Besøg hos Storz medical

Besøger i disse dage STORZ MEDICAL AG i Schweiz.

Formålet med besøget er at få en opdatering på teknologi, viden og udbygge det gode samarbejde vi har, i forhold til udstyret og undervisning.

Når jeg er på fabrikken, så har jeg mulighed for at kunne tale med produktspecialister, udviklere, teknikker, salg og markedting, hvor at jeg kan få udvidet min viden i forhold til viden og teknologien.

Samtidig har jeg mulighed for at bringe mine erfaringer retur til dem, som kan omsættes til udvikling af produkter og koncepter, sammen med de andre referencespecialister som de har i deres netværk. Ting som kan ende i nye protokoller, eller ændringer i funktionalitet på produktsiden.

I går aftes havde jeg fornøjelsen af at være til middag nogle af ESWT founding fathers, og hvor at jeg særligt med Prof. Dr. med. Jens Rassweiler(også gæst på Storz disse dage), fik en fantastisk snak om mulighederne, og hvilken retning vi muligvis skal kigge i forhold til behandlingen af peyronies og rejsningsproblemer med shockwave.

Det har været en rigtigt god tur, og den næste udenlandsworkshop tur bliver formentlig til Dubai med fokus på Urologisk shockwave og ortopædiske indikationer (muskler og sener)

Middag med founding fathers og Storz repræsentanter