fbpx

Shockwave behandling af hælspore

Har du smerter under  hælen?

Så kan vi hjælpe dig med af med smerterne, ved behandling med shockwave

En hælspore er en hyppig årsag til smerter i foden eller under hælen. Smerten kommer når du træder ned på foden. I starten vil smerterne være når du belaster foden, men i takt med at tilstanden forværres, kommer det også i hvile. Det kan vi behandle effektivt med shockwavebehandling, som går ind og skyder den lille knogle tilvækst i stykker, så du får genoprettet normal funktion i vævet. Allerede efter den første behandling, vil du mærke en reducering i dine smerter. Samtidig har vi mulighed for at supplere vores K-laser, for at kunne yde ekstra smertedæmpning, helt uden mer omkostning

Du kan booke direkte ind til behandling via vores online system herunder, eller du kan ringe på 4140 0858 for at tale med en behandler omkring din problemstilling, så guider vi dig til den bedste løsning.
Online booking

For at fastslå årsagen til smerterne i hælen, laver vi en grundig klinisk undersøgelse, så vi laver en behandling der både tager hånd om symptomerne, samtidig med at vi arbejder på at fjerne årsagen til dine smerter. Vi supplerer altid de kliniske undersøgelse med en ultralydsscanning, og det er uden ekstra omkostning for dig, det er blot god service fra vores side.

Hvad er shockwave behandling og hvordan behandler vi hælspore

Shockwave går ind og bekæmper den eventuelle inflamation der må være i vævet. Det stimulere cellerne til dannelsen af nye collagene fibre, som vores bindevæv er bygget op af. Dette er særligt vigtigt, hvis skaden er opstået grundet af overbelastninger der har ført til micro overrivninger i sene/bindevævsstrukturen. Disse faktorer er alle med til at fremskynde den naturlige helingsproces.

For at kunne sikre at behandlingen har største mulig effekt, så laver vi en række mobiliseringer af din fod og underben, så de kan arbejde optimalt, så der er størt mulig mobilitet. Allerede efter den første behandling vil du mærke en reducering i smertebilledet. Når du er under behandling kan du stadig være fysisk aktiv. Aktiviteter skal blot være af en type, som reducere stødbelastningen, samt muskulaturen i foden skal styrkes ved hjælp af de rigtige øvelser. Vi har også mulighed for at kunne støtte behandling ved hjælp af vores K-laser

Behandling med hælsporeindlæg

Hvis du har en hælspore samtidig med at du er platfodet eller har en høj svang, så vil der være et behov for at få aflastet svangsenen. Dette kan vi gøre via specialtilpassede indlægssåler, som udover at give støtte, også er dynamisk og træner foden. Der findes mange forskellige typer for hælesporeindlæg, men der er ikke 2 fødder der er ens. Derfor laver vi et der passer til dine behov, og giver den korrekte aflastning af din svangsene. I klinikken laver vi indlæg af typen supersole, som du kan læse mere om her.

Hvad er en hælspore

Plantar Fasciitis, svangsenebetændelse eller i daglig tale en hælspore, er en hyppig årsag til smerter under hælen. Dette kommer som følge af en overbelastning på bindevævets fæste på hælbenet. Det kommer ofte hvis man står meget længe på hårdt underlag som eksempelvis beton, eller ved meget gang. Her bliver risikoen for at få en hælspore forstærket, hvis du er platfodet eller har en høj svang. Ligeledes kan overvægt også give en øget belastning på svangsenen.

Det kan også komme i forbindelse med løb, eller sportsgrene med mange hop og landinger. Det kunne være badminton, håndbold eller gymnastik, bare for at nævne et par få. Hvis ikke man laver en aktiv hælspore behandling når symptomerne opstår, så vil man kunne risikere at have symptomerne i op til 1-2 år, før at det er gået i sig selv. Hos MS Insight bruger vi en kombination af shockwave og indlægssåler til behandling af hælspore. Derfor anbefaler vi at søge hjælp, så snart symptomerne begynder at opstå.

Symptomer på hælespore

Symptomerne udløses når du træder ned på foden. I begyndelsen vil smerterne være begrænset til aktivitet, men i takt med at tilstanden forværres, forekommer det også i hvile. Smertene vil være omkring hælknoglen, men kan også stråle ud i resten af foden.

Smerterne vil som oftes være værst først på dagen når du står op, men aftager gradvist i takt med at vævet bliver varmet op i foden. Dog vil smerterne komme igen ved store belastninger. Hvis smerterne er tilstede i hvile, så er det hyppigst at de værste smerter kommer om aftenen efter en dag med belastning.

Det siger vores klienter

 • En stor tak for hjælpen. Laserbehandlingen af min albue gjorde en stor forskel og jeg var hurtigt i gang med at arbejde igen:-)


  John Harry

 • Hold i nakken, der har plaget mig i flere dage klaret på 25 min. Nu har jeg bevægelighed i skulder og nakke igen 😊
  Tusind tak Michael 👍


  Susanne Olling

 • Fantastisk sted at komme, hvis der er lidt problemer med kroppen. Michael er yderst kompetent og dedikeret. Derudover er han super god med mange flexible tider, man ikke kan få mange andre steder.


  Thor Bendix Madsen, Elite triathlet

 • Utrolig faglig kompetent person, med en særlig evne for at “læse” hvad sportsudøveren har brug for. Fedt der både er blik for det kortsigtede, og det lange seje træk og de langsigtede mål.
  Vores to elite svømmere har haft enorm gavn af behandlinger hos MS Insight


  Michael Rasmussen

 • Dygtige folk, med gode ambitioner om at “helbrede” deres kunder. Michael får hverdagen til at fungere, hvis man døjer med noget langvarigt, og så er han altid god for en anbefaling af what to do, for at forbedre ens skavanker fremover. Nem hjemmeside at finde rundt i, og med nem online booking.


  Esther Holm

 • Jeg kan kun anbefale Michael, han er en fantastisk coach og virkelig dygtig. Jeg har kun rosende ord at sige og vil klart anbefale andre at bruge MS Insight.
  Man kan virkelig mærke hans passion for sporten, så uden tøven ***** (5 stjerner).


  Kenneth Popp

 • Fantastisk massage…


  Martin Hein

 • Her har jeg fået en del skavanker fjernet. Både kroniske, såvel som akutte skader, kan klares her. da jeg kom hertil havde jeg et såkaldt slatter knæ, og efter nogle behandlinger var problemet næsten helt væk, selvom det havde fulgt mig i årevis


  Laurits Holm

 • Super kompetencer som både coach og som behandler.


  Ole Kristian Saltnes

Skriv til mig

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg vender tilbage til dig snarest!

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg kontakter dig hurtigst muligt!