Behandling af appelsinhud med shockwave

Er du ked af at have appelsinhud på balder og lår?

Har du prøvet alverdens kostråd og slankekurer uden resultat?

Vi hjælper dig til en smukkere hud ved cellulite behandling med shockwave

I takt med at du bliver ældre, så vil du blive ramt cellulite eller i daglig tale appelsinhud, også selvom du er i god form. Netop derfor anses appelsinhud som værende et af de mest udbredte skønhedsproblemer der findes.

Shockwave medvirker til at øge elasticiteten af huden, og kan forbedre forbindelseshastigheden mellem vævsfibrene i det problematiske fedtlag som kommer til udtryk som appelsinhud. Dette betyder at huden strammes op, og den bulede struktur og andre synlige tegn mindskes eller forsvinder helt i forbindelse med behandlingen.

Behandlingsforløb for appelsinhud og pris

Undersøgelser har vist, at du nu ved hjælp af radierende shockwave og fokuseret shockwave behandling, kan mindske appelsinhud synligt og hurtigt. For at give dig den bedst mulige effekt, vil et normalt behandlingsforløb være med 6-12 behandlinger fordelt henover 3-4 uger. En behandling koster 850 kr

Behandling er ikke invasiv og udnytter kroppens egne biologiske processer for at ændre på vævsstrukturen. Behandlingen er også smertefri og er uden bivirkninger, og vil kun føles som en let prikken. Vi har markedets mest effektive udstyr inden for både radierende og fokuseret shockwave, til behandling af appelsinhud.

Behandling vil også være et oplagt supplement til fedtfysning, da den øger cirkulation i området, vil hjælpe med at få udskilt de nedbrudte fedtceller. Teknologien kan også bruge til behandling af strækmærker og arvæv efter graviditet.

Du kan booke direkte ind til shockwavebehandling via vores online system herunder, eller du kan ringe på 41400858 for at tale med Michael omkring din problemstilling, så finder vi i fællesskab den bedste løsning til dig
Online booking

Shockwave behandling af appelsinhud

Appelsinhud behandling

Se før og efter 6 behandlinger

Behandlingsforløb kan være på mellem 6-12 behandlinger fordelt udover 4-8 uger, alt efter graden af problemet.

Behandlingen tager ca 10-15 min pr område, og der er sat tid af til 2 områder i en behandling (30 min). Det kan eksempelvis være balder og lår, eller side og front.

På denne måde får du stimuleret de forskellige biologiske processer mest muligt, så du får et mere varigt resultat og flottere hud.  Allerede efter første behandling vil du kunne mærke en forskel. Udover den  den rene behandling, kan vi vejlede dig til den mest optimale træningen og livsstil i forbindelse med selve forløbet, så du får endnu flottere resultater.

Fordele og biologiske effekter af shockwave:

  • Stimulering af mikrocirkulationen i vævet
  • Forbedring af vævselasticitet
  • Stimulering af cellulær metabolisme
  • Stimulering af stamceller
  • Opstramning af hud
  • Frigivelse af vækstfaktorer
  • Ikke-invasiv behandling
  • Kort behandlingstid
  • Egnet til alle hudtyper
  • Øjeblikkelige forbedringer ses efter kun en behandling, afhængigt af hudtype

Hvad er Cellulite?

Cellulite er ujævn hud, som kan minde om skralden på en appelsin, derfor kendes tilstanden også som appelsinhud. Men cellulite er bare fedt, som over tid ophober sig i underhuden. Denne ophobning forsages af en parallel kollagen struktur, som kun findes i kvinders hud.

Det kan være meget svært at komme af med appelsinhuden, og der findes desværre ingen magisk creme, kostplan eller lign, som kan hjælpe dig af med problemet. Det gør at det ikke kun blive en ting som ses fysisk, men også en ting der påvirker dit selvværd.

Denne struktur er medvirkende til at fedtet ophobes mellem overhuden og muskler, hvis vægge består at bindevævsstrøg. Som årene går og vil der opstå fordybninger i huden i takt med at bindevævet bliver stivere og trækker sig sammen. Det er dette der skaber den bulede tekstur på bla. Baller og lår, som mange kvinder kender og hader.

Men cellulite er helt normalt og påvirker op mod 90% af alle kvinder. Man mener at problemet primært opstår hos kvinder, da de har en større fedtprocent og fedtlager, hvis funktion er at sikre at kvinden har næring nok, til at kunne gå igennem en graviditet. Hos mange dukker appelsinhud derfor op, særligt i slut 20’erne eller efter en graviditet, eller perioder med usund livsstil.

Michael Strøm Administrator
Sportsterapeut , MS Insight

Michael Strøm Specialer: Erektil dysfunktion, Shockwave, Laser behandling, Ultralydsscanning, medlem af The International Society for Sexual Medicine (ISSM) 

follow me
Skriv til mig

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg vender tilbage til dig snarest!

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg kontakter dig hurtigst muligt!