Massage på amager

massage

Vi tilbyder effektiv og dybdegående massage med fokus på at skabe øget velvære og bevægelighed i din krop. Behandlingen tilpasses dit behov i forhold til områderne der skal være fokus på, samt hvor dybdengående massagen skal være.

Dybdegående fysioterapeutisk massage og sportsmassage varetages af vores meget dygtige fysioterapeut Wael. Massage kan fungere som et supplement til fysioterapi, shockwave og laser behandling i klinikken.

Massage i klinikken koster 600 kroner for 60 minutter. Vi tilbyder kun 60 min massage, da vi vil sikre en god kvalitet i behandlingen, i forhold til de problemstillinger du kommer ind med.

Wael er nærværende og arbejder altid på at skræddersyr sin behandling, så den passer til lige netop dig. Typisk er det en dybdegående sportsmassage, og kombination af klassisk massage og bindevævsmassage til at manipulere og rehabilitere muskler, sener og ledbånd. Der er også muligheden for at få en afstressende og mere rolig massage, hvis du ønsker det.

Du kan booke direkte ind til massage via vores online system herunder. Eller du kan ringe på 53535516 for at tale med Wael for at få en tid der passer i din kalender.


Online booking

– Klassisk
En dybdegående muskelmassage (fysiurgisk massage), hvor jeg gennemarbejder musklerne fra deres udspring til deres hæfte. Behandlingen øger blod- gennemstrømningen og løser op for ophobede affaldsstoffer.

– Sportsmassage
At afhjælpe stress og spændinger, som ophobes i kroppens bløde væv under fysisk aktivitet. Sportsmassage kan også bidrage til at løsne anspændte muskler, lindre hævelse og samtidig minimere risikoen for skader.

– Wellness
En afslappende massageform for krop og sind, som beriger din livskvalitet. Dine ømme muskler afspændes langsomt og cirkulationen forbedres, mens du afstresses mentalt.

Klinikken ligger på Eliasgade 10b, 2300 KBH S, nærmeste metrostation er Lergravsparken.

Hvad kan du forvente under din massage?

Massage er en dybdegående behandlingsform, som kan være med til at fjerne smerter og ømhed i kroppen, som oftes kan mærkes ved hårdt arbejde eller træning.

Under massagen vil blodgennemstrømningen stimuleres i hele kroppen og på den måde være med til at udrense og fjerner affaldsstoffer fra dine muskler. Derved løsnes der op for spændinger, smerter og stive muskler, så du igen får en øget funktion og bevægelighed. Du vil efter behandlingen mærker en umiddelbar bedring i kroppen.

Massage kan også være med til at reducere stress, og kan være et godt supplement til en travl hverdag.

Michael Strøm Administrator
Sportsterapeut , MS Insight

Michael Strøm Specialer: Erektil dysfunktion, Shockwave, Laser behandling, Ultralydsscanning, medlem af The International Society for Sexual Medicine (ISSM) 

follow me
Skriv til mig

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg vender tilbage til dig snarest!

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg kontakter dig hurtigst muligt!