Priser og handelsbetingelser

Privat klinik som ikke tilbyder fysioterapi, dvs du ikke kan bruge din henvisning i klinikken. Vi er specialister i shockwave og tilbyder løsninger som ikke findes andre steder i privat eller offentligt regi. Priser pr 1. Jan 2021

Du kan betale med mobilepay eller kontant i klinikken, vi modtager ikke betalingskort, og alt behandling afregnes efter endt behandling. Der gives ikke kredit. Forudbetalte forløb i forbindelse med pakkeløsning eller rabat, refunderes ikke hvis forløbet ikke fuldføres.

Afbud skal ske senest kl. 18:00 dagen før. Ved for sent afbud/udeblivelse opkræves fuldt pris af konsultationen. Afbud kan kun ske via bookingsystemet eller til michael@msinsight.dk, Afbud via telefonsvarer accepteres ikke.

Vi er en privat klinik der levere specialiserede behandlingsløsninger uden tilskud fra den offentlige sygesikring eller dit forsikringsselskab.

Du står selv for evtuelle indberetning til Danmark eller forsikringsselskab, og der garanteres ikke for dækning af specialiserede løsninger.

Forudbetalte forløb i forbindelse med pakkeløsning eller rabat, refunderes ikke hvis forløbet ikke fuldføres. Forløb skal fuldføres inden for 6 måneder.