Dynamisk indlægssål – Supersole

Har du skader, smerter eller tendens til skavanker i fødder, underben, knæ eller andre fodrelaterede områder, kan en dynamisk indlægssål være løsningen. Hos MS Insight kan vi lave indlægssåler, der passer 100 procent til dine fødder – såkaldt dynamiske indlægssåler via supersole konceptet.  På den måde kan du afhjælpe eller undgå problemer, der stammer fra dine fødder. Tænk på, at det er dem, der i bogstaveligste forstand bærer dig gennem livet, ofte med op til 15.000 skridt om dagen. Og det bliver endnu flere, hvis du er aktiv sportsudøver.
Dynamiske indlægssåler bruges som del af en behandling  hos MS Insight eller til at forebygge fodrelaterede problemer. Der kan laves indlægssål til både løbesko, cykelsko og hverdagssko.

Du kan booke direkte ind til behandling via vores online system herunder, eller du kan ringe på 41400858 for at tale med Michael omkring din problemstilling, så guider vi dig til den bedste løsning.
Online booking

Hvordan gør vi?

Dynamiske såler kan blandt andet hjælpe, hvis du har problemer med dine akillessener, skinneben, lider af løberknæ (it band syndrome), har hælspore og irritation i ”seneplade” under foden (plantar fasciitis), træthedsbrud i fodens knogler og underbenet eller oplever snurren eller sovende fødder i forbindelse med cykling.

Vores fokus er især rettet mod såler, der kan støtte foden i forbindelse med længerevarende og hård belastning som ved f.eks. langdistanceløb og cykling.

Hos MS Insight begynder vi med en grundig undersøgelse af dine fødder og din kropsholdning, ligesom vi foretager specifikke funktions- og ledtest. Målet er at få et præcist billede af netop dine behov og lave en sål, som er tilpasset dine fødder. Hos os laves sålen altid med foden i belastet stilling. Det betyder, at den korrektion, som vi ønsker at opnå, holder, uanset om du står, går eller løber.

Dynamisk indlægssål

I en dynamisk indlægssål er materialerne afgørende for, at du får en sål, der passer 100 procent til dine fødder, og vi kan også justere sålen, efter at den er lavet.

Ved den første konsultation foretager vi en grundig undersøgelse, hvorefter vi laver sålen, som du får med hjem med det samme. 14 dage senere tilbyder vi muligheden for et kontrolbesøg, hvor sålen kan justeres og udbygges efter behov.

Et par dynamiske indlægssåler koster 1.500 kr. inklusiv konsultation.
Online booking
Sådan gør du
1. Book tid til konsultation
2. Medbring de sko, som de dynamiske såler skal bruges i, og evt. nogle af dine gamle såler.
3. Vi foretager en grundig undersøgelse af dine behov og tilpasser dine såler, som du får med samme dag.

Michael Strøm Administrator
Sportsterapeut , MS Insight

Michael Strøm Specialer: Erektil dysfunktion, Shockwave, Laser behandling, Ultralydsscanning, medlem af The International Society for Sexual Medicine (ISSM) 

follow me
Skriv til mig

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg vender tilbage til dig snarest!

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg kontakter dig hurtigst muligt!