Priser og handelsbetingelser

Privat klinik uden overenskomst med den offentlige sygesikring, dvs du ikke kan bruge din henvisning i klinikken.

Behandling
Pris
Behandling
Førstegangskonsultation inkl scanning (40 min.)
690 kr.
Shockwave & laser/EMTT behandling v. Michael  (20-30 min.)
600 kr.
Laser behandling v. Wael;(20-30 min.)
500 kr.
Behandling lang 50 min
850 kr.
Urologisk shockwave (ED/Peyronis/CPPS),
850
Appelsinhudsbehandling 2 områder (30 min)
850
Fysioterapi v. Wael(30 min)
400
Massage (60 min)
580
Indlægssåler, Supersole
1500 kr.

Afbud/udeblivelse
Afbud skal ske senest kl. 18:00 dagen før.

Ved for sent afbud/udeblivelse opkræves fuldt pris af konsultationen.

Afbud kan kun ske via bookingsystemet eller til michael@msinsight.dk, afbud via telefonsvarer accepteres ikke.

Tilskud
Vi er en privat klinik der levere specialiserede behandlingsløsninger uden tilskud fra den offentlige sygesikring eller dit forsikringsselskab.

Vi tager ligeledes ej imod henvisning fra din læge. Du står selv for evtuelle indberetning til Danmark eller forsikringsselskab.

Betaling

Betaling efter endt behandling foregår via mobilpay eller kontant, der tages ikke imod dankort og der gives ingen kredit.

Forudbetalte forløb i forbindelse med pakkeløsning eller rabat, refunderes ikke hvis forløbet ikke fuldføres.

Michael Strøm Administrator
Sportsterapeut , MS Insight

Michael Strøm Specialer: Erektil dysfunktion, Shockwave, Laser behandling, Ultralydsscanning, medlem af The International Society for Sexual Medicine (ISSM) 

follow me

Det siger vores klienter

 • Jeg modtog en meget professionel behandling af Michael. Jeg ankom med skuldersmerter, hvor min arm ikke kunne føres op til øret og inden jeg forlod klinikken var min skulder fuld funktionel og smertefri. Kan varmt anbefale MS insight. Den bedste behandling jeg længe har modtaget.


  Sissel Secher-Nielsen

 • God behandling.
  Professionel og udforskende. Michael arbejder med mange former for behandling og det gør at man ikke behøver gå til 10 forskellige behandlinger. Hans viden og ekspertise er super. Man er i trygge hænder.
  Hvad der ellers ikke kunne behandles med hverken kiropraktor, medicin eller træning, fiksede han med en af sin gode maskiner (jeg havde så vidt vides Chostocondritis, inflammation mellem brystben og ribben, der forhindrede at jeg kunne strække mig og gav trykken for brystet).
  Desuden hjalp han også min mor i gennem en diskusprolaps og ikke kun selve diskusprolaps’en, men også de ting der kan følger med når kroppen ikke er 100% i balance, ondt i benene, infiltrationer(eller hvad det hedder😊) og gode skosåler til holdningen og når man går.


  Athene Vistisen

 • Jeg har modtaget exceptionel god og meget effektiv behandling hos Michael ved MS Insight. Kombinationen af Shockwave og Magnetolith, har givet ekstremt gode og tydeligt mærkbare resultater, allerede inden jeg forlod klinikken. Michael er ekstrem dygtig, og kan med det udstyr klinikken besidder, hjælpe, hvor ingen andre har kunne, og endda med stor succes.

  Mine bedste anbefalinger.

  Du vil ikke fortryde dit besøg hos MS Insight – Jeg er imponeret.


  Louise Hansen

 • Hold i nakken, der har plaget mig i flere dage klaret på 25 min. Nu har jeg bevægelighed i skulder og nakke igen 😊
  Tusind tak Michael 👍


  Susanne Olling

 • Kan helt klart anbefale MS Insight, min datter kom ind til Michael med en alvorlig skulderskader, pga af overbelastning i forbindelse med svømmetræning, efter et 5 ugers forløb med shockwave, laser og øvelser, var der styr på skaden, faktisk var der så meget styr på den at hun kunne svømmestævne efter de 5 uger, og ikke nok med at hun ingen problemer havde med skulderen, hun satte og flere personligerekorder. Der er ingen tvivl om at Michael er skyld i at min datters skadesperiode kun blev 5 uger. så ingen tvivl om at MS Insight kan anbefales.


  Finn Mortensen

 • Har fået behandlinger hos MS Insight for en akut opstået muskelskade i skuldren. Har oplevet bedring fra første behandling samt stor fleksibilitet i forhold til hurtigt at få en tid med opfølgende behandlinger. Er kommet godt og hurtigt tilbage til normal funktion efter 1 måned.


  Charlotte Bodil Hermansen

 • Utrolig faglig kompetent person, med en særlig evne for at “læse” hvad sportsudøveren har brug for. Fedt der både er blik for det kortsigtede, og det lange seje træk og de langsigtede mål.
  Vores to elite svømmere har haft enorm gavn af behandlinger hos MS Insight


  Michael Rasmussen

 • En stor tak for hjælpen. Laserbehandlingen af min albue gjorde en stor forskel og jeg var hurtigt i gang med at arbejde igen:-)


  John Harry

 • Fantastisk sted at komme, hvis der er lidt problemer med kroppen. Michael er yderst kompetent og dedikeret. Derudover er han super god med mange flexible tider, man ikke kan få mange andre steder.


  Thor Bendix Madsen, Elite triathlet

 • Super klinik i København – Min kone har fået appelsinhud behandling, som bare virker. Michael er top professionel, kan kun anbefale dette sted.


  Tonni Pedersen

 • Har brugt Michael Strøm hos MS Insight i 2019, der som den eneste fik rettet min skulder ud efter den har været brækket i 2013. Ingen i den offentlige behandling har gidet tage det seriøst, end fortalt mig, at den kunne rettes helt ud igen. Kæmpe anbefaling herfra. Og så er priserne meget rimelige.


  Mille Randløv

Skriv til mig

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg vender tilbage til dig snarest!

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg kontakter dig hurtigst muligt!