Mens health course Liverpool

Jeg er tilbage i klinikken efter at have besøgt Yves De Vos og Gerard Greene til deres Advanced Men's Health-kursus med Venn Healthcare denne weekend i Liverpool. De havde sammensat et meget fornuftigt kursus, som gav en god indføring til behandling af rejsingsproblemer, bækkensmerter og peyronies.

Det var en fornøjelse at få talt med de dygtige herre igen, lytte hele dagen samt have glæden ved at præsentere nogle af de mere avancerede ultralydsscanninger af penis, som jeg udfører i klinikken, for deltagerne til Mens health course Liverpool. De scanninger som jeg udfører i klinikken, ses ikke mange steder i verden, så jeg håber at jeg kan have inspireret deltagerne til at gøre sig lidt mere umage, til at overveje ultralydsscanning, som en vigtig del af deres diagnosticering.

Det er altid dejligt at genoptage kontakten med gamle venner og møde nye inden for netværket af bækkenbundssundhed.

Mens health Liverpool

Deltagerne på Liverpool kurset