Stress inkontinens, behandling med shockwave

Stress Inkontinens der afhjælpes med fokuseret shockwave og EMTT

At leve med inkontinens kan føles begrænsende og påvirke dit daglige liv og selvtillid. Men forestil dig et liv, hvor du igen har fuld kontrol og frihed. Jeg, Michael hjælper dig med at genvinde denne kontrol og forbedre din livskvalitet.

Ved at kombinere avancerede teknikker som EMTT (Extracorporeal Magneto Transduction Therapy) og Shockwave-terapi med specifikke bækkenbundsøvelser, tilbyder jeg en helhedsorienteret behandling, der adresserer roden til problemet. Dette er uanset om det er stress, urge eller neurologisk inkontinens. Behandling af nervebaner og bækkenbundsmuskulaturen er en nøglekomponent i denne tilgang, da det er afgørende for en god blærekontrol. Med støtte fra ultralydsscanning sikrer jeg, at hver behandling og de relevante øvelser er præcist tilpasset dine behov.

Jeg tilbyder en behandlingsløsning, som ikke ses andre steder i Danmark. Et forløb består normalt af 4-8 behandlinger. Ved hjælp af shockwave og EMTT har vi en mulighed for at stimulere de biologiske processer, genopbygge og reaktivere cellerne. Det vil stimulere nerveaktiviteten, og øge kontrollen over musklerne, så du igen får fuld kontrol din kontinens. Jeg har opnået international anerkendelse og er kendt for min dybdegående viden. Derfor behandler jeg dagligt klienter i alle aldre fra hele Norden, og hver eneste patient behandles med omhu og respekt. Derfor kan du føle dig tryg.

Du kan læse meget mere længere nede på siden omkring inkontinens, undersøgelse og behandlingsmulighederne.

 

Stress Inkontinens behandling uden tabu eller operation til mænd og kvinder.

Når du kommer første gang har vi sammen en grundig og dybdegående samtale og undersøgelse, for at finde årsagen til din inkontinens. Vi gennemgår din livsstil og gennemgår evt medicin og andre ting i din hverdag som kan påvirke kontrollen over urinen. Vi laver en kropssammensætningsmåling, så du får et indblik i kroppens sundhedstilstand og til sidst, laver samtidig en række detaljerede ultralydsscanninger af bækkenbunden. Scanningerne danner grundlaget for, at du får klarhed over muligheden for den mest optimale behandling og eventuelle tiltag i forhold til træningen af din bækkenbund.

Selvom inkontinens tit bliver opfattet som tabubelagt eller vanskelige at tale om, så er det er ikke det i klinikken. Her er du helt tryg, og du mødes i en afslappet atmosfære når du kommer hos mig til første undersøgelse og behandling. Her er der intet der er forkert eller pinligt.

Jeg tilbyder dig en banebrydende og smertefri kombination af EMTT og shockwave behandling, hvor du genvinder kontrol over din vandladning. Og har i Oktober 2023 præsenteret de resultater på en stor konference i London inden for shockwavebehandling. Og det bedste er, at det er uden bivirkninger, og operation og piller ikke er den eneste løsning, for igen at have fuld kontrol.

Udover speciale i shockwave behandling, er jeg også certificeret sexolog. Ved siden af klinikken underviser jeg andre behandlere og specialister, for shockwave og EMTT producenten Storz Medical. i hele verden.

Behandling af stress inkontinens med shockwave

Hvad siger andre klienter?

FAQ om stress inkontinens

 1. Ved første undersøgelse laves en grundig screening af graden af stress inkontinens, din fysiske og psykiske sundhedsstilstand. Vi taler om det åbent om det og eventuelle livsstilsproblematikker, som kan have en påvirkning.
 2. Jeg laver en ultralydsscanning af bækkenbunden og blære, for at se i hvilken grad du har kontrol over muskulaturen, og din blæretømningsevne. Vent derfor med at gå på toiletet ved første behandling.
 3. Her får vi også afdækket om det er stress, urge eller neurologisk inkontinens.
 4. Avanceret kropssammensætningsmåling og screening af kroppens balancer og sundhedstilstand med Inbody770 system. Læs mere længere nede.
 5. Du bliver vejledt i hvilken træning for bækkenbunden du skal gå i gang med.
 6. Vi laver sammen en forventningsafstemning for behandlingen, og hvilket niveau vi forventer at kunne rykke dig til, ud fra undersøgelsens resultater, og de tiltag vi aftaler.
 7. Dit forløb planlægges, så du kan være tryg ved processen
 8. Du modtager første behandling med shockwave og EMTT.

Der vil blive gået i dybden, for at sikre at vi kan iværksætte den rette behandlingsstrategi, så du igen får kvalitet i dit sexliv. Hvis der er behov for justeringer omkring kost og livsstil, så bruger vi eksterne partnere

Jeg tilbyder dig et effektivt forløb til behandling af Inkontinens med shockwave & EMTT uden bivirkninger. Du vil igen få en højere livskvalitet, i kraft af en større kontrol over din vandladning og højere selvtillid som du tidligere har haft, efter endt behandling.

Ved brugen af shockwave og EMTT stimulerer vi frigivelsen af forskellige vækstfaktorer i blæresystemet, bækkenbundens nerver, muskler og blodkar. Alt sammen processer og væv, som giver dig en større kontrol over din vandladning. Helt uden ubehagelig bivirkninger, som kan ses ved visse typer af medicin eller operation.

Et standard behandlingsforløb består af 4-8 behandlinger. Antallet tager udgangspunkt i graden af din inkontinens og hvor længe det har stået på.

Klinikken er den eneste i Danmark som tilbyder denne innovative kombinationsbehandling, hvor både muskler og nervestystem stimluleres, i en kombination med traditionel træning.

Stressinkontinens: Forestil dig dette: Du griner højlydt af en sjov joke, eller du nyser uventet, eller du løfter en indkøbspose, og du føler pludselig en lille lækage. Dette er stressinkontinens. Det sker, når bækkenbundsmusklerne og sphinctermusklerne i urinrøret svækkes. Når der er pludseligt tryk fra aktiviteter som hoste, grine eller motionere, kan disse svækkede muskler ikke holde urinen tilbage, hvilket fører til lækage. Her er det vigtigt at vi får trænet muskulaturen op igen, og stimuleret nervesystemet til mere kontrol.

Mulige Årsager:

 • Fødsel: Vaginal levering kan svække musklerne, der er nødvendige for blærekontrol og beskadige blærens nerver.
 • Prostatakirurgi hos mænd.
 • Alder: Når du bliver ældre, kan musklerne svække.
 • Fedme: Ekstra vægt øger trykket på blæren og de omgivende muskler.

Tranginkontinens: Har du nogensinde følt en pludselig, overvældende trang til at bruge toilettet og fundet ud af, at du ikke kunne nå det i tide? Det er urge-inkontinens, nogle gange kaldet "overaktiv blære." Det er som om din blære sender en superpresserende besked om at "Gå nu!", selv når den ikke er fuld. Her arbejder vi med øget kontrol over musklerne, men i lige så høj grad nervesystemet, der skal i ro og balance. Her gør EMTT den helt store forskel.

Mulige Årsager:

 • Blæreinfektioner: Dette kan irritere blæren, hvilket forårsager stærke trang.
 • Neurologiske lidelser: Tilstande som slagtilfælde eller Parkinsons sygdom kan forstyrre signalerne mellem hjernen og blæren.
 • Diabetes: Højt blodsukker kan forårsage hyppig vandladning og øge risikoen for tranginkontinens.

Neurogen Inkontinens: Hjernen, rygmarven og nervesystemet i vores krop arbejder sammen for at styre blæren. Men hvis der er en forstyrrelse i dette system på grund af tilstande som rygmarvsskader, multipel sklerose eller andre nerve-relaterede lidelser, fører det til neurogen inkontinens. Det kan manifestere sig som uventede lækager eller ikke at kunne tømme blæren fuldstændigt. Her arbejder vi med at igen at kunne få kontrol over nervesystemet og signalerne.

Mulige Årsager:

 • Rygmarvsskader: Skader på rygmarven kan forstyrre nervesignaler, der er ansvarlige for blærekontrol.
 • Sygdomme som multipel sklerose eller Parkinsons: Disse kan påvirke nerverne, der regulerer blærefunktionen.
 • Fødselsdefekter: Tilstande som spina bifida, hvor rygmarven ikke danner sig korrekt, kan forårsage denne type inkontinens.

En enkeltstående behandling med shockwave i kombination med EMTT koster 1.500 danske kroner. Som de første i Danmark arbejdede vi med kombinationen af Shockwave og EMTT , i et hollistisk setup hvor vi ser en højere effekt, grundet et øget stimuli på hele nervesystemet, samt flere muskler i bækkenbunden end shockwave alene.

Behandlingen foregår personligt, diskret og i et aflåst lokale. Første konsultation koster fra 1.700-2.400 danske kroner.

Selve behandlingen af inkontinens med fokuseret shockwave og EMTT foregår ved, at mellemkødet (blæren & prostata) behandles med shockwave. Her vil lydbølgerne stimulerer mellemgulvets nerver, muskler og blodkar På den måde vil du få en øget kontrol over din bækkenbund. En "bivirkning" kan også være mere hårdhed ved erektionen. Selve shockwave-behandlingen varer ca 15-20 minutter, ud fra de forskningsbaserede protokoller, og det udstyr klinikken råder over, som er det nyeste tilgængelige. Herefter stimulere vi hele området og nervesystemet med EMTT, for at øge frigivelsen af vækstfaktorer som stimulere hele blære systemets regeneration.

Behandlingen er smertefri for dig, og kan ikke sammenlignes med hvis du tidligere har fået det i eksempelvis en skulder. Du mærker kun en let prikken. Du er selvfølgelig velkommen til at tage din partner med til behandlingen, hvis det giver mere tryghed for dig.

Der er ingen risiko og kendte bivirkninger ved behandlingen. Man kan dog i timerne eller dagene efter måske kan mærke, at det ”arbejder” i området. Du vil også kunne have seksuel aktivitet som vanligt igennem behandlingsforløbet.

Selve behandlingen af inkontinens med fokuseret shockwave og EMTT foregår ved, at blæren og bækkenbundens muskulatur behandles. Her vil lydbølgerne stimulerer bækkenbundens nerver, muskler og blodkar På den måde vil du få en øget kontrol over din bækkenbund. Selve behandlingen varer ca 15-20 minutter, ud fra de forskningsbaserede protokoller, og det udstyr klinikken råder over, som er det nyeste tilgængelige. Herefter stimulere vi hele området og nervesystemet med EMTT, for at øge frigivelsen af vækstfaktorer som stimulere hele blære systemets regeneration. Så du igen får kontrol over vandladningen og ikke skal kende alle toiletters placering på din vej.

Behandlingen er smertefri for dig, og kan ikke sammenlignes med hvis du tidligere har fået det i eksempelvis en skulder. Du mærker kun en let prikken. Du er selvfølgelig velkommen til at tage din partner med til behandlingen, hvis det giver mere tryghed for dig.

Der er ingen risiko og kendte bivirkninger ved behandlingen. Man kan dog i timerne eller dagene efter måske kan mærke, at det ”arbejder” i området. Du vil også kunne have seksuel aktivitet som vanligt igennem behandlingsforløbet.

 Behandlingen med shockwave og EMTT. Der er gode studier på at EMTT og shockwave kan hjælpe på inkontinens ved kvinder (omtales som PEMF). Herudover har jeg præsenteret et gennembrud på området i London i oktober 2023

EMTT Inkontinens

Vi udfører altid en grundig ultralydsscanning af bækkenbunden ved første behandling. Dette gør vi for at sikre at der er kontrol over bækkenbundsmuskulaturen. På den måde kan vi hjælpe dig med at få iværksat den nødvendige og korrekte træning af bækkenbunden.

Vi måler også på evnen til at tømme blæren og måler tykkelsen på blærevæggen.

Det er også med til at sikre at vi ramme de præcise strukturer, når vi laver behandlingen, da vi kan justere dybden på lydbølgerne. Vi råder over det nyeste og mest avancerede scanningsmateriel i klinikken, med prober der er målrettet overfladiske strukturer og kar.

Inkontinens kvinder

For at kunne give dig endnu mere indsigt i din sundhedstilstand, og se om der er risikofaktorer i forhold til din almene sundhed, tilbydes en avanceret analyse ved første behandling med en InBody770.

InBody 770 er en avanceret kropsanalysemaskine, der anvendes til at måle kroppens sammensætning, muskelmasse, fedtprocent og meget mere. Denne maskine er i stand til at give nøjagtige og detaljerede målinger, hvilket gør den velegnet til analyser som supplement til behandling. Det kan give en øget kvalificering om hvilken respons der kan forventes på shockwave behandling, i forhold til kroppens sundhedstilstand.

Den kan også hjælpe med at spore fremskridt i træning og kostændringer. Derfor tilbyder jeg også at du kan få lavet nye målinger i forbindelse med eventuelle booster behandligner efter det indlende forløb. Så kan du se hvilken effekt dine ændringer i livstilen har, og hvordan det påvirker din kontinens

Stress inkontinens, behandling med shockwave

Har du spørgsmål? Få en uforpligtende telefonsamtale i forbindelse med inkontinens.