Har du skader, smerter eller tendens til skavanker i fødder, underben, knæ eller andre fodrelaterede områder, kan en dynamisk indlægssål være løsningen. Hos MS Insight kan vi lave indlægssåler, der passer 100 procent til dine fødder – såkaldt dynamiske indlægssåler via supersole konceptet.  På den måde kan du afhjælpe eller undgå problemer, der stammer fra dine fødder. Tænk på, at det er dem, der i bogstaveligste forstand bærer dig gennem livet, ofte med op til 15.000 skridt om dagen. Og det bliver endnu flere, hvis du er aktiv sportsudøver.
Dynamiske indlægssåler bruges som del af en behandling  hos MS Insight eller til at forebygge fodrelaterede problemer. Der kan laves indlægssål til både løbesko, cykelsko og hverdagssko.

Kort introduktion til indlægssåler

Klient udtalelser

Facts om indlægssåler


Dynamiske såler kan blandt andet hjælpe, hvis du har problemer med dine akillessener, skinneben, lider af løberknæ (it band syndrome), har hælspore og irritation i ”seneplade” under foden (plantar fasciitis), træthedsbrud i fodens knogler og underbenet eller oplever snurren eller sovende fødder i forbindelse med cykling.

Vores fokus er især rettet mod såler, der kan støtte foden i forbindelse med længerevarende og hård belastning som ved f.eks. langdistanceløb og cykling.

Vi starter med en grundig undersøgelse af dine fødder og din kropsholdning, ligesom vi foretager specifikke funktions- og ledtest. Vi har muligheden for at kunne supplere undersøgelserne med en avanceret gang/løbeanalyse i dine nuværende sko. På den måde får et dynamisk indblik i dine fødders afvikling. Målet er at få et præcist billede af netop dine behov og lave en sål, som er tilpasset dine fødder. Sålen laves altid med foden i belastet stilling. Det betyder, at den korrektion, som vi ønsker at opnå, holder, uanset om du står, går eller løber. Du får din sål med hjem allerede ved første konsultation. 14 dage senere tilbyder vi muligheden for et kontrolbesøg, hvor sålen kan justeres og udbygges efter behov.

I en dynamisk indlægssål er materialerne afgørende for, at du får en sål, der passer 100 procent til dine fødder, og vi kan også justere sålen, efter at den er lavet.

Medbring de sko, som de dynamiske såler skal bruges i, og evt. nogle af dine gamle såler og sko
Vi foretager en grundig undersøgelse af dine behov og tilpasser dine såler, som du får med samme dag.

Via Podosmart systemet har vi muligheden for at kunne få et billede af hvordan din fod, knæ og hofte bevæger sig i forbindelse med afviklingen af din bevægelse. Det kan give os vigtig information om hvordan vi bedst muligt laver sålen. Det sætter os ligeledes i stand til at sætte ind med øvelser og behandling, hvis det er nødvendigt

 

Har du smerter under hælen og er det en hælspore?

Vi ved hvad du føler og vi hjælper dig med effektiv behandling, så du igen får en højere livskvalitet og funktion.

Har du spørgsmål til indlægssåler?