Shockwave til hælspore behandling

Vi hjælper dig med effektiv behandling, så du igen får en højere livskvalitet og funktion

Få effektiv behandling til hælspore med shockwave og laser, og spar tid

En hælspore skal ikke sætte en stopper for dine aktiviteter i hverdagen, og du skal ikke have en blokade som første behandling. Michael hjælper dig i klinikken med en effektiv behandlings kombination af shockwave, laser og EMTT, som ikke ses andre steder i Danmark. Det reducere smerter, inflammation og stimulere muskel og senevævet i foden, så du får mere funktion og glæde i hverdagen. Men det er ikke nok at kun at behandle smerten. Vi afdækker og fjerner årsagen til at du har fået en hælspore, således at smerter og besvær ikke kommer igen og begrænser dig.

 

Ultralydsscanning og præcis diagnose uden ekstra omkostning

Din fod bliver ultralydsscannet første gang du kommer. Din fod, knæ og bækken bliver undersøgt for dysfunktioner der kan skabe problemet. Du bliver vejledt i hvilken træning du kan lave, og om der vil være behov for indlægssåler til at aflaste foden. Der er også mulighed for at få lavet målinger af hvordan din fod afvikler i dine sko, med henblik på dybdegående fod analyse. Målet er at du hurtigt kan vende tilbage til dine normale aktiviteter uden smerter. Læs meget mere om hælspore og behandling længere nede på siden.

Hurtig adgang til behandling af hælspore

Du kan booke direkte ind til behandling via onlinesystemet herunder, vælg blot “førstegangsbehandling skader” og du vil blive præsenteret for første ledige tid helt automatisk. Eller du er velkommen til at ringe eller skrive for at få mere information om behandling.

Behandling af hælspore

Klient udtalelser

FAQ om hælspore

  1. VI starter med at lave en grundig undersøgelse af dig og din fod, således at vi får fundet årsagen til symptomerne. Næste skridt er at vi laver en ultralydsscanning for at afdække senens tilstand.
  2. Ud fra disse undersøgelser og fund, sammensætter vi ud fra dine mål et effektiv behandlingsforløb, som vil indeholde en kombination af forskellige typer af shockwave-, emtt- og laserbehandling, der både behandler årsag og symptomet, så du igen kan få en højere livskvalitet.
  3. For at kunne sikre at behandlingen har størst mulig effekt, så laver vi en række mobiliseringer af din fod og underben, så de kan arbejde optimalt, så der er størt mulig mobilitet. Allerede efter den første behandling vil du mærke en reducering i smertebilledet.
  4. Vi har også muligheden for at kunne lavet en avanceret ganganalyse, der kan afdække et eventuelt behov for indlægssåler, som kan aflaste dig yderligere, og give en hurtig smertereduktion
  5. Når du er under behandling kan du stadig være fysisk aktiv. Aktiviteter skal blot være af en type, som reducere stødbelastningen, samt muskulaturen i foden skal styrkes ved hjælp af de rigtige øvelser.

Ikke 2 mennesker er ens, så alt efter din fysiske tilstand, hvor længe du har haft problemstillingen og hvordan du responderer på behandlingen. Så vil du skulle forvente et sted mellem 6 til 8 behandlinger. Men første gang du kommer hjælper Michael dig med afklaring og forventningerne. En førstegangsbehandling koster 1.700 kroner, og efterfølgende behandlinger er 1.000 kroner.

En hælspore eller på latinsk Plantar Fasciitis er en hyppig årsag til smerter i foden eller under hælen. Smerten kommer når du træder ned på foden. I starten vil smerterne være når du belaster foden, men i takt med at tilstanden forværres, kommer det også i hvile. Dette kommer som følge af en overbelastning på bindevævets og senens fæste på hælbenet. Det kommer ofte hvis man står meget længe på hårdt underlag som eksempelvis beton, eller ved meget gang. Her bliver risikoen for at få en hælspore forstærket, hvis du er platfodet eller har en høj svang. Ligeledes kan overvægt også give en øget belastning på svangsenen.

Det kan også komme i forbindelse med løb, eller sportsgrene med mange hop og landinger. Det kunne være badminton, håndbold eller gymnastik, bare for at nævne et par få. Hvis ikke man laver en aktiv hælspore behandling når symptomerne opstår, så vil man kunne risikere at have symptomerne i op til 1-2 år, før at det er gået i sig selv. Hos MS Insight bruger vi en kombination af shockwave og indlægssåler til behandling af hælspore. Derfor anbefaler vi at søge hjælp, så snart symptomerne begynder at opstå.

Symptomerne udløses når du træder ned på foden. I begyndelsen vil smerterne være begrænset til aktivitet, men i takt med at tilstanden forværres, forekommer det også i hvile. Smertene vil være omkring hælknoglen, men kan også stråle ud i resten af foden.

Smerterne vil som oftes være værst først på dagen når du står op, men aftager gradvist i takt med at vævet bliver varmet op i foden. Dog vil smerterne komme igen ved store belastninger. Hvis smerterne er tilstede i hvile, så er det hyppigst at de værste smerter kommer om aftenen efter en dag med belastning. Vi ser det også typisk som en skade hos håndværkere, som tit har sikkerhedssko, der ikke er helt optimale til fodens behov

Shockwave går ind og bekæmper den inflammation der må være i vævet. Det stimulere cellerne til dannelsen af nye collagene fibre, som vores bindevæv er bygget op af, og får nerverne til at slappe af, så du kan have en mere normal funktion.

Dette er særligt vigtigt, hvis skaden er opstået grundet af overbelastninger der har ført til micro overrivninger i sene/bindevævsstrukturen. Disse faktorer er alle med til at fremskynde den naturlige helingsproces.

Når du er under behandling kan du stadig være fysisk aktiv. Aktiviteter skal blot være af en type, som reducere stødbelastningen, samt muskulaturen i foden skal styrkes ved hjælp af de rigtige øvelser. Vi kombinere altid shockwave behandlingen ved hjælp af vores laser, da det giver de bedste resultater.

 

Bliv kontaktet af en specialist