fbpx

Uddannelse for behandlere

MS insight tilbyder uddannelse målrettet til alternative behandlere og manuelle terapeuter. Vi tilbyder som de eneste i Danmark, en certificeret uddannelse i radierende shockwave. Vi sikre at du bliver rustet til, at kunne behandle indikationer i kroppen sikkert og effektivt for dine klienter.

På vores kurser får du den samlede pakke, så du bliver en mere skarp behandler på de enkelte områder. De enkelte kurser indeholder testredskaber til at kunne identificere problemstillingen, værktøjerne til at kunne behandle det, og ikke mindst sammensætte det rette behandlingsforløb for klienten. Det giver dig også værktøjerne til at kunne vide hvornår du kan hjælpe med de rette øvelser, og hvornår en fysioterapeut skal bringes i spil.

Undervisningen forestået af Sportsterapeut Michael Strøm, som arbejder specialiseret med shockwave og laser til akutte og kroniske skader.

Uddannelserne udbydes i samarbejde med Secma Medical, som stiller apparatur til rådighed og støtter i, at klinikken altid har den seneste og nyeste viden, inden for radierende shockwave og behandling.

Ved alle kurser, udstedes et uddannelsesbevis, som dokumentere at du har deltaget i undervisningen og har fået nye kompetencer.

Niveau 1

Lær effektivt at identificere og behandle problemstillinger i knæ og fødder med rESWT. Læs mere ved at klikke på billedet.

 

Lær effektivt at identificere og behandle problemstillinger i Skulder, albue og hænder med rESWT.
Læs mere ved at klikke på billedet.

 

Lær effektivt at identificere og behandle problemstillinger i Nakke, ryg og bækken med rESWT. For at kunne deltage på Columna skal du have gennemgået Knæ og fod kurset. Læs mere ved at klikke på billedet.

 

Det siger vores klienter

 • En stor tak for hjælpen. Laserbehandlingen af min albue gjorde en stor forskel og jeg var hurtigt i gang med at arbejde igen:-)


  John Harry

 • Hold i nakken, der har plaget mig i flere dage klaret på 25 min. Nu har jeg bevægelighed i skulder og nakke igen 😊
  Tusind tak Michael 👍


  Susanne Olling

 • Fantastisk sted at komme, hvis der er lidt problemer med kroppen. Michael er yderst kompetent og dedikeret. Derudover er han super god med mange flexible tider, man ikke kan få mange andre steder.


  Thor Bendix Madsen, Elite triathlet

 • Utrolig faglig kompetent person, med en særlig evne for at “læse” hvad sportsudøveren har brug for. Fedt der både er blik for det kortsigtede, og det lange seje træk og de langsigtede mål.
  Vores to elite svømmere har haft enorm gavn af behandlinger hos MS Insight


  Michael Rasmussen

 • Dygtige folk, med gode ambitioner om at “helbrede” deres kunder. Michael får hverdagen til at fungere, hvis man døjer med noget langvarigt, og så er han altid god for en anbefaling af what to do, for at forbedre ens skavanker fremover. Nem hjemmeside at finde rundt i, og med nem online booking.


  Esther Holm

 • Jeg kan kun anbefale Michael, han er en fantastisk coach og virkelig dygtig. Jeg har kun rosende ord at sige og vil klart anbefale andre at bruge MS Insight.
  Man kan virkelig mærke hans passion for sporten, så uden tøven ***** (5 stjerner).


  Kenneth Popp

 • Fantastisk massage…


  Martin Hein

 • Her har jeg fået en del skavanker fjernet. Både kroniske, såvel som akutte skader, kan klares her. da jeg kom hertil havde jeg et såkaldt slatter knæ, og efter nogle behandlinger var problemet næsten helt væk, selvom det havde fulgt mig i årevis


  Laurits Holm

 • Super kompetencer som både coach og som behandler.


  Ole Kristian Saltnes

Skriv til mig

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg vender tilbage til dig snarest!

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg kontakter dig hurtigst muligt!