Behandling af nakkesmerter

Vi hjælper med et effektivt behandlingskoncept til nakke og kæbesmerter

Nakkesmerter kan have mange årsager og kan trække spor ned i den øvre del af ryggen, kæben og give spændingshovedpine. Uanset årsagen, så påvirker det din livskvalitet. Vi har udviklet et effektivt system til behandling af kombinationen af nakke- og kæbesmerter.Selve behandlingen foregår som en kombination af manuelle teknikker, shockwave behandling og laserterapi. På den måde kan vi ramme alle de typer af væv og processer, som spiller ind ved smerter og muskelspændinger.

Nakkesmerter kan komme både som følge af et akut traume, eksempelvis en piskesmældsmekanisme. Men det kan også komme snigende i forbindelse uhensigtsmæssige arbejdsstillinger. Det kan give øget muskelspænding i de øvre rygmuskler, og påvirker nakken. Og den sidste ting som vi ser i klinikken som årsag til nakkesmerter er kæbespændinger, og høj aktivitet i de forreste halsmuskler. Derfor er det også vigtigt at vi får fundet årsagen til dine smerter.

Klient udtalelser


Vi kan groft dele en behandling op i 4 faser når vi har fundet årsagen til dine smerter.

  1. Den første del af behandling til nakkesmerter vil være fokuseret på bindevævet, der løber igennem hele kroppen. Hvis bindevævet er stramt i de forskellige kæder, kan de skabe et unødvendigt træk på nakkens muskler. Det vil så få dem til at øge spændingen, for at opretholde den normale funktion, og derved give smerter. Derfor er det vigtigt at få den del med.
  2. Den anden del er at arbejde med at løsne op for de spændte muskler og triggerpunkter, som er aktive i den øvre del af ryggen, skulder og hals. Her arbejder vi holistisk ud fra hvordan de forskellige muskler påvirker hinanden. Det er i relation til de fund vi har gjort ved den indledende undersøgelse.
  3. Den tredje del fokusere direkte på nakken og kæbens små fine muskler og ligamenter, her løsner vi op med nogle særligt udviklede transmitterhoveder til vores shockwaveudstyr. De er målrettet mod overfladiske strukturer og direkte på knoglerne, uden at det gør ondt.
  4. I den fjerde fase, der øger vi cirkulationen, og speeder kroppens naturlige processer op med vores kraftige laserudstyr. Til sidst får vi mobiliseret leddene, så du får øget funktion, reduceret smerte og en højere livskvalitet. Alt efter varigheden af problemet, så vil vi også gennemgå en række tiltag du kan lave i hverdage, således du kan få en højere livskvalitet.

Alt behandling foretages af Michael, som er international forelæser og specialist i shockwave behandling for Storz Medical.

Antallet af nødvendige behandlinger afhænger af varigheden af din problemstilling. Såfremt det er akut og har været under en måned, så vil 2-4 behandlinger henover 3 uger i de fleste tilfælde være tilstrækkeligt. Har det været en længerevarende problematik og måske har varet årevis, så vil der skulle flere behandlinger til. Her kan det være nødvendigt med et sted mellem 6-12 behandlinger, inden for 3 måneder. Dette er for at sikre at du får et varigt resultat, og de justeringer vi laver i dine musklers normal tilstand, opretholdes.

Vores forventning til antal af behandling af dine nakkesmerter, vil vi gennemgå sammen med dig i forbindelse med den første konsultation. I forløbet sikre vi i fælleskab, at du har en forståelse for de forskellige behandlingstiltag bliver valgt. Når vi samarbejder om din problemstilling, og du har forståelsen for behandlingen, og de ting du selv kan gøre, så vil vi opnå bedere resultater. Det betyder at du får et kortere, og et mindre omkostningstungt behandlingsforløb.

 

Personlig behandling
Du modtager altid personlig behandling
Kort ventetid
Vi giver hurtig adgang til behandling
Stor erfaring
Vores behandlere har mange års erfaring

Skal vi kontakte dig?