Shockwave til hælspore behandling

Har du smerter under hælen og er det en hælspore?

 Vi ved hvad du føler og vi hjælpe dig med effektiv behandling, så du igen får en højere livskvalitet og funktion

Vi hjælper dig hurtigt og effektivt, så du kan komme retur til dine normale aktiviteter, via avancerede behandlingskombinationer med shockwave, EMTT og laserterapi. På den måde genvinder du din livskvalitet, og skal ikke føle dig begrænset længere.  VI kan også vejlede dig til valg af de rette indlægssåler til brug for aflastning, og tilbyder både standard og speciallavede såler i klinikken. Som du kan have med hjem samme dag du kommer.

Vores fokus er på at fjerne årsagen til dine smerter, og ikke kun symptomet. Når du kommer første gang laver vi en ultralydsscanning for at afdække graden af problemstillingen, så vi kan målrette behandlingsforløbet efter dit behov. Vores mål er at du har en 50 % reduktion af dine smerter inden for de første 3 behandlinger.

Klient udtalelser

  1. VI starter med at lave en grundig undersøgelse af dig og din fod, således at vi får fundet årsagen til symptomerne. Næste skridt er at vi laver en ultralydsscanning for at afdække senens tilstand.
  2. Ud fra disse undersøgelser og fund, sammensætter vi ud fra dine mål et effektiv behandlingsforløb, som vil indeholde en kombination af forskellige typer af shockwave-, emtt- og laserbehandling, der både behandler årsag og symptomet, så du igen kan få en højere livskvalitet.
  3. For at kunne sikre at behandlingen har størst mulig effekt, så laver vi en række mobiliseringer af din fod og underben, så de kan arbejde optimalt, så der er størt mulig mobilitet. Allerede efter den første behandling vil du mærke en reducering i smertebilledet.
  4. Vi har også muligheden for at kunne lavet en avanceret ganganalyse, der kan afdække et eventuelt behov for indlægssåler, som kan aflaste dig yderligere, og give en hurtig smertereduktion
  5. Når du er under behandling kan du stadig være fysisk aktiv. Aktiviteter skal blot være af en type, som reducere stødbelastningen, samt muskulaturen i foden skal styrkes ved hjælp af de rigtige øvelser.

Vi har muligheden for at kunne lavet en avanceret ganganalyse, der kan afdække et eventuelt behov for indlægssåler, som kan aflaste dig yderligere, og give en hurtig smertereduktion. Vi kan hjælpe dig med specialtilpassede indlægssåler, som udover at give støtte, også er dynamisk og træner foden. Der findes mange forskellige typer for hælesporeindlæg, men der er ikke 2 fødder der er ens. Derfor laver vi et der passer til dine behov, og giver den korrekte aflastning af din fod og svangsene. I klinikken laver vi indlæg af typen supersole som koster 1500 kr for et sæt. Vi har altid sålerne på lager, så du kan få dem med allerede første gang.

Ikke 2 mennesker er ens, så alt efter din fysiske tilstand, hvor længe du har haft problemstillingen og hvordan du responderer på behandlingen. Så vil du skulle forvente et sted mellem 5 til 12 behandlinger.

En hælspore eller på latinsk Plantar Fasciitis er en hyppig årsag til smerter i foden eller under hælen. Smerten kommer når du træder ned på foden. I starten vil smerterne være når du belaster foden, men i takt med at tilstanden forværres, kommer det også i hvile. Dette kommer som følge af en overbelastning på bindevævets og senens fæste på hælbenet. Det kommer ofte hvis man står meget længe på hårdt underlag som eksempelvis beton, eller ved meget gang. Her bliver risikoen for at få en hælspore forstærket, hvis du er platfodet eller har en høj svang. Ligeledes kan overvægt også give en øget belastning på svangsenen.

Det kan også komme i forbindelse med løb, eller sportsgrene med mange hop og landinger. Det kunne være badminton, håndbold eller gymnastik, bare for at nævne et par få. Hvis ikke man laver en aktiv hælspore behandling når symptomerne opstår, så vil man kunne risikere at have symptomerne i op til 1-2 år, før at det er gået i sig selv. Hos MS Insight bruger vi en kombination af shockwave og indlægssåler til behandling af hælspore. Derfor anbefaler vi at søge hjælp, så snart symptomerne begynder at opstå.

Symptomerne udløses når du træder ned på foden. I begyndelsen vil smerterne være begrænset til aktivitet, men i takt med at tilstanden forværres, forekommer det også i hvile. Smertene vil være omkring hælknoglen, men kan også stråle ud i resten af foden.

Smerterne vil som oftes være værst først på dagen når du står op, men aftager gradvist i takt med at vævet bliver varmet op i foden. Dog vil smerterne komme igen ved store belastninger. Hvis smerterne er tilstede i hvile, så er det hyppigst at de værste smerter kommer om aftenen efter en dag med belastning. Vi ser det også typisk som en skade hos håndværkere, som tit har sikkerhedssko, der ikke er helt optimale til fodens behov

Shockwave går ind og bekæmper den inflammation der må være i vævet. Det stimulere cellerne til dannelsen af nye collagene fibre, som vores bindevæv er bygget op af, og får nerverne til at slappe af, så du kan have en mere normal funktion.

Dette er særligt vigtigt, hvis skaden er opstået grundet af overbelastninger der har ført til micro overrivninger i sene/bindevævsstrukturen. Disse faktorer er alle med til at fremskynde den naturlige helingsproces.

Når du er under behandling kan du stadig være fysisk aktiv. Aktiviteter skal blot være af en type, som reducere stødbelastningen, samt muskulaturen i foden skal styrkes ved hjælp af de rigtige øvelser. Vi kombinere altid shockwave behandlingen ved hjælp af vores laser, da det giver de bedste resultater.

 

Personlig behandling
Du modtager altid personlig behandling
Kort ventetid
Vi giver hurtig adgang til behandling
Stor erfaring
Vores behandlere har mange års erfaring

Skal vi kontakte dig?