Behandling af følgesygdomme til diabetes

Laser & shockwave behandling

Diabetes har følgesygdomme, som kan være særdeles invaliderende og begrænsende for din livskvalitet. I klinikken har vi muligheden for at kunne hjælpe dig med en række forskellige følgesygdomme, via vores avancerede shockwave og laser udstyr.

FAQ


Diabetisk neuropati er en stærkt invaliderende følgesygdom. Tilstanden kan have flere årsager, men fælles for dem alle, er at der sker en varig beskadigelse af nerverne til hud, muskler og organer. I værste tilfælde kan nerverne gå helt til grunde. Alt efter årsagen er der forskellige behandlingstiltag.

Nogle af tilstandende kan reguleres i kraft af en livsstilsændring. Det kan eksempelvis være omlægning af vaner inden for kost, alkohol og motion. I andre tilfælde vil du skulle lære at leve med smerterne og funktionstab. Her vil behandlingstiltag være for at reducere smerterne, så det er tåleligt i hverdagen.

Da det er en kronisk tilstand, kan der også gå længe fra en livsstilsændring bliver påbegyndt til at du ser det endelige resultat, og her kan vi hjælpe dig med laserbehandling.

Diabetiske fodsår er en hyppig diabetes følgesygdom, som skal tages meget alvorligt. Hvis såret udvikler sig, og der opstår større vævsdød, som kan resultere i ampitation.

Når du har diabetes, er risikoen for at kunne udvikle fodsår langt større end hos andre som ikke har diabetes. Forstadiet til diabetiske fodsår kommer i kraft af neuropati, hvor nervesystemet og blodforsyningen kan være blevet beskadiget. Vi har muligheden for at kunne behandle med shockwave for at kunne øge helingsprocesserne.

Behandlingen med shockwave er med til at øge dannelsen af nye små blodkar i vævet. Samtidig stimulere shockwave aktivering af kroppens stamceller, vækstfaktorer i vævet som er specifik for sårheling, ATP produktionen i cellerne, og dannelsen af collagene fibre, som er hudens byggesten.

En af de måske invaliderende diabetes følgesygdomme for mænds mentale helbred kan være erektil dysfunktion. Det kan skyldes at der er problemer med blodgennemstrømningen i selve penis. Dette kan oftes komme som følger af langvarig påvirkning fra diabetes. Hvis du er i tvivl om graden af din ED problematik, så har vi en test du kan lave her, hvorefter vi kan vejlede dig til den rette behandlingsløsning.

Selve behandlingen foregår med fokuseret shockwave, hvor vi stimulere nerverne og udviklingen af nye små blodkar i selve skaftet og mellemkødet.

 

Klient udtalelser

Oplevelse med shockwave behandling til Erektil dysfunktion

– Martin 60 år.

På trods af regelmæssig motion, sund kost og et fortsat aktivt sexliv, har jeg op igennem halvtreds års alderen oplevet en gradvis forringelse af evnen til ordentlig og vedvarende rejsning. Ja, i virkeligheden begyndte den proces nok endnu tidligere.

Piller har jeg aldrig rigtigt brudt mig om, og selvom der her opnås en nem og effektiv korttidseffekt. Jeg blev nysgerrig, da jeg læste om Michael og MS Insight. Jeg tog testen og gav mig selv en fødselsdagsgave ved at købe, hvad der i mit tilfælde var 6 anbefalede behandlinger.

Man vænner sig hurtigt til den formløse og på ingen måde smertefulde behandling med shockwavebehandling af mellemkødet og penis. Behandlingen gør ikke ondt, og man vænner sig hurtigt til at slappe af med de ”prikkende” bølger fra shockwavemaskinen.

Kan man overbevise sig selv om, at der ikke er den store forskel på at åbne munden og at smide bukserne i enerum med sin behandler. Så er oplevelsen på niveau med en tandrensning. Michael er meget ordentlig og har hver gang håndteret behandlingerne af mig, og samværet i enerum på en god og afslappet facon.

Efter mine 6 behandlinger oplevede jeg en mærkbar forandring af både evne til at få og hyppigheden af at have en naturlig god rejsning. Hyggeligt, når man vågner om morgenen, og dejligt når man er sammen med sin kæreste.

Selvom det ikke er billigt, har det været pengene værd for mig og jeg kan godt finde på at gå igen om 5 eller 10 år, hvis jeg senere mister det niveau, som jeg nu har fået igen.

Om MS Insight

Klinikken er en privat klinik der tilbyder et alternativ behandlings setup til det offentlige system med shockwave og laserbehandling til diabetiske følgesygdomme Michael som ejer og foreanstalter behandlingen i klinikken, er specialist i shockwave og laserbehandling til kroniske problemstillinger.

Særligt evnen til at kunne øge kroppens naturlig helingsprocesser og stimulering af nerverne, er noget af det vigtigste i forhold til behandling af diabetiske følgesygdomme.

Michael er udover sit virke som behandler i klinikken, også underviser både nationalt og internationalt inden or shockwave og arbejder sammen med den store shockwave producent Storz Medical

 

Skal vi kontakte dig?