Fysiske arbejdsskader som murer

Arbejdet som murer er spændende, men det kan være hårdt for kroppen, hvis du ikke passer på. Særligt med de store mængder af løft og den høje vægtbelastning, som naturligt er en del af hverdagen. Vi har igennem en årerække, arbejdet specialiseret med de arbejdsskader og problemer som du kan få i kroppen som murer. Udover muligheden for at komme til akut til skade ved tunge løft, fald, værktøj og maskiner. Så er det slidskader, der fylder mest i jobbet som håndværker, særligt når alderen bliver højere.

Kan du nikke genkendende til skuldersmerter, ondt i albue og håndled grundet arbejdet med værktøj, ensartede arbejdsstillinger med høj belastning, og i alt slags vejr. Eller har du mærket hvordan ryggen, knæ og fødder gør ondt efter mange timer på stilladser, på knæ eller efter mange tunge løft.

Det økonomiske tab for en enkelt sygedag, kan løbe helt op i 5 dages arbejde, før at den ene sygedag er tilbage i “nul”. Dette er grundet opgaver der skal omprioriteres eller ikke bliver udført, samt den direkte omkostning til sygedagpenge.

Hvis du kan genkende nogle af de ovenstående problemer i din hverdag, så er det tid til at gøre noget ved det. Vi levere effektiv specialiseret behandling til dig som murer, med laser og shockwave.

Du kan booke tid direkte til behandling herunder, eller du kan ringe på 41400858 for at tale med en behandler omkring din problemstilling, så guider vi dig til den bedste løsning.Online booking

Hjælp til arbejdsskader som murer og behandling heraf

I det øjeblik du erkender at det er en skade, som ikke går i sig selv, så er det tid til behandling. Jo længere tid du går med problemet, des længere vil det tage at komme af med det. Det koster både på kontoen, både til behandling, men også i ordrebogen. Det er der hvor arbejdet tager længere tid, eller i værste fald ikke kan udføres grundet smerterne.

Men udover den specialiserede behandling, så vil genoptræning i et forløb uanset skades type være vigtigt. Det er særligt vigtigt, så vi kan forebygge årsagen til at skaden kom, så det ikke sker igen. Men uanset hvad, så er det ikke bare 3 øvelser, og så ser vi om det bliver bedre. Vi tager ansvar for din krop, så du kommer styrket herfra og det vil kunne ses på bundlinien.

Hyppige arbejdsskader som murer

Tennis albue: Ondt i ydersiden af albuen, kan i slemme tilfælde stråle ned i underarmen og give nedsat kraft i hænderne. Det kan endda blive svært at give hånd eller børste tænder. Dette skyldes ofte ensartede bevægelser

Skuldersmerter: Der kan være mange forskellige årsager til skuldersmerter. Det kommer typisk til udtryk via stærke smerter, nedsat bevægelighed eller kraft, og at du ikke kan udfører dine normale arbejdsopgaver. Her er det nødvendigt at lave en grundig undersøgelse og få klarlagt den specifikke årsag til problemet. Slidgigt kan særligt senere i livet, være en udløsende faktor til smerterne.

Slidgigt: Smerter i dine led, særligt skulder, ryg og dine knæ bliver ramt her, grundet slidsomt arbejde med høj belastning i alt slagsvejr.

Ryg: Ondt i ryggen grundet dårlige arbejdsstillinger, tunge løft og skævheder i kroppen over lange perioder. Rygproblemer kan også komme som følge af skader i knæ og fødder, uden du nødvendigvis er klar over det. Der kan også komme mere akutte låsninger, som kan give nedsat bevægelighed, og høj smerte i lænden.

Forebyggelse af arbejdsskader i kroppen

Der vil være faktorer som ikke kan ændres grundet de arbejdskrav der er i jobbet. Men vi kan forebygge de værste slidskader i led og muskler gennem målrettet træning. Dem der arbejde mest er også dem der skal træne hårdest. Det kan gøres gennem elastik træning som vidst på videoen, eller gøres gennem mere konventionel styrketræning.

Sammen med træningen skal du også være opmærksom på dine arbejdsstillinger, selvom at der er travlt. Simple ting som at have en korrekt løfteteknik og ikke at løfte for tungt, vil påvirke din krop positivt. Det vil være både i arbejdslivet, men også dagen hvor du går på pension. Det er også vigtigt at sikre at du har det rette fodtøj, som passer til dine fødder. Derfor skal du finde en god arbejds- og sikkerhedssko, som passer til dine fødders behov, og ikke blot det som chefen synes er godt for hele virksomheden.

Uanset skaden du har og dens omfang, så er vi klar til at vejlede dig i klinikken, du skal blot ringe på 41 40 08 58, for at tale med en behandler.

Michael Strøm Administrator
Sportsterapeut , MS Insight

Michael Strøm Specialer: Erektil dysfunktion, Shockwave, Laser behandling, Ultralydsscanning, medlem af The International Society for Sexual Medicine (ISSM) 

follow me
Skriv til mig

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg vender tilbage til dig snarest!

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg kontakter dig hurtigst muligt!