fbpx

Behandlingsformer

 

K-Laser

K-laserterapi kan reducere smerter i skadede områder allerede efter første behandling, og helingsprocessen i det skadede område speedes op for hver behandling.

Læs mere

Fokuseret Shockwave

shockwave-behandlingen er især velegnet til kroniske tilstande og kan reducere dine smerter og fremskynde helingen af det berørte område.

Læs mere

 

 

Ultralydsscanning

For at kunne målrette din behandling bedst muligt er det vigtigt, at få stillet den rette diagnose – uanset om der er opstået en akut skade, eller problemet er af mere kronisk karakter.

Læs mere

 

Dynamisk Indlægssål

Har du skader, smerter eller tendens til skavanker i fødder, underben, knæ eller andre fodrelaterede områder, kan indlægssåler være løsningen.

Læs mere

Erektil Dysfunktion

Erektil dysfunktion, dvs. manglende evne til at opretholde rejsning opleves af mange mænd, når de bliver ældre. Efterhånden vil potensen svækkes yderligere, og man vil ikke kunne opnå nogen form for rejsning.

Læs mere

 

Træningsvejledning og coaching

MS Insight tager med træningsvejledning udgangspunkt i dig som menneske for at sikre, at du når dine mål, hvad enten du er eliteidrætsudøver eller motionist.

Læs mere

Det siger vores klienter

 • En stor tak for hjælpen. Laserbehandlingen af min albue gjorde en stor forskel og jeg var hurtigt i gang med at arbejde igen:-)


  John Harry

 • Hold i nakken, der har plaget mig i flere dage klaret på 25 min. Nu har jeg bevægelighed i skulder og nakke igen 😊
  Tusind tak Michael 👍


  Susanne Olling

 • Fantastisk sted at komme, hvis der er lidt problemer med kroppen. Michael er yderst kompetent og dedikeret. Derudover er han super god med mange flexible tider, man ikke kan få mange andre steder.


  Thor Bendix Madsen, Elite triathlet

 • Utrolig faglig kompetent person, med en særlig evne for at “læse” hvad sportsudøveren har brug for. Fedt der både er blik for det kortsigtede, og det lange seje træk og de langsigtede mål.
  Vores to elite svømmere har haft enorm gavn af behandlinger hos MS Insight


  Michael Rasmussen

 • Dygtige folk, med gode ambitioner om at “helbrede” deres kunder. Michael får hverdagen til at fungere, hvis man døjer med noget langvarigt, og så er han altid god for en anbefaling af what to do, for at forbedre ens skavanker fremover. Nem hjemmeside at finde rundt i, og med nem online booking.


  Esther Holm

 • Jeg kan kun anbefale Michael, han er en fantastisk coach og virkelig dygtig. Jeg har kun rosende ord at sige og vil klart anbefale andre at bruge MS Insight.
  Man kan virkelig mærke hans passion for sporten, så uden tøven ***** (5 stjerner).


  Kenneth Popp

 • Fantastisk massage…


  Martin Hein

 • Her har jeg fået en del skavanker fjernet. Både kroniske, såvel som akutte skader, kan klares her. da jeg kom hertil havde jeg et såkaldt slatter knæ, og efter nogle behandlinger var problemet næsten helt væk, selvom det havde fulgt mig i årevis


  Laurits Holm

 • Super kompetencer som både coach og som behandler.


  Ole Kristian Saltnes

Skriv til mig

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg vender tilbage til dig snarest!

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg kontakter dig hurtigst muligt!