Vi tilbyder effektiv laserbehandling til akutte og kroniske skader i kroppen, med fokus på at øge din livskvalitet og funktion, reducerer dine smerter, sikkert og effektivt uden bivirkninger.

Laserbehandling er en af de mest effektive behandlingsformer til akutte og kroniske skader, der findes på markedet som supplement til den manuelle behandling og genoptræning. Du vil allerede inden for de første behandlinger, kunne mærke en markant forbedring i funktion og smerteniveau.

Med laserbehandling stimuleres kroppens egne processer til en accelereret heling. Særligt evnen til effektiv smertedæmpning kan fremhæves, grundet den påvirkning det leverer til nervesystemet. Som en bonus, er det en ikke-invasiv, og smertefri behandlingsform. Der er ingen kendte bivirkninger ved laser behandling.

Kort introduktion til laserbehandling af akutte og kroniske skader

Hyppige problemstillinger vi ser i klinikken, som kan behandles med laserterapi

Klient udtalelser

Facts om laserbehandlinger


Herunder har vi listet nogle af de klassiske problemstillinger vi tit ser i klinikken. Dette er dog kun et kort udpluk af de samlede muligheder.

Typiske problemstillinger Akutte hold i ryg og nakke, bakerscyste, migræne/hovedpine, tennis og golfalbue, slimsæk betændelse/bursitis, sårheling, træthedsbrud menisk og prolapser.

Når uheldet er ude, og du er i den akutte fase, så har vi muligheden for at kunne sætte effektivt ind med daglig behandling. Jo hurtigere vi kan få dig ind til behandling, jo mere vil vi kunne reducere varigheden af din skadesperiode.

Det er som følge af at vi kan få kickstartet helingsprocesserne, så du kan få en mere effektiv genoptræning. Dette vil særligt være igennem en reduktion af inflammation, hævelse og smerte. I forbindelse med akutte forløb, vil et sted mellem 3-6 behandlinger give et rigtigt godt resultat.

Med mere kroniske problemstillinger, så vil der skulle en højere behandlingsdosis for at opnå en god effekt. Derfor vil et typisk forløb ligge på et sted mellem 6-12 behandlinger, alt efter omfanget på din skade. Der vil også være problemstillinger hvor at flere behandlinger kan være påkrævet.

Det kan eksempelvis være ved gigt problematikker, hvor at man finder en behandlingsfrekvens, som får en mere vedligeholdene karakter, således at funktionsniveauet kan opretholdes på et rimeligt niveau, selvom der er en uoprettelig skade.

For alle som er passionerede eller dyrker sport på højt plan, så kan tanken om en længerevarende skade være uoverskuelig. Derfor arbejder vi på, at du hurtigst muligt kan komme tilbage til din sport ved at sætte ind, allerede samme dag eller dagen efter skaden er sket, med laserterapi.

Særligt i forbindelse med fibersprængninger, vrid og forstuvninger, kan en målrettet indsats fra start gøre en stor forskel på hvor lang tid der går, før du er klar til at genoptage træning og konkurrence. I klinikken råder vi over udstyr til ultralydsscanning og kan dermed hurtigt vurdere om du eksempelvis har en fibersprængning eller blot en forstrækning, og så målrette behandlingen med laser og andre tiltag herefter.

Uanset karakteren af din problemstillling, så vil smerterne fra symptomerne være funktionsnedsættende og påvirke din livskvalitet. Tidligere ville man måske ikke kunne tilbyde samme muligheder som i dag for ikke invasiv behandling med både laser og shockwaveudstyr, som klinikken råder over.

For mange problemstilinger ville man kun kunne tilbyde brugen af medicinsk behandling, blokader eller et kirurgisk indgreb. Hvis du har dybt kroniske problemstillinger, det kan være et knæ der er ramt af slidgigt. Så kan du med tiden blive stillet overfor valget omkring en operation, men med laserbehandling kan vi udsætte den beslutning.

Da vi arbejder med at påvirke kroppens naturlige processer, så spiller kvaliteten af dit væv også ind på behandlingen. Dvs. at mennesker som har en sund livsstil og dyrker regelmæssig motion, vil respondere bedre og hurtigere på behandlingen med laser.

Laserens lys bliver dannet på flere måder og med forskellige typer af dioder. Det som er afgørende for effekten af laserlyset, er opbygningen og brugen af den rette diode. De apparater som bruges til behandling klassificeres i level 3b og level 4.

Level 3b leverer generelt op til 0,5 watt pr diode, hvor at level 4 laserne vi bruger i klinikken leverer 25 til 26 watt i en diode. Dette gør at man med en level 4 laser, kan nå op til 8 cm effektivt ind i vævet.

Med de 4 bølgelængder vores Summus laser har, kan vi effektivt stimulere følgende:

  • 650-nm Stimulerer overflade heling
  • 810-nm Stimulerer og øger ATP produktionen i cellerne
  • 915-nm Stimulerer til en mere effektiv frigivelse af ilt til cellerne
  • 980-nm Stimulerer til en øget blodcirkulation

I klinikken arbejder vi både med leverandører og producenter af laserudstyr, og er dermed på forkant af udviklingen, i forhold til nye protokoller til behandling. Klinikken råder over en Summus level-4 laser som har 4 bølgelængder, og yder 25 watt. På den måde står vi som en af de stærkeste klinikker inden for laser behandling i København.

Vi arbejder direkte sammen med med Secma medical i forhold til uddannelse af terapeuter inden for laser behandling og shockwave.

 

Fysiologien bag laserbehandling

Læs mere om hvilke mekanismer som laserbehandling sætter igang

Personlig behandling
Du modtager altid personlig behandling hos MS Insight
Behagelig klinik
Du føler dig altid tryg og afslappet i vores klinik
Kort ventetid
Vi giver hurtig adgang til behandling

Skal vi kontakte dig?