fbpx

FAQ

Her giver vi dig lige svar på nogle af de typiske spørgsmål vi får omkring behandling i klinikken.

Hvor hurtigt kan jeg få en tid til behandling?
Normalt har vi akuttider, der gør at du kan komme til, inden for 24 til 36 timer, men det betyder også at du skal kunne være lidt fleksibel med tiden du får, da det godt kan være midt på dagen.

Hvor mange behandlinger skal der til?
Ingen skadesproblematikker er ens, derfor er vi nød til at lave en indledende undersøgelse, for at kunne give et estimat på et behandlingsforløb. Generelt ved akutte problemstillinger vil 2-5 behandlinger kunne gøre en stor forskel, og ved mere længerevarende problemstillinger kan man ligge mellem 5-12 behandlinger, alt efter type af skade.

Skal jeg bruge henvisning fra lægen for at få behandling?
Nej, vi arbejder uden for sygesikringen, så alle kan få behandling

Kan jeg få tilskud til behandling fra Sygesikring Danmark?
                                                           Ja, hvis du er medlem af Sygesikring Danmark og du får tilskud til fysioterapi indberetter vi gerne dine ydelser, du skal blot gøre din behandler opmærksom på det, ved behandlingens start.

Kan jeg bruge min henvisning hos Klinik MS Insight?
Din henvisning kan bruges til at diagnosticere din problemstilling, men den giver ikke mulighed for tilskud fra det offentligt ved behandling i klinikken, da vi arbejder uden for overenskomst med det offentlige

Kan jeg få dækket behandling fra min sundhedsforsikring?
Klinikken udøver forskellige typer af behandlinger, hvor nogle kan dækkes af din forsikring og andre vil være egenbetaling. Vi anbefaler at du taler med din behandler og dit forsikringsselskab, om hvilke ydelser der kan dækkes af forsikringen. Herudover skal du inden behandlingen starter, gøre opmærksom på at det er forsikringsbehandling, i forhold til at få lavet de korrekte kvitteringer.

Hvad skal jeg medbringe ved behandling der dækkes af min sundhedsforsikring?
Du skal medbringe brevet fra dit forsikringsselskab, som dokumenterer at de har godkendt dit behandlingsforløb, samt de oplysninger der skal til for at kunne lave faktura til forsikringsselskabet. Efter endt behandlingsforløb laver vi en faktura som du betaler, og herefter sender ind til dit forsikringsselskab, som så dækker dit udlæg. Hvis du har fået godkendt fysioterapi, skal du medbringe din henvisning.

Hvordan betaler jeg i klinikken?
Du kan betale med mobilepay eller kontant i klinikken, vi modtager ikke betalingskort og alt behandling afregnes efter endt behandling. Der gives ikke kredit

Hvad skal jeg medbringe når jeg skal have lavet såler?
Du skal medbringe de sko du ønsker at få lavet sålerne til. Ellers kan vi ikke lave en sål der passer, da der kan være forskel mellem størrelsen på skoen og sålen.

Kan jeg parkere gratis?
Der er gratis parkering i 3 timer ude foran klinikken på Eliasgade eller ved Nyrnberggade, husk at stille din P-skive. Det er ikke tilladt at holde i gården, da dette er privat.

Sådan finder du MS Insight

Det siger vores klienter

 • En stor tak for hjælpen. Laserbehandlingen af min albue gjorde en stor forskel og jeg var hurtigt i gang med at arbejde igen:-)


  John Harry

 • Hold i nakken, der har plaget mig i flere dage klaret på 25 min. Nu har jeg bevægelighed i skulder og nakke igen 😊
  Tusind tak Michael 👍


  Susanne Olling

 • Fantastisk sted at komme, hvis der er lidt problemer med kroppen. Michael er yderst kompetent og dedikeret. Derudover er han super god med mange flexible tider, man ikke kan få mange andre steder.


  Thor Bendix Madsen, Elite triathlet

 • Utrolig faglig kompetent person, med en særlig evne for at “læse” hvad sportsudøveren har brug for. Fedt der både er blik for det kortsigtede, og det lange seje træk og de langsigtede mål.
  Vores to elite svømmere har haft enorm gavn af behandlinger hos MS Insight


  Michael Rasmussen

 • Dygtige folk, med gode ambitioner om at “helbrede” deres kunder. Michael får hverdagen til at fungere, hvis man døjer med noget langvarigt, og så er han altid god for en anbefaling af what to do, for at forbedre ens skavanker fremover. Nem hjemmeside at finde rundt i, og med nem online booking.


  Esther Holm

 • Jeg kan kun anbefale Michael, han er en fantastisk coach og virkelig dygtig. Jeg har kun rosende ord at sige og vil klart anbefale andre at bruge MS Insight.
  Man kan virkelig mærke hans passion for sporten, så uden tøven ***** (5 stjerner).


  Kenneth Popp

 • Fantastisk massage…


  Martin Hein

 • Her har jeg fået en del skavanker fjernet. Både kroniske, såvel som akutte skader, kan klares her. da jeg kom hertil havde jeg et såkaldt slatter knæ, og efter nogle behandlinger var problemet næsten helt væk, selvom det havde fulgt mig i årevis


  Laurits Holm

 • Super kompetencer som både coach og som behandler.


  Ole Kristian Saltnes

Skriv til mig

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg vender tilbage til dig snarest!

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg kontakter dig hurtigst muligt!