Laserbehandling af akutte og kroniske skader

Har du fået pludselige smerter i kroppen, eller været udsat for et akut traume?

Så kan vi hjælpe dig hurtigt og effektivt inden for 3-5 behandlinger i klinikken.

Laserbehandling er en af de mest effektive behandlingsformer til akutte og kroniske skader, der findes på markedet som supplement til den manuelle behandling og genoptræning. Du vil allerede inden for de første behandlinger, kunne mærke en markant forbedring.

Med laserbehandling stimuleres kroppens egne processer til en accelereret heling. Særligt evnen til effektiv smertedæmpning kan fremhæves, grundet den påvirkning det leverer til nervesystemet. Som en bonus, er det en ikke-invasiv, og smertefri behandlingsform. Der er ingen kendte bivirkninger ved laser behandling. Hvis du vil læse mere om teknologien, så har vi beskrevet den i dybden her:

Prisen for laser koster fra 500 kroner pr behandling, alt efter hvilken behandler der udføre behandlingen

Que Son Vu

Klar anbefaling herfra !!! 🙂 — Fik ordnet mit træthedsbrud med laser og fik mig så småt igang igen med løb — Man kan altid kontakte Michael og høre om en akut tid; svarer som regel indenfor kort tid. Thumbs up !!

I klinikken arbejder vi både med leverandører og producenter af laserudstyr, og er dermed på forkant af udviklingen, i forhold til nye protokoller til behandling. Klinikken råder over en Summus level-4 laser som har 4 bølgelængder, og yder 25 watt. På den måde står vi som en af de stærkeste klinikker inden for laser behandling i København.

Vi arbejder direkte sammen med med Secma medical i forhold til uddannelse af terapeuter inden for laser behandling og shockwave.

Hvis du er i tvivl om hvordan din problemstilling kan behandles eller om vi kan hjælpe dig, så er du meget velkommen til at ringe på 41400858. Så vil Michael vejlede dig til en løsning.

Online booking

Hvad kan vi behandle med laser behandling?

Herunder har vi listet nogle af de klassiske problemstillinger vi tit ser i klinikken. Dette er dog kun et kort udpluk af de samlede muligheder.

Typiske problemstillinger Akutte hold i ryg og nakke, bakerscyste, migræne/hovedpine, tennis og golfalbue, slimsæk betændelse/bursitis, sårheling, træthedsbrud menisk og prolapser.

Dette er kun et meget kort udpluk, se mere detaljere problemstillinger i bunden af siden.

Carsten Madsen

Kompetent. Nyeste teknologi og forskning. Gode åbningstider med fleksibilitet.

Behandlingsforløb med Summus laser til akutte og kroniske skader

Når uheldet er ude, og du er i den akutte fase, så har vi muligheden for at kunne sætte effektivt ind med daglig behandling. Jo hurtigere vi kan få dig ind til behandling, jo mere vil vi kunne reducere varigheden af din skadesperiode.

Det er som følge af at vi kan få kickstartet helingsprocesserne, så du kan få en mere effektiv genoptræning. Dette vil særligt være igennem en reduktion af inflammation, hævelse og smerte. I forbindelse med akutte forløb, vil et sted mellem 3-6 behandlinger give et rigtigt godt resultat.

Med mere kroniske problemstillinger, så vil der skulle en højere behandlingsdosis for at opnå en god effekt. Derfor vil et typisk forløb ligge på et sted mellem 6-12 behandlinger, alt efter omfanget på din skade. Der vil også være problemstillinger hvor at flere behandlinger kan være påkrævet.

Det kan eksempelvis være ved gigt problematikker, hvor at man finder en behandlingsfrekvens, som får en mere vedligeholdene karakter, således at funktionsniveauet kan opretholdes på et rimeligt niveau, selvom der er en uoprettelig skade.

Level-4 laser (vores) vs level 3b laser

Laserens lys bliver dannet på flere måder og med forskellige typer af dioder. Det som er afgørende for effekten af laserlyset, er opbygningen og brugen af den rette diode. De apparater som bruges til behandling klassificeres i level 3b og level 4.

Level 3b leverer generelt op til 0,5 watt pr diode, hvor at level 4 laserne vi bruger i klinikken leverer 25 til 26 watt i en diode. Dette gør at man med en level 4 laser, kan nå op til 8 cm effektivt ind i vævet.

Med de 4 bølgelængder vores Summus laser har, kan vi effektivt stimulere følgende:

-650-nm Stimulerer overflade heling

-810-nm Stimulerer og øger ATP produktionen i cellerne

-915-nm Stimulerer til en mere effektiv frigivelse af ilt til cellerne

-980-nm Stimulerer til en øget blodcirkulation

Penetrationsevnen med level-4 laserbehandling
Penetrationsevnen med level-4 laserbehandling

Online booking

Ikke invasiv behandling

Uanset karakteren af din problemstillling, så vil smerterne fra symptomerne være funktionsnedsættende og påvirke din livskvalitet. Tidligere ville man måske ikke kunne tilbyde samme muligheder som i dag for ikke invasiv behandling med både laser og shockwaveudstyr, som klinikken råder over.

For mange problemstilinger ville man kun kunne tilbyde brugen af medicinsk behandling, blokader eller et kirurgisk indgreb. Hvis du har dybt kroniske problemstillinger, det kan være et knæ der er ramt af slidgigt. Så kan du med tiden blive stillet overfor valget omkring en operation, men med laserbehandling kan vi udsætte den beslutning.

Da vi arbejder med at påvirke kroppens naturlige processer, så spiller kvaliteten af dit væv også ind på behandlingen. Dvs. at mennesker som har en sund livsstil og dyrker regelmæssig motion, vil respondere bedre og hurtigere på behandlingen med laser.

Behandling i eliteidræt med laserterapi

For alle som er passionerede eller dyrker sport på højt plan, så kan tanken om en længerevarende skade være uoverskuelig. Derfor arbejder vi på, at du hurtigst muligt kan komme tilbage til din sport ved at sætte ind, allerede samme dag eller dagen efter skaden er sket, med laserterapi. For dig som eliteidrætsudøver, så er vores selfservice system optimalt i forhold til både pris og frekvens i behandlingen.

Særligt i forbindelse med fibersprængninger, vrid og forstuvninger, kan en målrettet indsats fra start gøre en stor forskel på hvor lang tid der går, før du er klar til at genoptage træning og konkurrence. I klinikken råder vi over udstyr til ultralydsscanning og kan dermed hurtigt vurdere om du eksempelvis har en fibersprængning eller blot en forstrækning, og så målrette behandlingen med laser og andre tiltag herefter.

Klassiske behandlingsmuligheder med laserbehandling
Klassiske behandlingsmuligheder med laserbehandling

Hvis du er i tvivl om hvordan din problemstilling kan behandles eller om vi kan hjælpe dig, så er du meget velkommen til at ringe på 41400858. Så vil Michael vejlede dig til en løsning.

Michael Strøm Administrator
Sportsterapeut , MS Insight

Michael Strøm Specialer: Erektil dysfunktion, Shockwave, Laser behandling, Ultralydsscanning, medlem af The International Society for Sexual Medicine (ISSM) 

follow me
Skriv til mig

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg vender tilbage til dig snarest!

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg kontakter dig hurtigst muligt!