Welcome to MS Insight

MS Insight is the Nordic region's leading specialist clinic for shockwave and EMTT. Since 2016, Michael in the clinic has focused on specialized treatment solutions for each individual client in a safe environment that focuses on you and your needs, so that you once again achieve the function and quality of life you dream of.

Mød Michael

Michael Strøm

Michael Strøm

Shockwavespecialist & Sexolog

Michael er en international anerkendt ekspert og underviser i shockwave, til behandling af urologiske og komplekse problemstillinger i kroppen. Han sætter fokus på at du får den bedste behandlingsløsning hos MS Insight, for at du igen får høj livskvalitet.

Læs mere

Klinikken og Michael’s Vision

Er at være et internationalt fyrtårn inden for shockwave og EMTT behandling, som udbygger og skubber grænserne for hvad der kan opnåes med kombinationsbehandlinger til komplekse problemstillinger i kroppen inden for ortopædiske og urologiske indikationer.

Derfor er der et højt fokus på kvalitet og udvikling af behandlingsmetoderne i hverdagen, og gennem et stærkt netværk af internationale samarbejdspartnere. Og løsningerne der ses i klinikken, ses ikke andre steder i Danmark, end de klinikker hvor Michael har undervist.

Michael er også kendt fra bogen "Overgangen mænd ikke taler om" af Manu Sareen, hvor at han bidrager som ekspert på rejsningsproblemer og dokumentaren "Tilbage på Sporet" med Birger Kjærby omkring Stroke og følgende rejsningsproblemer.

Herudover har han deltaget i flere forskellige podcast i både Danmark og udlandet omhandlende shockwave og rejsningsproblemer.

Klient udtalelser

Fordele ved MS Insight

Personlig behandling
Du modtager altid personlig behandling i klinikken
Behagelig klinik
Du føler dig altid tryg og afslappet i klinikken
Kort ventetid
Få hurtig adgang til behandling via fleksible åbningstider
Shockwave specialist
International anerkendt specialist og underviser.
Stor erfaring
Michael har stor praktisk og teoretisk erfaring i shockwave
Specialiserede forløb
Alle forløb tilpasses dine specifikke behov

Har du behov for hjælp?

Klinikken vender tilbage hurtigst muligt, også i weekenden.