Kronisk bækkensmertesyndrom behandling med shockwave

Kronisk bækkensmertesyndrom behandling med shockwave, så du får mindre smerter i bækkenbunden og prostata, så du igen får høj livskvalitet

Kronisk bækkensmertesyndrom hos mænd behandles normalt via antibiotika, men virkningen er tvivlsom. Der findes flere årsager til problemstillingen, og afklaringen heraf spiller ind på valg af behandlingsmetode. Studier har vist at Shockwave kan være en mulig og effektiv behandlingsform til smerter i forbindelse med kroniske bækkensmerter, uden indtag af medicin. Behandlingen er sikker og uden bivirkninger, og foregår i trygge rammer i vores klinik på Amager.

Vi har en stor erfaringen med behandling af urologiske problemstillinger i klinikken. Vi behandler ligeledes erektil dysfunktion, inkontinens og peyronies sygdom med stor succes ved hjælp af shockwave og EMTT

 

Behandling af Prostatitis

Klient udtalelser

FAQ om kronisk bækkensmertesyndrom


Vi tilbyder dig et effektivt forløb til behandling af kronisk bækkensmertesyndrom med shockwave & EMTT uden bivirkninger. Du vil igen få en højere livskvalitet, i kraft af mindre smerter i bækkenmuskulatur, prostata og større kontrol over din vandladning, såfremt det også har været påvirket. Det vil give dig din livskvalitet tilbage, og hjælpe med din sensuelle funktion.

Ved brugen af shockwave og EMTT stimulerer vi mellemgulvets nerver, muskler og blodkar, samt det er med til at sætte gang i kroppens processer i forhold til bakterier og smerteprocesser. Helt uden ubehagelig bivirkninger, som kan ses ved visse typer af antibiotika.

Et standard behandlingsforløb er består af 4-6 behandlinger. For nogle kan et højere antal behandlinger være nødvendigt. Antallet tager udgangspunkt i graden af din smerter, hvor længe det har stået på, og hvordan du reagerer på behandlingen.

Vi er den eneste klinik i Danmark som tilbyder denne innovative kombinationsbehandling. Ved denne kombination, ser vi en højere effekt end ved shockwave alene. Dette bakkes også op af vores klienter der tidligere har modtaget shockwave som standalone.

Som en af de få kliniker i Danmark, og eneste i København, arbejder Michael direkte med Storz Medical i Schweiz, i forhold til undervisning og udvikling inden for shockwave teknologien. De er markedsledende inden for produktion og udvikling af shockwave udstyr, til blandt andet urologiske indikationer.

En enkeltstående behandling med shockwave i kombination med EMTT koster 1000 kr. Som de eneste i Danmark arbejder vi med kombinationen af Shockwave og EMTT , hvor vi ser en højere effekt, end shockwave alene. Hør muligheden for en pakkeløsning på behandlingerne når du tager kontakt til hos.

Ved første konsultation kan du vælge om du kun vil have konsultationen, som koster 690 kroner (uden behandling), og vente med at planlægge dit forløb, eller gå igang med det samme.

Behandlingen og vurderingen af din problematik udføres af en Danmarks førende eksperter inden for urologisk shockwave behandling, Michael Strøm, som også er medlem af The International Society for Sexual Medicine.

Før vi starter behandlingen, så laver vi en grundig screening af graden af din problemsstilling, samtidig med at vi afdækker din sygehistorie. Vi anbefaler at du har din læge med i forløbet, da vi skal sikre at alle blodværdier og evt følgesygdomme er under kontrol. Vi laver ligeledes en ultralydsscanning i forbindelse med behandlingen, for at se hvorvidt du har kontrol over din bækkenbundsmuskulatur.

Alt dette får vi talt om til den første konsultation, og vi guider dig igennem de forskellige løsninger. Samtidig afdækker vi de forventninger som du har til behandlingen.

Derudover skal der kigges på de forhold der gør sig gældende på den psykiske del i livet. Det kan være om du er stresset, om dit parforhold er velfungerende og andre faktorer der kan spille ind.

Der vil blive gået i dybden, for at sikre at vi kan iværksætte den rette behandlingsstrategi.

Selve behandlingen af kroniske bækkensmertermed fokuseret shockwave og EMTT foregår ved, at mellemkødet (blæren & prostata) behandles med shockwave. Her vil lydbølgerne stimulerer mellemgulvets nerver, muskler og blodkar. En "bivirkning" kan også være mere hårdhed ved erektionen. Selve shockwave-behandlingen varer ca 10-15 minutter, ud fra de forskningsbaserede protokoller, og det udstyr klinikken råder over, som er det nyeste tilgængelige.

Behandlingen er smertefri for dig, og kan ikke sammenlignes med hvis du tidligere har fået det i eksempelvis en skulder. Du mærker kun en let prikken. Vi laver en ultralydsscaning af mellemkødet, for at se om  du kan kontrollere musklerne i bækkenbunden. Du er selvfølgelig velkommen til at tage din partner med til behandlingen, hvis det giver mere tryghed for dig.

Der er ingen risiko og kendte bivirkninger ved behandlingen. Man kan dog i timerne eller dagene efter måske kan mærke, at det ”arbejder” i området. Du vil også kunne have seksuel aktivitet som vanligt igennem behandlingsforløbet.

Vi udfører altid en grundig ultralydsscanning af bækkenbunden ved første behandling. Dette gør vi for at sikre at der er kontrol over bækkenbundsmuskulaturen. På den måde kan vi hjælpe dig med at få iværksat den nødvendige og korrekte træning af bækkenbunden. Det er også med til at sikre at vi ramme de præcise strukturer, når vi laver behandlingen, da vi kan justere dybden på lydbølgerne. Vi råder over det nyeste og mest avancerede scanningsmateriel i klinikken, med prober der er målrettet overfladiske strukturer og kar.

Erektil Dysfunktion

Klinikken giver dig igen en god og hård rejsning med fokuseret shockwave og EMTT ved rejsningsproblemer.

Skal vi kontakte dig?