Behandling af Dupuytren kontraktur med shockwave

Kuskefingre er ikke ensbetydende med operation - vi kan hjælpe dig

Dupuytren kontraktur er en tilstand som reducere din livskvalitet og dit funktionsniveau grundet at de knudrede strenge der er kommet i håndens bindevæv. Fingerne kan ikke længere rettes ud, og motorikken kan blive udfordret. Men der er andre løsninger end blot en operation, som kan give ubehagelige bivirkninger.

VI kan hjælpe dig effektiv med at bekæmpe irritationen af senen i en kombination af shockwave og EMTT, således du igen får fuld funktion. Vi supportere behandlingen med ultralydsscanning, så vi kan kontrollere løbende gennem forløbet hvordan tilstanden skrider frem, og dermed justerer behandlingerne til.

Kuskefinger/Dypoytren

Klient udtalelser

FAQ om Kuskefingre / Dupuytren


Vi tilbyder dig et effektivt forløb til behandling af dupuytren kontraktur med shockwave & EMTT uden bivirkninger. Du vil igen få en højere livskvalitet, i kraft af en større kontrol over din hånd , da vi går ind og nedbryder de små knuder der er kommet i bindevæv og senevævet

Ved brugen af shockwave og EMTT stimulerer vi udover selve bindevævet og senevævet, samt nerver, muskler og blodkar. Helt uden ubehagelig bivirkninger, som kan ses efter en operation. På den måde får vi løsnet op for de forskellige strukturer som giver dig gener.

Et standard behandlingsforløb er består af 3-6 behandlinger. For nogle kan et højere antal behandlinger være nødvendigt. Antallet tager udgangspunkt i graden af din kuskefingre hvor længe det har stået på, og hvordan du reagerer på behandlingen.

Vi er den eneste klinik i København som tilbyder denne innovative kombinationsbehandling. Ved denne kombination, ser vi en højere effekt end ved shockwave alene. Dette bakkes også op af vores klienter der tidligere har modtaget shockwave som standalone.

Som en af de få kliniker i Danmark, og eneste i København, arbejder Michael direkte med Storz Medical i Schweiz, i forhold til undervisning og udvikling inden for shockwave teknologien. De er markedsledende inden for produktion og udvikling af shockwave udstyr.

Kuskefingre / Dupuytrens kontraktur er en kronisk sygdom som udvikles over tid.Der bliverbliver dannet hårde og knudrede strenge i håndens bindevæv, som ligger mellem huden og senerne. Strengdannelsen strækker sig fra håndfladen ud til fingrene og skrumper langsomt sammen. Det fastlåser de ramte fingre, således de ikke kan strækkes længere. I ca halvdelen af tilfældene er begge hænder ramt, men det kan være i forskellige grader.

Vi råder over 2 typer af shockwave i klinikken.

En fokuseret shockwave, som er en højfrekvent lydbølge, som bruges på specifikke og mindre områder, til at påvirke cellerne. I forbindelse med brug af fokuseret shockwave laver vi altid en ultralydsscanning, således vi får målrettet behandlingen helt specifikt.

En radierende shockwave, som er en trykbølge, som bruges til at arbejde med større muskel og vævsområder.

Fordelen ved at vi råder over 2 typer af shockwave i klinikken, har vi mulighed for at tilbyde dig en helhedorienteret behandlingsforløb. Et forløb som tager hånd om dine primære symptomer og smerter, samtidig med at vi kan arbejde globalt i de påvirkemuskelkæder og områder.

På den måde sikre vi at vi får arbejdet lige så effektivt med årsag og kompensationer i kroppen, som med symptomet. Begge typer af shockwave er beskrevet mere deltaljeret længere nede på siden, for dig der ønsker mere viden herom. Skulle det være nødvendigt at supplere behandlingen med laserterapi, så har vi også muligheden for dette .

I Klinik MS Insight arbejdes der med markedets bedste udstyr fra Storz Medical. Sideløbende med klinikken, arbejder Michael som underviser for både den danske importør Secma Medical og producenten Storz i forhold til uddannelse af nye behandlere.

Behandling med Extracorporeal Magneto transduction Therapy eller i daglig tale EMTT, er en ny teknologi til behandling af akutte og kroniske skader i kroppen.

Klinikken er den første i Danmark til at kunne tilbyde teknologien, og arbejder direkte sammen med producenten i forhold til viderudvikling af udstyret og protokoller til behandling.

Behandlingen foregår ved at et kraftigt og højfrekvent pulserende magnetfelt fra Magnetolith maskinen, påvirker miljøet i kroppens celler, således at de arbejder mere effektivt. På denne måde kan vi påvirke lymfeaktiveteten, vævsskader, muskelspændinger, smertetilstande og inflammationtilstande.

Således arbejder vi effektivt med EMTT- teknologien til problemstillinger som led- og muskelsmerter, men også i forbindelse med sener og knogler som er beskadiget. Herudover stimulere det nerveaktiviteten, vækstfaktorer og dannelsen af små blodkar. På den måde får vi speedet helingen op, reduceret smerten og øget din livskvalitet på ny. Hvis du vil læse mere om selve teknologien, kan du finde det nederst på siden.

Behandlingen er uden bivirkninger, og kan penetrereringsdybde på op mod 18 cm i kroppen. Et normalt behandlingsforløb med Magnetolith vil være mellem 6-8 behandlinger alt efter typen af problemstilling. Behandlingen føles som en let prikken og stikken.

I klinikken vil vi som oftes kombinere EMTT behandling med fokuseret shockwave, da vi ser rigtigt gode resultater i forbindelse med kombinationsbehandlinger. Behandlingen foregår fuldt påklædt, da direkte hudkontakt ikke er nødvendigt, for at magnet

Springfinger

Bliv fri fra "klikken" og smerte ved springfinger, få fuld bevægelighed med shockwavebehandling.

Skal vi kontakte dig?