Selfservice med level-4 laser og recoveryboots

I klinikken har vi den unikke mulighed for at kunne tilbyde selfsevice med level-4 laser og recovery boots. Det betyder at du selv udfører behandlingen.

Det gør at vi kan tilbyde mere intensive og bedre forløb til udvalgte typer af skader og problemstillinger. Og så er det til en attraktiv pris, hvor både studerende og pensionister kan være med. Der er adgang til selfservice i klinikkens åbningstider, hvor der vil være en behandler tilstede i lokalet ved siden af.

Hvis du er i tvivl om mulighederne for selfservice eller om vi kan hjælpe dig, så er du meget velkommen til at ringe på 41400858. Så vil Michael vejlede dig til en løsning.

Online booking

Selfservice laserbehandling

laserbehandling
Laserbehandling

I forbindelse med laserbehandling, skal først have en normal førstegangskonsultation hos klinikkens behandler, hvor at din problemstilling vurderes i forhold til hvilket forløb der skal sættes i gang. Samtidig skal du have grundig instruktion i brug af udstyret og sikkerheden omkring brug af laser.

Hvis du ikke har været til en instruktion af laserudstyret og sikkerheden, vil du ikke få lov at udføre den bookede behandling.

Laseren der bruges til selfservice er en level-4 laser med 4 bølgelænger og en power på 15 watt.

Vi ser følgende skader som oplagte til vores selfservice løsning, men der kan være mange andre mulighder. Tal blot med din behandler om hvad der kan lade sig gøre for dig. En behandling med selfservice koster 225,- og tager ca 15- 20 min.

Akutte muskelskader/overbelastninger i ben og arme

Fibersprænginger

Slidgigt i hænder, albue, hofte, knæ og fødder, urinsyregigt

Betændelsestilstande omkring slimsække i benene

Skinnebensbetændelse

Forstuvninger

Træthedsbrud

Karpaltunnelsyndrom

Efter operationer i forbindelse med håndled, ben og fødder

Stimuli af immumforsvaret

Recoveryboots

Recoveryboots

Recovery boots øger cirkulationen i benene, og kan med fordel bruges efter operationer, ved hård træning eller generelle problemer med væske/ødemer i benene. Der er mulighed for både massage funktion, samt en lymfedrænage funktion, som kan være med til at reducere ophobet væske i benene.

Behandlingen tager ca 30 min og er fuldstændig smertefri. Der er opsat instruktioner i lokalet, således du selv kan påbegynde behandlingen når du kommer i klinikken. En behandling koster 150,- og det anbefales at lave et par behandlinger i løbet af en uge, ved udtalte væskeophobninger.

Michael Strøm Administrator
Sportsterapeut , MS Insight

Michael Strøm Specialer: Erektil dysfunktion, Shockwave, Laser behandling, Ultralydsscanning, medlem af The International Society for Sexual Medicine (ISSM) 

follow me
Skriv til mig

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg vender tilbage til dig snarest!

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg kontakter dig hurtigst muligt!