MS PLUS

For dig der er seriøs med din sport og krops tilstand

 

Hos MS Insight er vi stolte af at kunne levere kompetent og specialiseret behandling med meget kort ventetid. Vi driver en specialiseret klinik uden for sygesikringen, med fokus på akutte og kroniske skader i kroppen, samt forebyggende træning.

For dig som tager din krop og sport seriøst, så har vi muligheden for at tilbyde et MS PLUS abonnent, som giver dig en række fordele og muligheder i klinikken. En af de vigtigste, er prioriteret  adgang til behandling inden for 24 timer*, når uheldet er ude. Samtidig bringer vi de forskellige specialer og kompetencer i klinikken i spil, således du får den mest effektive behandlingsplan fra dag 1. Vi samler også trådene mellem forskellige trænere og andre behandlere, så du blot skal fokusere på at blive klar til at præsterer og komme tilbage på niveau.

Hvad får du ved MS PLUS?

Vælger du at give din krop de bedste muligheder for at præstere og forblive skadefri med MS PLUS foregår det således:

 • Du får op til 50% på vores ydelser, når du skal ind til behandling eller massage
 • Du får gratis adgang til recoveryboots og vores træningsfaciliteter i klinikken.
 • Du får prioriteret adgang til behandling i akutte situationer
 • Du oprettes som MS Plus abonnent via PBS, hvor du betaler et fast beløb hver måned

Hvis du ønsker at blive MS PLUS eller høre mere om mulighederne, så send en mail til michael@msinsight.dk. Se priser nederst på siden.

Vi tager ansvar for dig

I klinikken er vi specialister i vores felt, og vi arbejder ud fra det mantra, at vi vil gøre en forskel for dig og dine skader. Vi sætter en ære i at udarbejde en skræddersyet løsning med dig i fokus, uanset hvilke behov du har. Vi arbejder både med sammenhængen i din krop fra top til tå. Hvordan du bruger kroppen nu, og hvad du gerne vil fremover. Derfor sætter vi hele behandlerteamet i beredskab, når du har en problemstilling der skal løses. Vi gør tingene anderledes end andre, hvilket betyder at vi ofte har mulighed for at hjælpe dem, som er opgivet andre steder.

I klinikken arbejder vi specialiseret med shockwave og Level 4 laserterapi, som vi bruger til at speede kroppens egne processer op, for at opnå et effektivt resultat. Vi råder over en avanceret ultralydsscanner, som vi bruger som et standard supplement til de kliniskeundersøgelser. Det gør vi effektivt kan diagnosticere din problemstilling og planlægge et effektivt behandlingsforløb.

Behandling uden for sygesikringen.

Vi er en privatklinik der arbejder uden for overenskomst med sygesikringen. Derfor skal du ikke have en henvisning fra lægen for at få behandling. Det gør også at vi arbejder uden om de begrænsninger, som sættes i den offentlige sektor eller hos dit forsikringsselskab, hvis du henvises til fysioterapi. Det betyder at vi allerede ved første behandling, kan bruge avancerede behandlingsmuligheder. Det kan være laserterapi, shockwavebehandling og ultralydsscanning.

Derfor arbejder vi med aktivt med både behandling og genoptræning som en helhed, og ikke blot 3 øvelser. Så med MS Insight PLUS, betaler du selv, men undgår unødvendigt bureaukrati, koordination og ventetid ved forskellige instanser. Særligt i en tid hvor lange ventetider ved lægen, er blevet en standard, og sætter en begrænsning for hvor hurtigt du kan komme i behandling.

Priser

MS Plus (6 mdr binding) 412 kr. pr. mdr

MS Plus (12 mdr. binding) 324 kr. pr. mdr.

*behandlingsgaranti på 24 timer, kræver at du også kan være fleksible i forhold til dit arbejde, der kan ikke altid garanteres for tider uden for normal arbejdstid.

Michael Strøm Administrator
Sportsterapeut , MS Insight

Michael Strøm Specialer: Erektil dysfunktion, Shockwave, Laser behandling, Ultralydsscanning, medlem af The International Society for Sexual Medicine (ISSM) 

follow me

Det siger vores klienter

 • En stor tak for hjælpen. Laserbehandlingen af min albue gjorde en stor forskel og jeg var hurtigt i gang med at arbejde igen:-)


  John Harry

 • Har fået behandlinger hos MS Insight for en akut opstået muskelskade i skuldren. Har oplevet bedring fra første behandling samt stor fleksibilitet i forhold til hurtigt at få en tid med opfølgende behandlinger. Er kommet godt og hurtigt tilbage til normal funktion efter 1 måned.


  Charlotte Bodil Hermansen

 • Hold i nakken, der har plaget mig i flere dage klaret på 25 min. Nu har jeg bevægelighed i skulder og nakke igen 😊
  Tusind tak Michael 👍


  Susanne Olling

 • Kan helt klart anbefale MS Insight, min datter kom ind til Michael med en alvorlig skulderskader, pga af overbelastning i forbindelse med svømmetræning, efter et 5 ugers forløb med shockwave, laser og øvelser, var der styr på skaden, faktisk var der så meget styr på den at hun kunne svømmestævne efter de 5 uger, og ikke nok med at hun ingen problemer havde med skulderen, hun satte og flere personligerekorder. Der er ingen tvivl om at Michael er skyld i at min datters skadesperiode kun blev 5 uger. så ingen tvivl om at MS Insight kan anbefales.


  Finn Mortensen

 • Dygtige folk, med gode ambitioner om at “helbrede” deres kunder. Michael får hverdagen til at fungere, hvis man døjer med noget langvarigt, og så er han altid god for en anbefaling af what to do, for at forbedre ens skavanker fremover. Nem hjemmeside at finde rundt i, og med nem online booking.


  Esther Holm

 • Fantastisk sted at komme, hvis der er lidt problemer med kroppen. Michael er yderst kompetent og dedikeret. Derudover er han super god med mange flexible tider, man ikke kan få mange andre steder.


  Thor Bendix Madsen, Elite triathlet

 • Her har jeg fået en del skavanker fjernet. Både kroniske, såvel som akutte skader, kan klares her. da jeg kom hertil havde jeg et såkaldt slatter knæ, og efter nogle behandlinger var problemet næsten helt væk, selvom det havde fulgt mig i årevis


  Laurits Holm

 • Super klinik i København – Min kone har fået appelsinhud behandling, som bare virker. Michael er top professionel, kan kun anbefale dette sted.


  Tonni Pedersen

 • Utrolig faglig kompetent person, med en særlig evne for at “læse” hvad sportsudøveren har brug for. Fedt der både er blik for det kortsigtede, og det lange seje træk og de langsigtede mål.
  Vores to elite svømmere har haft enorm gavn af behandlinger hos MS Insight


  Michael Rasmussen

 • Har brugt Michael Strøm hos MS Insight i 2019, der som den eneste fik rettet min skulder ud efter den har været brækket i 2013. Ingen i den offentlige behandling har gidet tage det seriøst, end fortalt mig, at den kunne rettes helt ud igen. Kæmpe anbefaling herfra. Og så er priserne meget rimelige.


  Mille Randløv

Skriv til mig

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg vender tilbage til dig snarest!

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg kontakter dig hurtigst muligt!