Fysiske arbejdsskader som maler

Arbejdet som maler kan være hårdt for kroppen, hvis du ikke passer på.  Vi har igennem en årerække, arbejdet specialiseret med de arbejdsskader og problemer som du kan få i kroppen som tømrer. Udover muligheden for at komme til akut til skade ved fald, værktøj og maskiner. Så er det slidskader, der fylder mest i jobbet som håndværker, særligt når alderen bliver højere.

Kan du nikke genkendende til skuldersmerter, ondt i albue og håndled grundet arbejdet med værktøj, ensartede arbejdsstillinger med høj belastning, og i alt slags vejr. Eller har du mærket hvordan ryggen, knæ og fødder gør ondt efter mange timer på stiger og på knæ.

Det økonomiske tab for en enkelt sygedag, kan løbe helt op i 5 dages arbejde, før at den ene sygedag er tilbage i “nul”. Dette er grundet opgaver der skal omprioriteres eller ikke bliver udført, samt den direkte omkostning til sygedagpenge.

Hvis du kan genkende nogle af de ovenstående problemer i din hverdag, så er det tid til at gøre noget ved det. Vi levere effektiv specialiseret behandling til dig som maler, med laser og shockwave.

Du kan booke tid direkte til behandling herunder, eller du kan ringe på 41400858 for at tale med en behandler omkring din problemstilling, så guider vi dig til den bedste løsning.Online booking

Hjælp til arbejdsskader som maler og behandling heraf

I det øjeblik du erkender at det er en skade, som ikke går i sig selv, så er det tid til behandling. Jo længere tid du går med problemet, des længere vil det tage at komme af med det. Det koster både på kontoen, både til behandling, men også i ordrebogen. Det er der hvor arbejdet tager længere tid, eller i værste fald ikke kan udføres grundet smerterne.

Til de akutte skader, gigt, inflammation og overbelastninger bruger vi i klinikken på Amager laserbehandling, som en vigtig del af vores behandlingsforløb. Det er med til at sikre til et hurtigere behandlingsforløb samt en øget smertelindring. Det er særligt grundet evnen til at få kroppen til at arbejde hurtigere ved inflammationstilstande, således at irritationen kan fjernes hurtigt og effektivt.

Men udover den specialiserede behandling, så vil genoptræning i et forløb uanset skades type være vigtigt. Det er særligt vigtigt, så vi kan forebygge årsagen til at skaden kom, så det ikke sker igen. Men uanset hvad, så er det ikke bare 3 øvelser, og så ser vi om det bliver bedre. Vi tager ansvar for din krop, så du kommer styrket herfra og det vil kunne ses på bundlinien.

Hyppige arbejdsskader som maler

Tennis albue: Ondt i ydersiden af albuen, kan i slemme tilfælde stråle ned i underarmen og give nedsat kraft i hænderne. Det kan endda blive svært at give hånd eller børste tænder. Dette skyldes ofte ensartede bevægelser

SkuldersmerterDer kan være mange forskellige årsager til skuldersmerter. Det kommer typisk til udtryk via stærke smerter, nedsat bevægelighed eller kraft, og at du ikke kan udfører dine normale arbejdsopgaver. Her er det nødvendigt at lave en grundig undersøgelse og få klarlagt den specifikke årsag til problemet.

Hælspore/plantar fasciitis: Smerter under fødderne, lige ved hælen. Føles hver gang du tager et skridt, og når det bliver værre, vil foden også gøre ondt når du sidder i sofaen. Kan skyldes dårlige arbejdssko og meget gang på stiger og stilladsser.

SlidgigtSmerter i dine led, særligt skulder, håndled og dine knæ bliver ramt her, grundet slidsomt arbejde i alt slagsvejr. Hvis du har et arbejde med mange tunge løft, så kan slidgigt i ryg og hofte også forekomme.

RygOndt i ryggen dårlige arbejdsstillinger, tungeløft og skævheder i ryggen over lange perioder. Rygproblemer kan også komme som følge af skader i knæ og fødder, uden du nødvendigvis er klar over det. Der kan også komme mere akutte låsninger, som kan give nedsat bevægelighed og høj smerte i lænden.

Forebyggelse af arbejdsskader i kroppen

Der vil være faktorer som ikke kan ændres grundet de arbejdskrav der er i jobbet. Men vi kan forebygge de værste slidskader i led og muskler gennem målrettet træning. Dem der arbejde mest er også dem der skal træne hårdest. Det kan gøres gennem elastik træning som vidst på videoen, eller gøres gennem mere konventionel styrketræning.

Sammen med træningen skal du også være opmærksom på dine arbejdsstillinger, selvom at der er travlt. Simple ting som at have en korrekt løfteteknik og ikke at løfte for tungt, vil påvirke din krop positivt. Det vil være både i arbejdslivet, men også dagen hvor du går på pension. Det er også vigtigt at sikre at du har det rette fodtøj, som passer til dine fødder. Derfor skal du finde en god arbejds- og sikkerhedssko, som passer til dine fødders behov, og ikke blot det som chefen synes er godt for hele virksomheden.

Uanset skaden du har og dens omfang, så er vi klar til at vejlede dig i klinikken, du skal blot ringe på 41 40 08 58, for at tale med en behandler.

Klinikken arbejder sammen med Secma Medical omkring undervisning af andre behandlere og terapeuter i forhold til shockwave og laser behandling.

Michael Strøm Administrator
Sportsterapeut , MS Insight

Michael Strøm Specialer: Erektil dysfunktion, Shockwave, Laser behandling, Ultralydsscanning, medlem af The International Society for Sexual Medicine (ISSM) 

follow me
Skriv til mig

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg vender tilbage til dig snarest!

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg kontakter dig hurtigst muligt!