Behandling med laserterapi til akutte og kroniske smerter

Har du fået pludselige smerter i kroppen?

Giver slidgigten uudholdelige smerter?

Så kan vi hjælpe dig hurtigt og effektivt inden for 3-5 behandlinger med vores K-laser i klinikken.

Hos Klinik MS Insight har vi valgt at arbejde med en Level 4 K-laser, en af de kraftigste lasere på markedet,  grundet at laserterapi stimulerer kroppens naturligt helingsprocesser, så har vi mulighed for at kunne behandle en større række kroniske og akutte problemstillinger. Klinikken ligger på Eliasgade på Amager nær Lergravsparken metro.

Behandlingsforløb med K-laser

I den akutte fase lige når skaden er sket, kan vi behandle den dagligt. Det er både for at reducere de høje smerter, men også for at få kroppen hurtigst muligt igang med en helingsprocesserne. På den måde kommer du hurtigt din skade kvit. Som udgangspunkt vil 3-6 behandlinger give et rigtigt godt resultat.

Med mere kroniske problemstillinger, så vil der skulle et lidt længere forløb til, her kan man forvente et sted mellem 6-12 behandlinger alt efter skadens type og omfang. Hvor vi behandler ca 2 gange om ugen. Grundet at vi også arbejder specialiseret med shockwave i klinikken, vil vi til nogle typer af kroniske problemstillinger anbefale dette i stedet.

Efter første behandling vil du kunne mærke en reduktion i dine smerter, og behandlingen med laser er smertefrit og uden bivirkninger. Hvilket gør det til en sikker og effektiv behandlingsform. Længere nede på siden kan du læse om hvordan laseren fungere.

Online booking

Indikationer til behandling med K-laser

Herunder har vi listet nogle af de klassiske problemstillinger vi tit ser i klinikken. Hvis du er i tvivl om hvordan din problemstilling kan behandles eller om vi kan hjælpe dig, så er du meget velkommen til at ringe på 41400858. Så vil Michael vejlede dig til en løsning. Nedenstående er dog kun et meget kort udpluk.

Nogle af de nyeste kliniske retningslinjer anbefaler laser for slidgigt, akutte nakkesmerter og sårheling. Vi har specialiseret os i laserbehandling af særligt akutte problemstillinger inden for sportens verden, hvor vi har fået erfaringer som vi overfører til mere klassiske problemstillinger, som ses i forbindelse med hverdagsaktiviteter og arbejde, derfor kan vi gøre en forskel for dig, uanset om du er topatlet eller håndværker.

Hvordan fungere laserterapi

Laserterapi har været kendt siden 1970’erne, og er en smertefri behandlingsform til kroniske og akutte skader.

 • Laserterapi er høj-koncentreret energi som stimulerer den naturlige heling i kroppen.
 • Laserlys er en dybdegående terapiform, som når helt ind i den enkelte celle.
 • Cellen udnytter energien fra laserlyset og sætter gang i alle kroppens naturlige reparationsmekanismer. Det kan sammelignes med planters fotosyntese.
 • Dermed forstærkes helingsprocessen og restitutionstiden nedsættes.

Behandlingen med laser står ikke alene, og kan med fordel kombineres med træning og andre manuelle teknikker. Hvilket vi også gør som standard i klinikken. Det er vigtigt at vide, at laserterapi ikke erstatter konventionel genoptræning, det er blot en måde at øge kvaliteten og hastigheden i genoptræningsfasen.

K-laser vs andre typer af laser

Laserens lys bliver dannet på flere måder og med forskellige typer af dioder. Det som er afgørende for effekten af laserlyset, er opbygningen og brugen af den rette diode. De apparater som bruges til behandling klassificeres i level 3b og level 4. Level 3b leverer generelt op til 0,5 watt pr diode, hvor at level 4 laseren vi bruger hos MS Insight leverer 15 watt i en diode. Dette gør at man med en level 4 laser, kan nå op til 8 cm effektivt ind i vævet. Med en level 4 K-laser som vi bruger i klinikken, kan vi med de 4 bølgelængder gå ind og stimulere følgende:

 • 660-nm (Stimulerer alt i huden såsom: sår, acne, psoriasis osv.)
 • 800-nm (Stimulerer ATP produktionen i cellerne)
 • 905-nm (Stimulerer til en mere effektiv frigivelse af ilt til cellerne)
 • 970-nm (Stimulerer til en øget blodcirkulation)

Behandling med laser er smertefrit og uden bivirkninger. Når man behandler med de ovenstående bølgelængder, vil lyset stimulere blodcirkulationen og dæmpe inflammation. De celler som allerde har gang i en helingsproces, vil få tilført energi udefra, hvorved kroppens naturlige heling styrkes og accelereres. Der kan dog godt forventes en ømhed efter behandlingen, hvilket er helt normalt grundet at behandlingen er pro-inflammatorisk.

Hvis du stadig er i tvivl om hvordan din problemstilling kan behandles eller om vi kan hjælpe dig, så er du meget velkommen til at ringe på 41400858. Så vil Michael vejlede dig til en løsning.

Ikke operativ behandling

Ens for alle problemstillingerne er, at smerterne fra symptomerne er funktionsnedsættende. Det vil sige at man ikke kan gøre det man plejer i hverdagen, som man kunne før, uden at få smerter. Tidligere ved en række kronisk og længerevarende problemstillinger, ville man bruge medicinsk behandling, blokader eller et kirurgisk indgreb. Dette kan vi udsætte og i de fleste tilfælde undgå ved at bruge laser som en effektiv og smertefri behandlingsmetode.

Da vi arbejder med at påvirke kroppens naturlige processer, så spiller kvaliteten af dit væv også ind på behandlingen. Dvs. at mennesker som har en sund livsstil og dyrker regelmæssig motion, vil respondere bedre og hurtigere på behandlingen med laser.

Behandling i eliteidræt med laserterapi

For alle som er passionerede eller dyrker sport på højt plan, så kan tanken om en længerevarende skade være uoverskuelig. Derfor arbejder vi på, at du hurtigst muligt kan komme tilbage til din sport ved at sætte ind, allerede samme dag eller dagen efter skaden er sket, med laserterapi.

Særligt i forbindelse med fibersprængninger, vrid og forstuvninger, kan en målrettet indsats fra start gøre en stor forskel på hvor lang tid der går, før du er klar til at genoptage træning og konkurrence. I klinikken råder vi over udstyr til ultralydsscanning og kan dermed hurtigt vurdere om du eksempelvis har en fibersprængning eller blot en forstrækning, og så målrette behandlingen med laser herefter.

Online booking

Michael Strøm Administrator
Sportsterapeut , MS Insight

Michael Strøm Specialer: Erektil dysfunktion, Shockwave, Laser behandling, Ultralydsscanning, Manipulationer

follow me

Det siger vores klienter

 • En stor tak for hjælpen. Laserbehandlingen af min albue gjorde en stor forskel og jeg var hurtigt i gang med at arbejde igen:-)


  John Harry

 • Hold i nakken, der har plaget mig i flere dage klaret på 25 min. Nu har jeg bevægelighed i skulder og nakke igen 😊
  Tusind tak Michael 👍


  Susanne Olling

 • Fantastisk sted at komme, hvis der er lidt problemer med kroppen. Michael er yderst kompetent og dedikeret. Derudover er han super god med mange flexible tider, man ikke kan få mange andre steder.


  Thor Bendix Madsen, Elite triathlet

 • Utrolig faglig kompetent person, med en særlig evne for at “læse” hvad sportsudøveren har brug for. Fedt der både er blik for det kortsigtede, og det lange seje træk og de langsigtede mål.
  Vores to elite svømmere har haft enorm gavn af behandlinger hos MS Insight


  Michael Rasmussen

 • Dygtige folk, med gode ambitioner om at “helbrede” deres kunder. Michael får hverdagen til at fungere, hvis man døjer med noget langvarigt, og så er han altid god for en anbefaling af what to do, for at forbedre ens skavanker fremover. Nem hjemmeside at finde rundt i, og med nem online booking.


  Esther Holm

 • Jeg kan kun anbefale Michael, han er en fantastisk coach og virkelig dygtig. Jeg har kun rosende ord at sige og vil klart anbefale andre at bruge MS Insight.
  Man kan virkelig mærke hans passion for sporten, så uden tøven ***** (5 stjerner).


  Kenneth Popp

 • Fantastisk massage…


  Martin Hein

 • Her har jeg fået en del skavanker fjernet. Både kroniske, såvel som akutte skader, kan klares her. da jeg kom hertil havde jeg et såkaldt slatter knæ, og efter nogle behandlinger var problemet næsten helt væk, selvom det havde fulgt mig i årevis


  Laurits Holm

 • Super kompetencer som både coach og som behandler.


  Ole Kristian Saltnes

Skriv til mig

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg vender tilbage til dig snarest!

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg kontakter dig hurtigst muligt!