Level 3 masterclass USA

Vi gennemførte en fantastisk udvidet level 3 masterclass i shockwave kombineret med ultralyd denne weekend for The Academy of Shockwave Excellence med støtte fra Kosmos by EchoNous.

Jeg havde fornøjelsen af at undervise i klassen sammen med Mike fra Storbritannien, og den dynamik, vi havde med deltagerne under de forskellige præsentationer, især den nye casework-session, var bemærkelsesværdig.

Normalt får man på kurser som dette udleveret opskriften på hele behandlingen, men på dette gav vi ingredienserne. Deltagerne skulle derefter bruge deres kliniske ræsonnement og viden om shockwave til at udvikle en specifik plan understøttet af instruktørerne.

Dette forbedrede læringsresultatet og løftede det til et nyt niveau inden for shockwave-uddannelse, hvilket vi som team er meget tilfredse med.

Vi integrerede også ultralyd i workshoppen, hvilket gav en endnu større forståelse for anatomi og anvendelsen af shockwaves.

Det er noget, jeg ser frem til at fortsætte med at arbejde med fra et undervisningsperspektiv i fremtiden. Så igen, tak til Penny Hall, RDCS, og teamet for støtten, og jeg ser frem til fortsat samarbejde i fremtiden.

Dette afsluttede også min undervisning i USA for i år, hvilket har været virkelig fantastisk, og jeg glæder mig til at vende tilbage i januar til de næste Level 1 og 2 kurser.

Undervisning I USA

Undervisning I USA