Effektiv behandling af diabetiske fodsår med shockwave behandling

Vi tilbyder behandling af diabetiske fodsår med shockwave, for at undgå komplikationer og amputationer

Vi tilbyder banebrydende dokumenteret behandling med shockwave til at få speedet din helingsproces op ved fodsår og øge din livskvalitet. Alt efter graden af dit fodsår, vil der skulle 3-10 behandlinger til for at kunne gøre en mærkbar og synlig forskel.

Når der først er kommet et sår på huden, så er huden afhængig af en god blodforsyning for at kunne skabe en effektiv helingsproces. Som diabetiker er blodforsyningen hyppigt nedsat fødderne, og dette vil reducere og forlænge helingsprocesserne.

Behandling af diabetiske fodsår med shockwave

Klient udtalelser

FAQ om behandling af diabetiske fodsår


Behandlingen med shockwave er med til at øge dannelsen af nye små blodkar i vævet. Samtidig stimulere shockwave aktivering af kroppens stamceller, vækstfaktorer i vævet som er specifik for sårheling, ATP produktionen i cellerne, og dannelsen af collagene fibre, som er hudens byggesten. Samtidig med at vi øger helingsprocesserne, så har vi også en mulighed for at skabe en højere elasticitet i vævet. Således vil det naturlige arvæv der bliver dannet i forbindelse en helingsprocess, være mindre rigid, og huden vil fremstå flottere. Derfor kan shockwave bruges til både diabetiske sår, men også i forbindelse med sårheling efter større operationer.

Alt behandling med shockwave i klinikken foretages af Michael. Han er specialist i shockwavebehandling, og arbejder som international underviser for Storz Medical. De er markedsledende inden for produktion og udvikling af shockwave udstyr.

Når du kommer til behandling deler vi den op i 2 faser. I første fase af behandling får vi faciliteret at blodforsyningen bliver speedet op, således vi øger muligheden for transporten af vitale næringsstoffer. Det gør vi ved at behandle læggen med vores radierende shockwave, således at cirkulationen bliver øget.

Herefter går vi gang med den fokuserede shockwave behandling af dit forsår. Vi påfører en steril gel og film, der er udviklet til sårbehandling, og påbegynder behandling med et antal impulser i og omkring selve såret med det fokuserede shockwave apparat. Antallet af impulser er defineret af størrelsen på dit sår, udfra dokumenterede studier og undersøgelser.

Generelt vil antallet af impulser ligge mellem 1000 til 3000 impulser. Behandling kan føles som en let prikken og er uden bivirkninger. Efter at du har modtaget behandlingen vil du få lagt et nyt plaster på såret, således du kan forsætte dine dagligdags aktiviteter. Hele behandlingen tager ca 15-20 min

Fodsår er en hyppig følgesygdom til dig med diabetes, som skal tages meget alvorligt. Når du har diabetes, er risikoen for at kunne udvikle fodsår langt større end hos andre som ikke har diabetes. Der kan være flere forskellige årsager til, at du udvikler fodsår. Særligt spiller et for højt blodsukker og forringet kredsløb ind, da det hæmmer helingen af sår. Men følgesygdomme som åreforkalkning og nervesygdom har også en indvirkning.

Hvis du har forhøjet blodsukker kan det med tiden medvirke til, at blodkredsløbet og nervesystemet bliver ødelagt. Det vil først ramme de små blodårer (kapillærer), som ligger længst væk fra hjertet. Derfor rammes fødderne oftest som det første, og er også her der ses de største komplikationer. Samtidig kan åreforkalkning i blodforsyningen til benene resultere i en nedsat blodforsyning til tæer og fødder. Det giver høj risiko for fodsår, samt en langsom og dårlig opheling af sårene.

Sår i forbindelse med diabetes kommer oftes på dine fødder, men kan også komme på tæer og underbenet. Grundet at du som diabetiker ofte har et dårligt kredsløb /blodomløb, og vil helingsprocesserne være markant langsommere end normalt.

 

Behandling af Neuropati

Genvind din livskvalitet og funktion med behandling af nerverødderne og det påvirkede område med laserterapi.

Skal vi kontakte dig?