fbpx

Kraniosakral fascial terapi

Døjer du med spændingshovedpine, spændinger i kæben, hold i nakken, spændinger og smerter i led, muskler eller lænd? Har du fået et piskesmæld, et handicap eller lider du af traumer efter operation eller skader? Så kan kraniosakral fascial terapi være en mulighed for at slippe af med problemerne.

Hos MS Insight udbyder vi sessions med kraniosakral fascial terapi, der er en metode, som bygger videre på osteopatiske pricinpper (manuel-medicinske) og via terapi løsner for spændinger, der kan påvirke både krop og sind.

kraniosakral fascial terapi

Målet med terapien er at få løsnet blokeringer og spændinger via lette berøringer og tryk på kraniet, ansigtet, korsbenet og rygsøjlen. Kraniosakral fascial terapi påvirker systemet, der omgiver hjerne og rygrad. Hvis bindevævet er begrænset og stift på grund af de traumer (skader), som kroppen har fået gennem livet, kan det medføre både fysiske og psykiske problemer. Målet er derfor at opnå en dyb afspænding, så kroppen hjælper med at hele sig selv.

Ved hjælp af kraniosakral fascial terapi kan man arbejde med muskler, organer, væv, membraner (hjernehinder) og cerebrospinal væske (hjernevæske) og derved genetablere og styrke kroppens balance. Terapien er ganske kraftfuld, da den arbejder direkte med kroppens vigtigste organ – hjernen.

Tankengangen bag sessionen med kraniosakral fascial terapi er simpel. Traumer kan skabe ubalance i kroppens væv, forstyrre rytmerne i hjernebølgerne og give fysiske problemer i hverdagen. Får man løsnet op for de spændinger, der måtte ligge bag, vil man få en smidigere krop, der fungerer bedre og giver større funktion, velvære og overskud i hverdagen.

Fordele ved behandlingsformen er blandt andet, at den …

 • Løsner kroppens traumer
 • Løsner spændinger og fjerner fysiske/psykiske begrænsninger
 • Styrker kroppens egen helingsproces
 • Lindrer smerter
 • Giver større bevægelighed og overskud

kraniosakral fascial terapi

 

MS Insight udarbejder specielt tilrettelagte træningsforløb med kraniosakral fascial terapi til handicappede børn og unge med særlige behov. Efter hver session, vil der blive givet øvelser som skal arbejdes med frem mod næste session.

Det siger vores klienter

 • En stor tak for hjælpen. Laserbehandlingen af min albue gjorde en stor forskel og jeg var hurtigt i gang med at arbejde igen:-)


  John Harry

 • Hold i nakken, der har plaget mig i flere dage klaret på 25 min. Nu har jeg bevægelighed i skulder og nakke igen 😊
  Tusind tak Michael 👍


  Susanne Olling

 • Fantastisk sted at komme, hvis der er lidt problemer med kroppen. Michael er yderst kompetent og dedikeret. Derudover er han super god med mange flexible tider, man ikke kan få mange andre steder.


  Thor Bendix Madsen, Elite triathlet

 • Utrolig faglig kompetent person, med en særlig evne for at “læse” hvad sportsudøveren har brug for. Fedt der både er blik for det kortsigtede, og det lange seje træk og de langsigtede mål.
  Vores to elite svømmere har haft enorm gavn af behandlinger hos MS Insight


  Michael Rasmussen

 • Dygtige folk, med gode ambitioner om at “helbrede” deres kunder. Michael får hverdagen til at fungere, hvis man døjer med noget langvarigt, og så er han altid god for en anbefaling af what to do, for at forbedre ens skavanker fremover. Nem hjemmeside at finde rundt i, og med nem online booking.


  Esther Holm

 • Jeg kan kun anbefale Michael, han er en fantastisk coach og virkelig dygtig. Jeg har kun rosende ord at sige og vil klart anbefale andre at bruge MS Insight.
  Man kan virkelig mærke hans passion for sporten, så uden tøven ***** (5 stjerner).


  Kenneth Popp

 • Fantastisk massage…


  Martin Hein

 • Her har jeg fået en del skavanker fjernet. Både kroniske, såvel som akutte skader, kan klares her. da jeg kom hertil havde jeg et såkaldt slatter knæ, og efter nogle behandlinger var problemet næsten helt væk, selvom det havde fulgt mig i årevis


  Laurits Holm

 • Super kompetencer som både coach og som behandler.


  Ole Kristian Saltnes

Skriv til mig

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg vender tilbage til dig snarest!

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg kontakter dig hurtigst muligt!