Behandling af appelsinhud med shockwave

Bliv sommerklar og appelsinhuden kvit, føl dig igen lækker og selvsikker i bikini

Få mere selvtillid og skøn hud

Jeg hjælper dig til en smukkere hud ved cellulite, gennem behandling med forskellige typer af shockwave.

I takt med at du bliver ældre, så kan du blive ramt cellulite, eller i daglig tale appelsinhud, også selvom du er i god form. Netop derfor anses appelsinhud som værende et af de mest udbredte skønhedsproblemer der findes. Det kan klinikken effektivt hjælpe dig med, og behandler dagligt kvinder med appelsinhud og andre skønhedsproblemer.

 

Teknologien fremmer de biologiske processer

Shockwave medvirker til at øge elasticiteten af huden, og påvirker det problematiske fedtlag som kommer til udtryk som appelsinhud. Det er grundet at vi skaber en bedre blodcirkulation, øger dannelsen af stamceller og collagen. Det betyder at huden strammes op, og den bulede struktur og andre synlige tegn mindskes eller forsvinder helt i forbindelse med behandlingen. Så føler du at du allerede nu gør alt hvad du kan, så hjælper klinikken dig det sidste stykke i mål. Helt uden at der er nogle bivirkninger, som kan ses ved andre behandlingsformer.

Hvis du er i tvivl om hvordan du kan få hjælp, så er du velkommen til at kontakte klinikken med henblik på information om en mulig behandlingsløsning. Ellers kan du booke direkte ind til behandling via vores online system.

Behandling af appelsinhud

Klient udtalelser

FAQ om cellulite


Behandlingsforløb kan være på mellem 6-12 behandlinger fordelt udover 4-8 uger, alt efter graden af problemet.

Behandlingen tager ca 10-15 min pr område, og der er sat tid af til 2 områder i en behandling (30 min). Det kan eksempelvis være balder og lår, eller side og front.

Der er også en plus pakke, hvor vi også går ind og arbejder med bindevævet (bodyshapping), denne behandling tager 40 min

På denne måde får du stimuleret de forskellige biologiske processer mest muligt, så du får et mere varigt resultat og flottere hud.  Allerede efter første behandling vil du kunne mærke en forskel. Udover den  den rene behandling, kan vi vejlede dig til den mest optimale træningen og livsstil i forbindelse med selve forløbet, så du får endnu flottere resultater. Der er også mulighed for at kunne behandle rynker i ansigtet med shockwave.

Appelsinhud behandling
Før og efter 6 behandlinger

Undersøgelser har vist, at du nu ved hjælp af radierende shockwave og fokuseret shockwave behandling, kan mindske appelsinhud synligt og hurtigt. For at give dig den bedst mulige effekt, vil et normalt behandlingsforløb være med 6-12 behandlinger fordelt henover 3-6 uger. En behandling koster 850/1000 kr

Behandling er ikke invasiv og udnytter kroppens egne biologiske processer for at ændre på vævsstrukturen. Behandlingen er også smertefri og er uden bivirkninger, og vil kun føles som en let prikken. Vi har markedets mest effektive udstyr inden for både radierende og fokuseret shockwave, til behandling af appelsinhud.

Behandling vil også være et oplagt supplement til fedtfysning, da den øger cirkulation i området, vil hjælpe med at få udskilt de nedbrudte fedtceller. Teknologien kan også bruge til behandling af strækmærker og arvæv efter graviditet.

Før og efterbilleder fra det studie som vi basere behandlingen på i klinikken. Her vises det med 6 behandlinger med shockwave, suppleret med hjemmetræning af baglår/balle.

appelsinhud shockwave appelsinhud shockwave appelsinhud shockwave

 • Stimulering af mikrocirkulationen i vævet
 • Forbedring af vævselasticitet
 • Stimulering af cellulær metabolisme
 • Stimulering af stamceller
 • Opstramning af hud
 • Frigivelse af vækstfaktorer
 • Ikke-invasiv behandling
 • Kort behandlingstid
 • Egnet til alle hudtyper
 • Øjeblikkelige forbedringer ses efter kun en behandling, afhængigt af hudtype

Cellulite er ujævn hud, som kan minde om skralden på en appelsin, derfor kendes tilstanden også som appelsinhud. Men cellulite er bare fedt, som over tid ophober sig i underhuden. Denne ophobning forsages af en parallel kollagen struktur, som kun findes i kvinders hud.

Det kan være meget svært at komme af med appelsinhuden, og der findes desværre ingen magisk creme, kostplan eller lign, som kan hjælpe dig af med problemet. Det gør at det ikke kun blive en ting som ses fysisk, men også en ting der påvirker dit selvværd.

Denne struktur er medvirkende til at fedtet ophobes mellem overhuden og muskler, hvis vægge består at bindevævsstrøg. Som årene går og vil der opstå fordybninger i huden i takt med at bindevævet bliver stivere og trækker sig sammen. Det er dette der skaber den bulede tekstur på bla. Baller og lår, som mange kvinder kender og hader.

Men cellulite er helt normalt og påvirker op mod 90% af alle kvinder. Man mener at problemet primært opstår hos kvinder, da de har en større fedtprocent og fedtlager, hvis funktion er at sikre at kvinden har næring nok, til at kunne gå igennem en graviditet. Hos mange dukker appelsinhud derfor op, særligt i slut 20’erne eller efter en graviditet, eller perioder med usund livsstil.

 

Skal vi kontakte dig?

  Shockwave

  Vi tilbyder unik kombinationsbehandling med fokuseret og radierende shockwave som de eneste i Danmark.

  Vi hjælper dig til mindre smerte og bedre funktion, sikkert og effektivt.