Behandling af Nervebetændelse

Genvind din livskvalitet med laserbehandling

Vi hjælper med at genskabe din livskvalitet og funktion ved nervebetændelse

Neuropati eller også kaldet nervebetændelse, er en stærkt invaliderende lidelse. Tilstanden kan have flere årsager, men fælles for dem alle, er at der sker en varig beskadigelse af nerverne til hud, muskler og organer. I værste tilfælde kan nerverne gå helt til grunde. Alt efter årsagen er der forskellige behandlingstiltag.

Du er formentligt allerede nu i et behandlingsforløb, som måske ikke giver de ønskede resultater. Vi kan hjælpe dig videre. Vi laver behandling af nerverødderne og det påvirkede område i ekstremisterne med avanceret protokoller med laserterapi. På den måde kan du igen få en øget funktion og mindre smerte.

Denne type af laserbehandling tilbydes kun på meget få klinikker i Danmark, og vi er den eneste i København som det er nu.

Behandling af Neuropati

Klient udtalelser

FAQ om nervebetændelse


Ved nervebetændelse er nerverne uden for hjernen beskadiget, og dette kan give anledning til smerter og tab af funktion. Smerterne kan være en form for murrende og knugende, som spreder sig fra musklerne. Eller det kan være i kraft af en brændende og sviende smerte, der varierer i intensitet.

Ved brug af vores kraftige level-4 laser har vi specifikke bølgelænger af infrarødt og nær-infrarødt lys til at stimulere kroppens naturlige processer. Effekten fra laser hurtigere helingstider, reduktion af smerte, forbedret og øget cirkulation og mindsket hævelse. Alt behandling med laser er smertefrit.

Vi laver behandling af nerverødderne, og det påvirkede område i ekstremisterne(arme og ben), således du igen kan få en øget funktion og mindre smerte. Alt behandling med laser er smertefrit og vi følger de standard protokoller som er udviklet af USA’s førende eksperter på området.

De standard protokoller der er udviklet af USA førende eksperter ligger på 16 behandling.

Det som er særligt interessant i forhold til neuropati, er at vi stimulere nogle specifikke elementer i forhold til smerter. Nogle af de ting som vi ser mest væsentligt i forhold til laserterapi i forhold til smerte er som beskrevet herunder.

Via laserlyset laver en Normalisering af ionkanaler i cellerne, som er kritiske for normal cellefunktion. Samtidig kommer der en forøget nitrogenoxidproduktion, stigning i antallet af beta-endorfiner og sænkede Bradykinin niveauer, som alle er med til at påvirke smerteniveauet.

Herudover er der to vigtige faktorer vi stimulerer i forhold til direkte påvirkning af nervevævet. Den ene er en blokering de-polarisering af C-fiber, som er en effekt af neuropati. Den anden er en axionel springning og regneringen af neverceller.

Der er to typer fornervebetændelse, en perifer og autonom neuropati.

  • Den Perifere neuropati er når der er en beskadigelse af det sensoriske og motoriske nervesystem. Det vil oftes give problemer omkring tæer, fødder, ben og hænderne. I værste fald kan sygdommen udvikle sig til diabetiske fodsår, som med tiden, hvis det ikke tages seriøst kan resulterer i amputationer af tæer eller foden.
  • Den Autonome neuropati er at der kommer en beskadigelse af det autonome nervesystem. Det vil hyppigst ramme urinblæren, hjertet, mave og tarmsystemet, og kan også i nogle tilfælde give seksuelle dysfunktioner.

Der hvor vi primært har muligheden for at kunne hjælpe dig, er ved den perifere neuropati. Der har vi en mulighed for at kunne stimulere nervevævet direkte med vores kraftige level-4 laser.

Nogle af tilstandende kan reguleres i kraft af en livsstilsændring. Det kan eksempelvis være omlægning af vaner inden for kost, alkohol og motion. I andre tilfælde vil du skulle lære at leve med smerterne og funktionstab. Her vil behandlingstiltag være for at reducere smerterne, så det er tåleligt i hverdagen.

  • Nedsat følesans grundet neuropati kan ikke behandles medicinsk. Snurrende og smertende fornemmelser i ben og fødder kan behandles med et let smertestillende middel, sammen med et mildt sovemiddel.
  • Problemer relateret til mave-tarmsystemet kan til tider behandles med medicin. Hvis problemer skyldes at vævet er låst fast, er det muligt med manuel behandling.
  • Problemer med at tømme blæren kan afhjælpes medicinsk.
  • Impotens/erektil dysfunktion kan behandles medicinsk eller via shockwave behandling, som vi laver i klinikken.
  • Svimmelhed som kommer som følge af for lavt blodtryk, kan i nogle tilfælde afhjælpes via støttestrømper, for at øge cirkulationen perifert. Det kan også reguleres medicinsk, samtidig med at du skal tage dine forholdsregler når du har siddet eller ligget i lang tid, og skal op igen.

Klinikken arbejder sammen med Secma Medical omkring undervisning af andre behandlere og terapeuter i forhold til shockwave og laser behandling.

 

Behandling af diabetisk fodsår

Vi tilbyder behandling af diabetiske fodsår med shockwave, for at undgå komplikationer og amputationer.

Har du spørgsmål til Klinikken?

Klinikken vender tilbage hurtigst muligt, også i weekenden.