Diabetes følgesygdomme og behandling

Diabetes har følgesygdomme, som kan være særdeles invaliderende og begrænsende for din livskvalitet. I klinikken har vi muligheden for at kunne hjælpe dig med en række forskellige følgesygdomme, via vores avancerede shockwave og laser udstyr.

Særligt evnen til at kunne øge kroppens naturlig helingsprocesser og stimulering af nerverne, er noget af det vigtigste i forhold til behandling af diabetiske følgesygdomme.

Nogle af de problemstilinger vi har valgt at have særligt fokus på er:

Neuropati

Diabetiske fodsår

Erektil dysfunktion

Muskelsmerter og ømhed, eksempelvis frossen skulder

Dette er kun et lille udpluk af vores muligheder i forhold til dig med diabetes følgesygdomme.

Hvis du er i tvivl om hvordan at vi kan hjælpe dig bedst, så er du meget velkommen til at ringe på 41400858. Så vil Michael guide dig til den bedste løsning i din problemstilling.

Online booking

Diabetisk neuropati som følgesygdom

Diabetisk neuropati er en stærkt invaliderende følgesygdom. Tilstanden kan have flere årsager, men fælles for dem alle, er at der sker en varig beskadigelse af nerverne til hud, muskler og organer. I værste tilfælde kan nerverne gå helt til grunde. Alt efter årsagen er der forskellige behandlingstiltag.

Nogle af tilstandende kan reguleres i kraft af en livsstilsændring. Det kan eksempelvis være omlægning af vaner inden for kost, alkohol og motion. I andre tilfælde vil du skulle lære at leve med smerterne og funktionstab. Her vil behandlingstiltag være for at reducere smerterne, så det er tåleligt i hverdagen.

Da det er en kronisk tilstand, kan der også gå længe fra en livsstilsændring bliver påbegyndt til at du ser det endelige resultat, og her kan vi hjælpe dig med laserbehandling.

Diabetiske fodsår

Diabetiske fodsår er en hyppig diabetes følgesygdom, som skal tages meget alvorligt. Hvis såret udvikler sig, og der opstår større vævsdød, som kan resultere i ampitation.

Når du har diabetes, er risikoen for at kunne udvikle fodsår langt større end hos andre som ikke har diabetes. Forstadiet til diabetiske fodsår kommer i kraft af neuropati, hvor nervesystemet og blodforsyningen kan være blevet beskadiget. Vi har muligheden for at kunne behandle med shockwave for at kunne øge helingsprocesserne.

Behandlingen med shockwave er med til at øge dannelsen af nye små blodkar i vævet. Samtidig stimulere shockwave aktivering af kroppens stamceller, vækstfaktorer i vævet som er specifik for sårheling, ATP produktionen i cellerne, og dannelsen af collagene fibre, som er hudens byggesten.

Erektil dysfunktion

En af de måske invaliderende diabetes følgesygdomme for mænds mentale helbred kan være erektil dysfunktion. Det kan skyldes at der er problemer med blodgennemstrømningen i selve penis. Dette kan oftes komme som følger af langvarig påvirkning fra diabetes. Hvis du er i tvivl om graden af din ED problematik, så har vi en test du kan lave her, hvorefter vi kan vejlede dig til den rette behandlingsløsning.

Selve behandlingen foregår med fokuseret shockwave, hvor vi stimulere nerverne og udviklingen af nye små blodkar i selve skaftet og mellemkødet.

Diabetes følgesygdomme

Klinikken arbejder sammen med Secma Medical omkring undervisning af andre behandlere og terapeuter i forhold til shockwave og laser behandling. Ligeledes er Michael international forelæser inden for shockwave behandlingen.

Michael Strøm Administrator
Sportsterapeut , MS Insight

Michael Strøm Specialer: Erektil dysfunktion, Shockwave, Laser behandling, Ultralydsscanning, medlem af The International Society for Sexual Medicine (ISSM) 

follow me
Skriv til mig

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg vender tilbage til dig snarest!

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg kontakter dig hurtigst muligt!