Behandling och undersökning med stötvåg för impotens i Köpenhamn

Få effektiv stötvågsbehandling för impotens i en säker miljö

Undersökning och behandling av impotens av en specialist i ögonhöjd

När du träffar Michael på kliniken är du i trygga händer. Han är specialiserad på fokuserad stötvågsterapi för erektil dysfunktion och Peyronies sjukdom och är medlem i International Society for Sexual Medicine. Han behandlar dagligen många män i alla åldrar med potensproblem. Som ett resultat av detta har han en mängd specialiserade kunskaper, förståelse och erfarenhet inom området som är oöverträffad. Det bästa av allt är att det inte finns några biverkningar och att piller inte är den enda lösningen.

Vid sidan av behandlingen på kliniken ingår Michael i en multidisciplinär grupp för stötvågsbehandling av erektil dysfunktion och Peyronies sjukdom med prof. Lars Lund, från Odense universitetssjukhus. Michael utbildar även andra terapeuter och specialister i stötvågsterapi internationellt och i Danmark för tillverkaren Storz Medical

 

Effektiv behandling av impotens

Vid impotens ger kliniken dig en bra, hård erektion igen med fokuserad stötvåg och EMTT. Behandlingen skapar nya blodkärl i penis och stimulerar nerver och muskler för att öka kraften i erektionen. Det minskar också kalcium- och fettavlagringar i tumörbädden, vilket kan orsaka begränsningar för dig. En behandling som ger dig högt självförtroende, en bra och hårdare erektion och ökad hållbarhet. Och sedan lade vi tillbaka impotenspillren i lådan för behandling. När du anländer kommer du att genomgå en grundlig ultraljudsundersökning för att kontrollera kvaliteten på dina tumörceller, blodkärl och blodflöde. Kliniken är den enda i Danmark som utför en så omfattande och detaljerad ultraljudsundersökning av erektil dysfunktion för att säkerställa effektiv behandling. Längst ner på denna sida har en stor mängd information samlats in som förklarar erektil dysfunktion, behandling och priser i detalj.

 

Lider du av impotens?

Kort introduktion og forklaring af behandlingen

Du er ikke alene

FAQ om impotens

 1. Ved første undersøgelse laves en grundig screening af graden af dit rejsningsproblem, fysiske og psykiske sundhedsstilstand. Vi taler om det åbent om det og eventuelle livsstilsproblematikker.
 2. Michael afdækker sammen om det er konstant fravær af rejsning, eller det er mere situationsbestemt (psykiske faktorer). Vi anbefaler at du har din læge med i forløbet, da vi skal sikre at alle blodværdier og evt følgesygdomme er under kontrol
 3. Han laver en ultralydsscanning af penis og bækkenbunden.
 4. Du bliver vejledt i hvilken træning for bækkenbunden du skal gå i gang med.
 5. Vi laver sammen en forventningsafstemning for behandlingen, og hvilket niveau vi forventer at kunne rykke dig til, ud fra undersøgelsens resultater.
 6. Du modtager første behandling med shockwave og EMTT.
 7. Dit forløb planlægges

Der vil blive gået i dybden, for at sikre at vi kan iværksætte den rette behandlingsstrategi, så du igen får kvalitet i dit sexliv. Hvis der er behov for justeringer omkring kost og livsstil, så bruger vi eksterne partnere.

Ved den første undersøgelse vil vi lave en ultralydsscanning af både din penis og din bækkenbund, for at kunne målrette behandlingen til dit behov. Der undersøges følgende:

 1. Blodgennemstrømning i de 2 arterier i svulmelegemet
 2. Er der kalk, fedt eller plak i svulmelegemet?
 3. Muskler i bækkenbunden som kan indikerer om der er balance i hormomsystemet.
 4. Din kontrol over bækkenbundens muskler.

Klinikken råder over det nyeste og mest avancerede ultralydsscanningsudstyr fra Sonosite, med prober der er målrettet overfladiske strukturer og kar. Klinikken er også en af de få i Danmark, som tilbyder så omfangsrig ultralydsscanning ved rejsningsproblemer, og har derved en stor erfaring i at omstille billederne, til konkret behandlingsplan.

 • Ved brugen af shockwave dannes der nye små blodkar i penis og renser for "snavs" i i svulmelegmerne. Mellemgulvets nerver, muskler og blodkar stimuleres ligeledes, hvilket giver dig en kraftigere og bedre rejsning igen. Helt uden ubehagelig bivirkninger, som ses ved andre behandlinger.
 • Et behandlingsforløb er består derfor af 6 eller 12 behandlinger, hvor 85 % af vores klienter oplever en bedre og mere kraftfuld rejsning. Antal behandlinger tager udgangspunkt i graden af din rejsningsproblematik, samt dit indtag af medicin og din livsstil.
 • Vi klarlægger hvad der er de udløsende faktorer for dig, første gang du kommer i klinikken til undersøgelse. Seneste forskning og erfaringer fra vores tyske kollegaer viser, det det kan anbefales at supplere med et ekstra forløb efter 6 måneder. Dette har vist sig at give en mere længerevarende effekt (flere år, på det opnåede niveau).
 • En enkeltstående behandling med shockwave i kombination med EMTT koster 1.000 kr. Som de eneste i Danmark arbejder vi med kombinationen af Shockwave og EMTT , hvor vi ser en højere effekt, end shockwave alene.
 • Ved første konsultation kan du vælge om du kun vil have samtale og undersøgelse, som koster 820 kroner (uden behandling) eller gå igang med det samme.
 • Hvis du vil se en gennemgang af forskellige studier, så kan du se dem her: Studier på ED

 • Shockwave impotens behandling (Erektil dysfunktion) med fokuseret shockwave foregår ved, at mellemkødet og skaftet af penis behandles med shockwave. Her vil lydbølgerne øge blodgennemstrømningen, og dannelsen af nye blodkar, ligesom de nedbryder evt tilkalkninger og ophobninger af kolesterol i svulmelegmener. Det løsner op for spændt muskulatur, så der igen kommer god blodgemmenstrømning til penis fra bækkenbunden.
 • Selve shockwave-behandlingen varer ca 15-20 minutter, ud fra de forskningsbaserede protokoller, og det udstyr klinikken råder over, som er det nyeste tilgængelige.
 • Behandlingen er smertefri for dig, og kan ikke sammenlignes med hvis du tidligere har fået det i eksempelvis en skulder. Du mærker kun en let prikken. Du er selvfølgelig velkommen til at tage din partner med til behandlingen, hvis det giver mere tryghed for dig.
 • Der er ingen risiko og bivirkninger ved behandlingen. Du vil også kunne have seksuel aktivitet som vanligt igennem behandlingsforløbet. Dog kan det påvirke positivt i forhold til blærekontrollen, samt kvaliteten i manglende sædafgang.

Vi har også muligheden for at kunne kombinere shockwave behandlingen med den helt nye EMTT teknologi, som giver en øget stimuli på nervesystemet og elasticitet i vævet i bækkenbunden, samt en øget frigivelse af vækstfaktorer, og andre byggesten til øget cellekvalitet. Derfor får vi stimuleret et bredere område end ved shockwave alene.

Ved denne kombination, ses en kraftiger effekt end ved shockwave alene. Dette bakkes også op af vores klienter der tidligere har modtaget shockwave som standalone. Vi forventer at denne kombination vil blive standarden for behandling af erektil dysfunktion i fremtiden.

Vi er den eneste klinik i Danmark som tilbyder denne innovative kombinationsbehandling, hvilket vil give dig et bedre resultat og kraftigere rejsning.

Efter operation for prostatacancer er det hyppigt at se kraftige rejsningsproblemer. Normalt vil kirurgen søge at bevarer den ene af de 2 nerver som løber langs prostata, som har indvirkning på rejsningsevnen. Såfremt nerven er bevaret, vil vi med shockwave kunne øge rejsningsevnen, om muligt i en kombination med piller. Således vil du kunne bibeholde den seksuelle aktivitet og en god rejsning. Dog er det vigtigt at komme hurtigt efter operationen, da der er et åbent vindue de første 6 måneder efter operationen til at stimulere nervevævet.

Der er mange forskellige årsager til rejsningsproblemer hos mænd, udover alder. Klinikken hjælper dig ved første undersøgelse til at forstå hvorfor du har fået din rejsningsproblematik. Herunder er der de hyppigste der ses

 • Diabetes
 • Overvægt
 • Forskellige typer af medicin (kolesterol, insulin, blodtryksregulerende som de hyppigste)
 • Fysisk inaktivitet
 • Alkohol/rygning
 • Stress / manglende søvn
 • Brug af steroider.
 • Efter prostata operation, grundet nervebeskadigelse
 • Spændte muskler i bækkenbund grundet hyppig cykeltræning

Generelt vil en eller anden grad af rejsningsproblematik ramme ca. 50 % af alle mænd over 50 år, og stiger i takt med alderen herfra. Men der er også mange unge i alderen 20 til 40 som lider af rejsningsproblemer, og den gruppe står for ca 30 % af dem klinikken hjælper. Så det er ikke kun et spørgsmål om "høj" alder.

En af de seneste behandlings muligheder for impotens er med fokuseret shockwave, som bruges i klinikken hos MS Insight.

 

 • Fysisk aktivitet
 • Vacum pumpe
 • Shockwave/EMTT
 • Injektioner
 • Operation ( med indsættelse af pumpe)

"På trods af regelmæssig motion, sund kost og et fortsat aktivt sexliv, har jeg op igennem halvtreds års alderen oplevet en gradvis forringelse af evnen til ordentlig og vedvarende rejsning. Ja, i virkeligheden begyndte den proces nok endnu tidligere.

Piller har jeg aldrig rigtigt brudt mig om, og selvom der her opnås en nem og effektiv korttidseffekt. Jeg blev nysgerrig, da jeg læste om Michael og MS Insight. Jeg tog testen og gav mig selv en fødselsdagsgave ved at købe, hvad der i mit tilfælde var 6 anbefalede behandlinger.

Man vænner sig hurtigt til den formløse og på ingen måde smertefulde behandling med shockwavebehandling af mellemkødet og penis. Behandlingen gør ikke ondt, og man vænner sig hurtigt til at slappe af med de ”prikkende” bølger fra shockwavemaskinen.

Kan man overbevise sig selv om, at der ikke er den store forskel på at åbne munden og at smide bukserne i enerum med sin behandler. Så er oplevelsen på niveau med en tandrensning. Michael er meget ordentlig og har hver gang håndteret behandlingerne af mig, og samværet i enerum på en god og afslappet facon.

Efter mine 6 behandlinger oplevede jeg en mærkbar forandring af både evne til at få og hyppigheden af at have en naturlig god rejsning. Hyggeligt, når man vågner om morgenen, og dejligt når man er sammen med sin kæreste.

Selvom det ikke er billigt, har det været pengene værd for mig og jeg kan godt finde på at gå igen om 5 eller 10 år, hvis jeg senere mister det niveau, som jeg nu har fået igen."

Smärtfri behandling

Behandlingen består av 3 delar/faser

 1. Undersökning/klargörande, rådgivning och ultraljudsundersökning
 2. Stötvågs- och EMTT-behandling, 6-12 behandlingar
 3. Bäckenbottenträning och livsstil

Få en kostnadsfri telefonkonsultation för erektil dysfunktion

Du kan ringa för en kostnadsfri konfidentiell telefonkonsultation med Michael för att ta reda på hur du kan få hjälp. Du kan också boka direkt för undersökning och behandling via online-systemet på denna sida. En tid för undersökning/behandling kan nästan alltid bokas inom en kort tidsperiod om du är flexibel med din kalender. Du kan också göra testet för erektil dysfunktion nedan.

Behandling av impotens med ultraljud och stötvågor

Hør Mads fortælle om hans rejse

Har du frågor om impotens?

Få en kostnadsfri telefonkonsultation för erektil dysfunktion. Ring Michael på 4140 0858.

 

Du kan också skriva till kliniken och få svar på dina frågor.

  Läs mer om impotens på Svenska