne have seksuel aktivitet som vanligt igennem behandlingsforløbet.

Bemærk vi kun har en mandlig behandler.  Behandlingen med shockwave og EMTT foregår iført undertøj, og du vil derved ikke blottes. Der er gode studier på at EMTT og shockwave kan hjælpe på inkontinens ved kvinder (omtales som PEMF)

Vi udfører altid en grundig ultralydsscanning af bækkenbunden ved første behandling. Dette gør vi for at sikre at der er kontrol over bækkenbundsmuskulaturen. På den måde kan vi hjælpe dig med at få iværksat den nødvendige og korrekte træning af bækkenbunden. Det er også med til at sikre at vi ramme de præcise strukturer, når vi laver behandlingen, da vi kan justere dybden på lydbølgerne. Vi råder over det nyeste og mest avancerede scanningsmateriel i klinikken, med prober der er målrettet overfladiske strukturer og kar.

Behandlingen foregår i 3 trin.

  1. Hurtig adgang til behandling og undersøgelse fra første kontakt, ingen henvisning nødvendig (privatklinik)
  2. Undersøgelse, samtale og ultralydsscanning ved specialist i klinikken.
  3. Behandling med shockwave og EMTT, samt iværksættelse af bækkenbundstræning

Få en uforpligtende telefonsamtale i forbindelse med inkontinens

Du kan ringe og få en uforpligtende fortrolig telefonkonsultation med Michael, så du kan høre om hvordan du kan hjælpes. Du kan også booke direkte ind til undersøgelse og behandling, via onlinesystemet her på siden. Der kan stort set altid findes en tid til undersøgelse/behandling indenfor kort tid, hvis du er fleksibel med din kalender.

inkontinens ultralydsscanning

Bliv kontaktet af en specialist