Springfinger, behandling med shockwave

Bliv fri fra "klikken" og smerte ved springfinger, få fuld bevægelighed med shockwavebehandling

Klinikken hjælper dig hurtigt og effektiv med at bekæmpe din springfinger. Irritationen af senen i behandles i en kombination af shockwave og EMTT, således du igen får fuld funktion, uden ubehagelige bivirkninger. Vi laver en ultralydsscanning første gang du kommer og ligger en plan, der sikre du ikke har gener i hverdagen.

Et standard behandlingsforløb er består af 3-6 behandlinger. For nogle kan et højere antal behandlinger være nødvendigt. Antallet tager udgangspunkt i graden af din springfinger, hvor længe det har stået på, og hvordan dine fingre responderer på behandlingen.

 

Behandling ved specialist i shockwave

Når du møder Michael i klinikken, er du i trygge hænder. Han har specialiseret sig i shockwave behandling og har derfor en meget stor specialviden, forståelse og erfaring på området, som ikke ses andre steder. Som en af de få kliniker i Danmark, arbejder Michael direkte sammen med Storz Medical i Schweiz, i forhold til udvikling og undervisning inden for shockwave teknologien i Danmark og udlandet. De er markedsledende inden for produktion og udvikling af shockwave udstyr.

Hurtig adgang til behandling af springfinger

Du kan booke direkte ind til behandling via onlinesystemet herunder, vælg blot “førstegangsbehandling skader” og du vil blive præsenteret for første ledige tid helt automatisk. Ellers du er velkommen til at ringe, eller skrive en besked for at få mere information om behandling.

Fuld funktionsniveau med shockwave

Klient udtalelser

FAQ om Springfinger


Vi tilbyder dig et effektivt forløb til behandling af springfinger med shockwave & EMTT uden bivirkninger. Du vil igen få en højere livskvalitet, i kraft af en større kontrol over din finger, da vi bekæmper irritationen af senen, så den glider mere frit

Ved brugen af shockwave og EMTT stimulerer vi udover selve senen, nerver, muskler og blodkar. Helt uden ubehagelig bivirkninger, som kan ses efter en operation. På den måde får vi løsnet op for de forskellige strukturer som giver dig gener.

Et standard behandlingsforløb er består af 3-6 behandlinger. For nogle kan et højere antal behandlinger være nødvendigt. Antallet tager udgangspunkt i graden af din springfinger, hvor længe det har stået på, og hvordan du reagerer på behandlingen.

Vi er den eneste klinik i København som tilbyder denne innovative kombinationsbehandling. Ved denne kombination, ser vi en højere effekt end ved shockwave alene. Dette bakkes også op af vores klienter der tidligere har modtaget shockwave som standalone.

En Springfinger skyldes en irritation og hævelse af en fleksor sene til en af dine fingre, Det gør at det føles som om at senen "hænger fast" i når din fingeren er bøjet. Et andet ord for springfinger er triggerfinger, efter den position fingeren sædvanligvis vil være i, nemlig som at den er på en aftrækker. Det kan være svært at strække fingeren, men ved hjælp af den anden hånd kan fingeren løsnes. Dette sker typisk med et lille spring eller klik når du laver bevægelsen. Det bliver ofte langfingeren og ringfingeren som bliver ramt af tilstanden,

Vi råder over 2 typer af shockwave i klinikken.

En fokuseret shockwave, som er en højfrekvent lydbølge, som bruges på specifikke og mindre områder, til at påvirke cellerne. I forbindelse med brug af fokuseret shockwave laver vi altid en ultralydsscanning, således vi får målrettet behandlingen helt specifikt.

En radierende shockwave, som er en trykbølge, som bruges til at arbejde med større muskel og vævsområder.

Fordelen ved at vi råder over 2 typer af shockwave i klinikken, har vi mulighed for at tilbyde dig en helhedorienteret behandlingsforløb. Et forløb som tager hånd om dine primære symptomer og smerter, samtidig med at vi kan arbejde globalt i de påvirkemuskelkæder og områder.

På den måde sikre vi at vi får arbejdet lige så effektivt med årsag og kompensationer i kroppen, som med symptomet. Begge typer af shockwave er beskrevet mere deltaljeret længere nede på siden, for dig der ønsker mere viden herom. Skulle det være nødvendigt at supplere behandlingen med laserterapi, så har vi også muligheden for dette .

I Klinik MS Insight arbejdes der med markedets bedste udstyr fra Storz Medical. Sideløbende med klinikken, arbejder Michael som underviser for både den danske importør Secma Medical og producenten Storz i forhold til uddannelse af nye behandlere.

Behandling med Extracorporeal Magneto transduction Therapy eller i daglig tale EMTT, er en ny teknologi til behandling af akutte og kroniske skader i kroppen.

Klinikken er den første i Danmark til at kunne tilbyde teknologien, og arbejder direkte sammen med producenten i forhold til viderudvikling af udstyret og protokoller til behandling.

Behandlingen foregår ved at et kraftigt og højfrekvent pulserende magnetfelt fra Magnetolith maskinen, påvirker miljøet i kroppens celler, således at de arbejder mere effektivt. På denne måde kan vi påvirke lymfeaktiveteten, vævsskader, muskelspændinger, smertetilstande og inflammationtilstande.

Således arbejder vi effektivt med EMTT- teknologien til problemstillinger som led- og muskelsmerter, men også i forbindelse med sener og knogler som er beskadiget. Herudover stimulere det nerveaktiviteten, vækstfaktorer og dannelsen af små blodkar. På den måde får vi speedet helingen op, reduceret smerten og øget din livskvalitet på ny. Hvis du vil læse mere om selve teknologien, kan du finde det nederst på siden.

Behandlingen er uden bivirkninger, og kan penetrereringsdybde på op mod 18 cm i kroppen. Et normalt behandlingsforløb med Magnetolith vil være mellem 6-8 behandlinger alt efter typen af problemstilling. Behandlingen føles som en let prikken og stikken.

I klinikken vil vi som oftes kombinere EMTT behandling med fokuseret shockwave, da vi ser rigtigt gode resultater i forbindelse med kombinationsbehandlinger. Behandlingen foregår fuldt påklædt, da direkte hudkontakt ikke er nødvendigt, for at magnet

EMTT erektil dysfunktion

EMTT - Extracorporeal Magneto transduction Therapy

Som den eneste klinik på Sjælland tilbyder vi behandling med EMTT, til både akutte og kroniske skader i kroppen, i en kombination med shockwave og andre manuelle teknikker.

Bliv kontaktet af specialist