Uddannelse for behandlere

MS insight tilbyder uddannelse målrettet til alternative behandlere og manuelle terapeuter. Vi tilbyder som de eneste i Danmark, en certificeret uddannelse i radierende shockwave. Vi sikre at du bliver rustet til, at kunne behandle indikationer i kroppen sikkert og effektivt for dine klienter.

På vores kurser får du den samlede pakke, så du bliver en mere skarp behandler på de enkelte områder. De enkelte kurser indeholder testredskaber til at kunne identificere problemstillingen, værktøjerne til at kunne behandle det, og ikke mindst sammensætte det rette behandlingsforløb for klienten. Det giver dig også værktøjerne til at kunne vide hvornår du kan hjælpe med de rette øvelser, og hvornår en fysioterapeut skal bringes i spil.

Undervisningen forestået af Sportsterapeut Michael Strøm, som arbejder specialiseret med shockwave og laser til akutte og kroniske skader.

Uddannelserne udbydes i samarbejde med Secma Medical, som stiller apparatur til rådighed og støtter i, at klinikken altid har den seneste og nyeste viden, inden for radierende shockwave og behandling.

Ved alle kurser, udstedes et uddannelsesbevis, som dokumentere at du har deltaget i undervisningen og har fået nye kompetencer.

Niveau 1

Lær effektivt at identificere og behandle problemstillinger i knæ og fødder med rESWT. Læs mere ved at klikke på billedet.

 

Lær effektivt at identificere og behandle problemstillinger i Skulder, albue og hænder med rESWT.
Læs mere ved at klikke på billedet.

 

Lær effektivt at identificere og behandle problemstillinger i Nakke, ryg og bækken med rESWT. For at kunne deltage på Columna skal du have gennemgået Knæ og fod kurset. Læs mere ved at klikke på billedet.

 

Skriv til mig

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg vender tilbage til dig snarest!

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg kontakter dig hurtigst muligt!