Hvad er fysioterapi

Fysioterapi har hele mennesket i fokus og har forståelse for hvert menneskes forskelligheder og ressourcer. Fysioterapi er en af sundhedsfagets professioner, som arbejder med menneskets bevægeapparat. Faget arbejder med ledbevægelighed, muskulær koordination- og funktion, muskelstyrke og smerte. Fysioterapi har til formål at identificere og optimere livskvalitet og bevægepotentiale indenfor sundhedsfremme, forebyggelse, behandling og rehabilitering. Det vil sige, at fysioterapi både kan bruges, når skaden er sket, men også skadesforebyggende ved brug af forskellige manuelle teknikker og træningsøvelser. Fysioterapi arbejder med en kombination af særligt fokus på fysisk træning og manuel behandling. Denne kombination giver kroppen de bedste forudsætninger for skadesforebyggelse og genoptræning. I klinikken har du ikke behov for en henvisning fra en læge, for at blive behandlet, da vi arbejder uden for sygesikringen, se mere omkring økonomi nederst på siden.

Fysioterapeutens baggrund

Fysioterapiens professionsbachelor tilbyder en grunduddannelse inden for test, undersøgelse og diagnosticering af skadesproblematikker omkring alle kroppens led, muskler og store nerver. Der bliver sat særligt fokus på manuelle behandlingsteknikker, træning og bevægelse samt forståelse af fysiologien og sygdomslæren. Fysioterapiuddannelsen fokuserer særligt på den kliniske ræssonering, hvor diagnosticeringen og årsagen til problematikken findes. Herefter udarbejdes en behandlingsplan under hensyntagen til personens forudsætninger og ressourcer. Fysioterapeuten kan ydermere, med sin brede viden indenfor fysiologi, funktionel anatomi og menneskesyn, vejlede og rådgive om et evt. skadeomfang, restriktioner samt forværring af denne skade og forebyggelse af andre skader.

Fysioterapi generelt

 • Undersøgelse, vurdering og diagnosticering
 • Sportsskader, både akutte og kroniske
 • Smerteproblematikker i muskler og led
 • Arbejdsskader
 • Postoperative genoptræning
 • Skadesforebyggelse

Kombineret behandling

For at give dig det bedste resultat, vil behandlingerne kunne bygges op som en kombineret behandling, hvor ikke kun manuelle teknikker og træningsøvelser er i fokus. I klinikken har vi mulighed for at tilbyde en behandling kombineret med laser- og shockwave behandling. Derudover tilbydes indlægssåler og sportsmassage som supplement til behandlingen og som en del af den skadesforebyggende behandling og træning. Vores Laser er en smertefri behandlingsform uden bivirkninger, der benyttes som et effektivt supplement til både akutte og kroniske skader. Her vil laserlyset stimulere blodcirkulationen og dæmpe inflammationen. Cellerne der allerede er i helingsproces, vil blive tilført energi som accelererer og styrker helingen. Laser kan, ifølge de nyeste kliniske retningslinjer, med fordel benyttes som en standard behandlingsform ved forskellige former for gigt og slidgigt. Derudover benyttes laser i behandling af:

 • Fibersprængning
 • Forstuvninger
 • Akut hold i ryg og nakke
 • Slidgigt
 • Bakerscyste
 • Karpaltunnelsyndrom
 • Slimsæk betændelse / bursitis
 • Seneskader
 • Træthedsbrud
 • Meniskskader
 • Tennisalbue / golfalbue
 • Prolapser

Se de fulde muligheder for behandling med Laser her. I klinikken benyttes fokuseret shockwave, som er en effektiv behandlingsform, der kan reducere særligt kroniske smerter og accelere helingsprocesserne. Denne behandlingsform er særdeles velegnet til tilstande som, kalkaflejringer i sener,  hælspore, betændelse i akillessene, springerknæ, løberknæ, frossen skulder, træthedsbrud, tennis- og golfalbuer. Efter endt behandling med shockwave kan man forvente at mærke smertelindring og øget mobilitet og funktion, hvorfor det med fordel kan benyttes i behandlings- og genoptræningsforløb. Læs mere om Shockwave behandling her

Skadesforebyggelse

Behandling og forebyggelse hænger tæt sammen, da vi ved at et skadesforløb kan være langvarigt alt efter belastningsmængden. Derfor lægger vi særligt vægt på at forebygge de skadesramte strukturer, så de kan modstå lignende belastning både i dagligdagen og i forbindelse med aktivitet. Skadesforebyggelse vil være præget af træningsøvelser, korrigering af tidligere bevægelsesmønstre, rådgivning og vejledning. Dette kan kombineres med indlægssåler og sportsmassage for samtidig at vedligeholde kroppens funktionsniveau. Dit behandlings forløb vil være individuelt og blive tilrettelagt efter dine behov. Alle vores behandlingsmuligheder vil blive overvejet og inddraget på bedste vis for at give dig det bedste resultat og sende dig styrket videre til nye udfordringer. Vi tilbyder at lave en atletscreenings test, som er med til at afdække dine styrker og svagheder, se mere her

Michael Strøm Administrator
Sportsterapeut , MS Insight

Michael Strøm Specialer: Erektil dysfunktion, Shockwave, Laser behandling, Ultralydsscanning, medlem af The International Society for Sexual Medicine (ISSM) 

follow me

Det siger vores klienter

 • En stor tak for hjælpen. Laserbehandlingen af min albue gjorde en stor forskel og jeg var hurtigt i gang med at arbejde igen:-)


  John Harry

 • Har fået behandlinger hos MS Insight for en akut opstået muskelskade i skuldren. Har oplevet bedring fra første behandling samt stor fleksibilitet i forhold til hurtigt at få en tid med opfølgende behandlinger. Er kommet godt og hurtigt tilbage til normal funktion efter 1 måned.


  Charlotte Bodil Hermansen

 • Hold i nakken, der har plaget mig i flere dage klaret på 25 min. Nu har jeg bevægelighed i skulder og nakke igen 😊
  Tusind tak Michael 👍


  Susanne Olling

 • Kan helt klart anbefale MS Insight, min datter kom ind til Michael med en alvorlig skulderskader, pga af overbelastning i forbindelse med svømmetræning, efter et 5 ugers forløb med shockwave, laser og øvelser, var der styr på skaden, faktisk var der så meget styr på den at hun kunne svømmestævne efter de 5 uger, og ikke nok med at hun ingen problemer havde med skulderen, hun satte og flere personligerekorder. Der er ingen tvivl om at Michael er skyld i at min datters skadesperiode kun blev 5 uger. så ingen tvivl om at MS Insight kan anbefales.


  Finn Mortensen

 • Dygtige folk, med gode ambitioner om at “helbrede” deres kunder. Michael får hverdagen til at fungere, hvis man døjer med noget langvarigt, og så er han altid god for en anbefaling af what to do, for at forbedre ens skavanker fremover. Nem hjemmeside at finde rundt i, og med nem online booking.


  Esther Holm

 • Fantastisk sted at komme, hvis der er lidt problemer med kroppen. Michael er yderst kompetent og dedikeret. Derudover er han super god med mange flexible tider, man ikke kan få mange andre steder.


  Thor Bendix Madsen, Elite triathlet

 • Her har jeg fået en del skavanker fjernet. Både kroniske, såvel som akutte skader, kan klares her. da jeg kom hertil havde jeg et såkaldt slatter knæ, og efter nogle behandlinger var problemet næsten helt væk, selvom det havde fulgt mig i årevis


  Laurits Holm

 • Super klinik i København – Min kone har fået appelsinhud behandling, som bare virker. Michael er top professionel, kan kun anbefale dette sted.


  Tonni Pedersen

 • Utrolig faglig kompetent person, med en særlig evne for at “læse” hvad sportsudøveren har brug for. Fedt der både er blik for det kortsigtede, og det lange seje træk og de langsigtede mål.
  Vores to elite svømmere har haft enorm gavn af behandlinger hos MS Insight


  Michael Rasmussen

 • Har brugt Michael Strøm hos MS Insight i 2019, der som den eneste fik rettet min skulder ud efter den har været brækket i 2013. Ingen i den offentlige behandling har gidet tage det seriøst, end fortalt mig, at den kunne rettes helt ud igen. Kæmpe anbefaling herfra. Og så er priserne meget rimelige.


  Mille Randløv

Skriv til mig

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg vender tilbage til dig snarest!

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg kontakter dig hurtigst muligt!