Ondt i Nakken – Behandling af kæbe og nakkesmerter med shockwave

Effektivt og sikkert behandlingskoncept til nakke og kæbesmerter

Holistisk behandling af nakkesmerter

Michael hjælper dig med at fjerne dine nakkesmerter hurtigt og effektivt. Smerterne kan have mange årsager og kan trække spor ned i den øvre del af ryggen, kæben og give spændingshovedpine. Uanset årsagen, så påvirker det din livskvalitet. Klinikken har udviklet et effektivt system til behandling af kombinationen af nakke- og kæbesmerter.

 

Shockwave og laserbehandling til dem der er opgivet andre steder

Selve behandlingen foregår som en kombination af manuelle teknikker, shockwave behandling og laserterapi. På den måde kan vi ramme alle de typer af væv og processer, som spiller ind ved smerter og muskelspændinger. Særligt ses det at behandling af kroppens bindevæv, gør en stor forskel på kroniske nakkesmerter og spændinger. Derfor er et et naturligt skridt at tage, når konventionel behandling eller piller ikke virker. Derfor hjælper klinikken dagligt dem, som er “opgivet” andre steder, da klinikken har en mere holistisk tilgang til behandlingen.

Behandling af nakke- og kæbesmerter med shockwave

Klient udtalelser

FAQ om nakkesmerter


Vi kan groft dele en behandling op i 4 faser når vi har fundet årsagen til dine smerter.

  1. Den første del af behandling til nakkesmerter vil være fokuseret på bindevævet, der løber igennem hele kroppen. Hvis bindevævet er stramt i de forskellige kæder, kan de skabe et unødvendigt træk på nakkens muskler. Det vil så få dem til at øge spændingen, for at opretholde den normale funktion, og derved give smerter. Derfor er det vigtigt at få den del med.
  2. Den anden del er at arbejde med at løsne op for de spændte muskler og triggerpunkter, som er aktive i den øvre del af ryggen, skulder og hals. Her arbejder vi holistisk ud fra hvordan de forskellige muskler påvirker hinanden. Det er i relation til de fund vi har gjort ved den indledende undersøgelse.
  3. Den tredje del fokusere direkte på nakken og kæbens små fine muskler og ligamenter, her løsner vi op med nogle særligt udviklede transmitterhoveder til vores shockwaveudstyr. De er målrettet mod overfladiske strukturer og direkte på knoglerne, uden at det gør ondt.
  4. I den fjerde fase, der øger vi cirkulationen, og speeder kroppens naturlige processer op med vores kraftige laserudstyr eller EMTT. Til sidst får vi mobiliseret leddene, så du får øget funktion, reduceret smerte og en højere livskvalitet. Alt efter varigheden af problemet, så vil vi også gennemgå en række tiltag du kan lave i hverdage, således du kan få en højere livskvalitet.

Alt behandling foretages af Michael, som er international forelæser og specialist i shockwave behandling for Storz Medical.

Antallet af nødvendige behandlinger afhænger af varigheden af din problemstilling. Såfremt det er akut og har været under en måned, så vil 2-4 behandlinger henover 3 uger i de fleste tilfælde være tilstrækkeligt. Har det været en længerevarende problematik og måske har varet årevis, så vil der skulle flere behandlinger til. Her kan det være nødvendigt med et sted mellem 6-12 behandlinger, inden for 3 måneder. Dette er for at sikre at du får et varigt resultat, og de justeringer vi laver i dine musklers normal tilstand, opretholdes. En behandling koster 700 kroner.

Vores forventning til antal af behandling af dine nakkesmerter, vil vi gennemgå sammen med dig i forbindelse med den første konsultation. I forløbet sikre vi i fælleskab, at du har en forståelse for de forskellige behandlingstiltag bliver valgt. Når vi samarbejder om din problemstilling, og du har forståelsen for behandlingen, og de ting du selv kan gøre, så vil vi opnå bedere resultater. Det betyder at du får et kortere, og et mindre omkostningstungt behandlingsforløb.

Der er 2 typer af shockwave i klinikken.

En fokuseret shockwave, som er en højfrekvent lydbølge, som bruges på specifikke og mindre områder, til at påvirke cellerne. I forbindelse med brug af fokuseret shockwave laver vi altid en ultralydsscanning, således vi får målrettet behandlingen helt specifikt.

En radierende shockwave, som er en trykbølge, som bruges til at arbejde med større muskel og vævsområder.

Fordelen ved at vi råder over 2 typer af shockwave i klinikken, har vi mulighed for at tilbyde dig en helhedorienteret behandlingsforløb. Et forløb som tager hånd om dine primære symptomer og smerter, samtidig med at vi kan arbejde globalt i de påvirkemuskelkæder og områder.

På den måde sikre vi at vi får arbejdet lige så effektivt med årsag og kompensationer i kroppen, som med symptomet. Begge typer af shockwave er beskrevet mere deltaljeret længere nede på siden, for dig der ønsker mere viden herom. Skulle det være nødvendigt at supplere behandlingen med laserterapi, så har vi også muligheden for dette .

Vi har også muligheden for at kunne kombinere shockwave behandlingen med den helt nye EMTT teknologi, som giver en øget stimuli på nervesystemet og vævsområderne omkring skaden, samt en øget frigivelse af vækstfaktorer, og andre byggesten til øget cellekvalitet.

Ved denne kombination, ser vi en højere effekt end ved shockwave alene. Dette bakkes også op af vores klienter der tidligere har modtaget shockwave som standalone.

Nakkesmerter kan komme både som følge af et akut traume, eksempelvis en piskesmældsmekanisme. Men det kan også komme snigende i forbindelse uhensigtsmæssige arbejdsstillinger. Det kan give øget muskelspænding i de øvre rygmuskler, og påvirker nakken. Og den sidste ting som vi ser i klinikken som årsag til nakkesmerter er kæbespændinger, og høj aktivitet i de forreste halsmuskler. Derfor er det også vigtigt at vi får fundet årsagen til dine smerter.

 

Shockwave

Vi tilbyder unik kombinationsbehandling med fokuseret og radierende shockwave som de eneste i Danmark.

Vi hjælper dig til mindre smerte og bedre funktion, sikkert og effektivt.

Bliv kontaktet af en specialist