Prices of treatment of erectile dysfunction

Do you have erection problems and feel impotence?

Prices for erectile dysfunction treatment can vary greatly from clinic to clinic. We offer you an effective course of treatment for impotence / erectile dysfunction with shockwave without side effects at a fair price. You will regain a higher quality of life, through a better erection, higher self-confidence and pleasure in sex that you had previously, after treatment.

By using shockwave, new small blood vessels are formed in the penis and we stimulate the nerves, muscles and blood vessels of the diaphragm, giving you a stronger and better erection again. Completely without the unpleasant side effects seen with other treatments or pills. We are also able to help with the treatment of Peyronie’s syndrome.

Testimonials from customers

Martin’s oplevelse med shockwave behandling til erektil dysfunktion

Despite regular exercise, a healthy diet and a continued active sex life, through my fifties I experienced a gradual deterioration in my ability to achieve a proper and sustained erection. In fact, the process probably began even earlier.

Pills I have never really liked, and although an easy and effective short-term effect is achieved here. I was curious when I read about Michael and MS Insight. I took the test and gave myself a birthday present by buying what in my case was 6 recommended treatments.

You quickly get used to the formless and in no way painful treatment with shockwave therapy of the diaphragm and penis. The treatment is painless and you quickly get used to relaxing with the “tingling” waves from the shockwave machine.

Can you convince yourself that there’s not much difference between opening your mouth and dropping your pants in private with your therapist? Then the experience is on a par with a dental cleaning. Michael is very orderly and has always handled the treatments of me and the interaction in the private room in a good and relaxed way.

After my 6 treatments I experienced a noticeable change in both the ability to have and the frequency of having a natural good erection. Cosy when you wake up in the morning, and nice when you’re with your girlfriend.

Although it is not cheap, it has been worth the money for me and I may go again in 5 or 10 years if I later lose the level that I have now regained.

FAQ om erektil dysfunktion


Vi tilbyder dig et effektivt forløb til behandling af impotens / erektil dysfunktion med shockwave uden bivirkninger. Du vil igen få en højere livskvalitet, i kraft af en bedre rejsning, højere selvtillid og glæde ved sex, som du tidligere har haft, efter endt behandling.

Ved brugen af shockwave dannes der nye små blodkar i penis, samt at vi stimulere mellemgulvets nerver, muskler og blodkar, som giver dig en kraftigere og bedre rejsning igen. Helt uden ubehagelig bivirkninger, som ses ved andre behandlinger eller piller. Vi har også mulighed for at hjælpe med behandling af Peyronies syndrom

Et standard behandlingsforløb er består af 6 eller 12 behandlinger, hvor 85 % af vores klienter oplever en bedre og mere kraftfuld rejsning. For nogle kan et højere antal behandlinger være nødvendigt. Antallet tager udgangspunkt i graden af din ED problematik, dit indtag af medicin og din livsstil. Vi klarlægger hvad der er de udløsende faktorer for dig, første gang du kommer i klinikken.

En enkeltstående behandling med shockwave i kombination med EMTT koster 1200 kr.  Som de eneste i Danmark arbejder vi med kombinationen af Shockwave og EMTT , hvor vi ser en højere effekt, end shockwave alene. Hør muligheden for en pakkeløsning på behandlingerne når du tager kontakt til hos.

Ved første konsultation kan du vælge om du kun vil have konsultationen, som koster 1.400 kroner (uden behandling), og vente med at planlægge dit forløb, eller gå igang med det samme.

ED testen
Tryk på billedet for at tage testen for erektil dysfunktion

For at give dig en større klarhed omkring din rejsningsproblematik og behandlingen heraf, har vi en online test, hvor du vil kunne se graden af din rejsningsproblematik. Denne test vil også blive udgangspunktet for din første konsultation, hvor vi gennemgår din problemstilling, og laver planlægningen af DIT behandlingsforløb. Testen vil blive sammenholdt med dine øvrige sundhedstilstand, som også afdækkes ved første konsultation.

Behandlingen og vurderingen af din rejsningproblematik udføres af en Danmarks førende eksperter inden for urologisk shockwave behandling, Michael Strøm, som også er medlem af The International Society for Sexual Medicine.

Før vi starter behandlingen, så laver vi en grundig screening af graden af din dysfunktion, samtidig med at vi afdækker din sygehistorie. Vi anbefaler  at du har din læge med i forløbet, da vi skal sikre at alle blodværdier og evt følgesygdomme er under kontrol. Vi laver ligeledes en ultralydsscanning i forbindelse med behandlingen, for at sikre der ikke er aflejringer af kalk i penis.

Alt dette får vi talt om til den første konsultation, og vi guider dig igennem de forskellige løsninger. Samtidig afdækker vi de forventninger som du har til behandlingen, og hvilket niveau vi forventer at kunne rykke dig til. Hvis der er behov for justeringer omkring kost og livsstil, så bruger vi Ninni Kjær, som vores kostekspert.

Derudover skal der kigges på de forhold der gør sig gældende på den psykiske del i livet. Det kan være om du er stresset, om dit parforhold er velfungerende og andre faktorer der kan spille ind. Samtidig afdækker vi om det er konstant fravær af rejsning, eller det er mere situationsbestemt.

Der vil blive gået i dybden, for at sikre at vi kan iværksætte den rette behandlingsstrategi. Det kan også være at behandling vil være mere i form af samtaleterapi, og der vil vi så henvise til en ekstern partner. Dette afdækker vi ved første behandling. Det anbefales at supplere med et ekstra forløb efter 6 måneder, eller du kan booste nervesystemet med enkelte behandlinger efter behov.

Selve behandlingen af rejsningsproblemer (Erektil dysfunktion) med fokuseret shockwave foregår ved, at mellemkødet og skaftet af penis behandles med shockwave. Her vil lydbølgerne øge blodgennemstrømningen, og dannelsen af nye blodkar, ligesom de nedbryder evt tilkalkninger og ophobninger af kolsterol i svulmelegmener.

På den måde vil du få en øget kvalitet i din rejsning, og opleve mere hårdhed ved erektionen. Selve shockwave-behandlingen varer ca 10-15 minutter, ud fra de forskningsbaserede protokoller, og det udstyr klinikken råder over, som er det nyeste tilgængelige.

Behandlingen er smertefri for dig, og kan ikke sammenlignes med hvis du tidligere har fået det i eksempelvis en skulder. Du mærker kun en let prikken. Vi laver en ultralydsscaning af mellemkødet, for at se om  du kan kontrollere musklerne i bækkenbunden. Det er også med til at sikre at vi ramme de præcise strukturer, når vi laver behandlingen. Du er selvfølgelig velkommen til at tage din partner med til behandlingen, hvis det giver mere tryghed for dig.

Der er ingen risiko og kendte bivirkninger ved behandlingen. Man kan dog i timerne eller dagene efter måske kan mærke, at det ”arbejder” i området. Du vil også kunne have seksuel aktivitet som vanligt igennem behandlingsforløbet. Dog kan det påvirke positivt i forhold til blærekontrollen, samt kvaliteten i manglende sædafgang.

Hvis du vil se en gennemgang af forskellige studier, så kan du se dem her: Studier på ED

Vi har også muligheden for at kunne kombinere shockwave behandlingen med den helt nye EMTT teknologi, som giver en øget stimuli på nervesystemet og vævsområderne omkring bækkenbunden, samt en øget frigivelse af vækstfaktorer, og andre byggesten til øget cellekvalitet.

Ved denne kombination, ser vi en højere effekt end ved shockwave alene. Dette bakkes også op af vores klienter der tidligere har modtaget shockwave som standalone. Vi forventer at denne kombination vil blive standarden for behandling af erektil dysfunktion i fremtiden.

Vi er den eneste klinik i Danmark som tilbyder denne innovative kombinationsbehandling, hvilket vil give dig et bedre resultat og kraftigere rejsning.

Som en af de få kliniker i Danmark, og eneste i København, arbejder Michael direkte med Storz Medical i Schweiz, i forhold til undervisning og udvikling inden for shockwave teknologien. De er markedsledende inden for produktion og udvikling af shockwave udstyr, til blandt andet urologiske indikationer.

Vi udfører altid en grundig ultralydsscanning af mellemkødet og penis ved første behandling. Dette gør vi for at sikre at der er kontrol over bækkenbundsmuskulaturen, samt at der ikke sidder forkalkninger eller blokader i svulmelegmerne. Vi råder over det nyeste og mest avancerede scanningsmateriel i klinikken, med prober der er målrettet overfladiske strukturer og kar.

Det man ser som den hyppigste årsag til rejsningsproblemer er dårligt kredsløb generelt i kraft af åreforkalkning, som også vil kunne medføre forkalkninger i svulmelegmerne i selve penis, der vil hindre blodcirkulationen.

Herudover ses der også en tydelig sammenhæng til rejsningsproblematikker ved brug af medicin til regulering af blodtryk, kolesterol og diabetes. Sidst men ikke mindst, kan der ses en større risiko for hæmning af potensen, ved anvendelse af anabole steroider. Operationer omkring prostata også have følger, der kan give manglende rejsningsevne, såfremt at nervevævet i forbindelse med operationen er blevet beskadiget. Generelt vil en eller anden grad af rejsningsproblematik ramme ca. 50 % af alle mænd over 50 år, og stiger i takt med alderen herfra.

En af de seneste behandlings muligheder for impotens er med fokuseret shockwave, som bruges i klinikken hos MS Insight.

Tidligere har behandlingen været mere medicinsk betinget i kraft af forskellige potens piller for at øge blodgennemstrømningen, typisk med ubehagelige bivirkninger. Der har også været mulighed for behandling med vacum pumpe eller injektioner direkte i penis. Sidste udvej har været behandling via smertefulde operationer, med risikoen for bivirkninger.

 

Shockwave

We offer a unique combination treatment with focused and radiating shockwave as the only one in Denmark.

We help you to have less pain and better function, safely and effectively.

EMTT – Extracorporeal Magneto-Transduction Therapy

As the only clinic on Zealand, we offer treatment with EMTT, for both acute and chronic injuries in the body.

Do you have questions about the Clinic?

The clinic will return as soon as possible, including at weekends.