Massage på Amager til 550 kroner pr time

Er du stiv og øm i kroppen? Døjer du med muskelspændinger? Mangler du lige den ekstra bevægelighed i hverdagen for at du kan fungere optimalt? Hos MS Insight har du mulighed for at få massage og sportsmassage på Amager. Vores massører vil skræddersy en massage behandling, der sikrer at du forlader behandlingen afslappet og i balance.

Muskelspændinger er noget, vi alle kan have problemer med fra tid til anden. De kan stamme fra ting som dårlige arbejdsstillinger, at du har sovet forkert, stress, hård træning over tid, samt en dårlig kropsholdning. Typisk kan man se at nakke og skulderspændinger kan komme særligt fra arbejde på kontor. Det kommer typisk fra en siddestillingen, hvor at man spænder unødvendigt op i skulder og nakke. Hvis der ikke gøres noget ved dem, kan det i værste fald give hold i nakken eller spændingshovedpine.

Du kan booke direkte ind til behandling via vores online system herunder, eller du kan ringe på 41400858.
Online booking

Når du kommer til behandlingen, så fortæller du din massør hvilke områder du vil have, der skal være fokus på. Gør gerne opmærksom på tidligere problemstillinger, som kan have relevans for den massage behandling du skal have. Vi tilbyder kun traditionel massage og sportsmassage i klinikken og dette beder vi om bliver respekteret.

Massage er en vigtig ting for kroppens restitution, når man har et krævende arbejde. Når kroppen er træt, kan en tur på sofaen være fristende, og hyggelig, men det er ikke særlig effektivt. Hvis du har en krævende hverdag, så anbefaler vi at få massage 1-2 gange om måneden. På den måde kan du være med til at forebygge de værste spændingerne, som kan give ubehag i hverdagen. Massage hjælper med at genoprette balancen grundet følgende faktorer.

 • Muskelspændinger forebygges hvilket giver øget bevægelighed
 • Smertelindring
 • Afhjælper spændingshovedpine
 • Spændte og stive muskler løsnes hvorved nervesystemet stimuleres og afslappes.
 • Affaldsstoffer udskilles lettere

Sportsmassage

For den seriøse atlet, prioriteres restitution og skadesforebyggelse, lige så højt som intervaltræning eller anden teknisk forberedelse i jagten på den perfekte præstation. Det er individuelt, hvad man har behov for, men vi ser altid på helheden. Hos MS Insight er målet, at din krop er klar til at præstere på højt niveau igen, når du har forladt behandlingsbriksen. Derfor søger vi løbende at indhente nye teknikker og viden, som kan støtte dig i at få den bedste sportsmassage. Derfor kan sportsmassage også inkludere forskellige former for mobiliseringer og stræk, som kan hjælpe dig med at øge din præstation.

Hvis f.eks. din hofte er låst fast, eller ryggen driller, kan det nemt give gener også andre steder end blot i hoften eller ryggen. I første omgang handler det om at blødgøre vævet og øge blodcirkulationen. Så vil du i disse tænkte tilfælde får genetableret hoftens eller ryggens bevægelighed. Men da det er vigtigt at få sammenhæng i muskelkæden, behandler vi hele kroppen og ikke kun en enkelt muskelgruppe. I forbindelse med præstation og massage, så anbefaler vi at du 3-4 uger før en konkurrence, får den første dybdegående massage og så igen får en opfølgende behandling, senest 3 dage før konkurrencen, så kroppen kan nå at restituere, og du får det fulde udbytte.

Vi har her 3 gode råd til hvordan du kan planlægge sportsmassage i forhold til din træning.

 • Træn helst inden du kommer til massage. Det er normalt at du kan blive lidt træt efter behandlingen. Er det ikke muligt, så vent et par timer før du træner, så kroppen kan respondere bedre.
 • Nervesystemet og muskulaturen under massagen afslappes, hvilket kan gøre at du ikke kan yde med den kraft, du er vant til.
 • Efter massagen anbefaler vi at du drikker 1-1.5 liter vand, så kroppen renses helt for affaldsstoffer.

Er skaden sket

Er skaden allerede sket, og du har fået en overbelastningsskade, hold i ryggen eller nakken som er mere kompleks. Så har vi muligheden i klinikken for at kunne arbejde hurtigt og effektivt med det, via laserbehandling og manipulationer som den første behandling. Du booker blot ind til en førstegangsbehandling via vores onlinesystem.
Online booking

Massagens historie

Ordet ’massage’ stammer fra det græske ’massein”, som betyder at ælte og klemme, og fra det arabiske ’mass’, der betyder at klemme eller presse blidt. Massage er samtidig en af verdens ældste kendte behandlingsformer og går flere tusind år tilbage. Der er findes et utal af former for massage alt efter hvor i verden man er, men i Norden kender vi primært den klassiske massage eller svensk i daglig tale. Den er oprindeligt udviklet af den svenske gymnastikpædagog Per Henrik Ling (1776-1839), som i 1813 etablerede  en skole i Stockholm. Det var den første skole, der havde massage som en del af programmet. Han videreudviklede den klassiske massage, som den kaldes i Vesteuropa i dag, som ligger til grund for mange af de aktuelle massageteknikker. Det er også de teknikker massage hos MS Insight tager udgangspunkt i.

Michael Strøm Administrator
Sportsterapeut , MS Insight

Michael Strøm Specialer: Erektil dysfunktion, Shockwave, Laser behandling, Ultralydsscanning, Manipulationer

follow me

Det siger vores klienter

 • En stor tak for hjælpen. Laserbehandlingen af min albue gjorde en stor forskel og jeg var hurtigt i gang med at arbejde igen:-)


  John Harry

 • Hold i nakken, der har plaget mig i flere dage klaret på 25 min. Nu har jeg bevægelighed i skulder og nakke igen 😊
  Tusind tak Michael 👍


  Susanne Olling

 • Fantastisk sted at komme, hvis der er lidt problemer med kroppen. Michael er yderst kompetent og dedikeret. Derudover er han super god med mange flexible tider, man ikke kan få mange andre steder.


  Thor Bendix Madsen, Elite triathlet

 • Utrolig faglig kompetent person, med en særlig evne for at “læse” hvad sportsudøveren har brug for. Fedt der både er blik for det kortsigtede, og det lange seje træk og de langsigtede mål.
  Vores to elite svømmere har haft enorm gavn af behandlinger hos MS Insight


  Michael Rasmussen

 • Dygtige folk, med gode ambitioner om at “helbrede” deres kunder. Michael får hverdagen til at fungere, hvis man døjer med noget langvarigt, og så er han altid god for en anbefaling af what to do, for at forbedre ens skavanker fremover. Nem hjemmeside at finde rundt i, og med nem online booking.


  Esther Holm

 • Jeg kan kun anbefale Michael, han er en fantastisk coach og virkelig dygtig. Jeg har kun rosende ord at sige og vil klart anbefale andre at bruge MS Insight.
  Man kan virkelig mærke hans passion for sporten, så uden tøven ***** (5 stjerner).


  Kenneth Popp

 • Fantastisk massage…


  Martin Hein

 • Her har jeg fået en del skavanker fjernet. Både kroniske, såvel som akutte skader, kan klares her. da jeg kom hertil havde jeg et såkaldt slatter knæ, og efter nogle behandlinger var problemet næsten helt væk, selvom det havde fulgt mig i årevis


  Laurits Holm

 • Super kompetencer som både coach og som behandler.


  Ole Kristian Saltnes

Skriv til mig

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg vender tilbage til dig snarest!

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg kontakter dig hurtigst muligt!