fbpx

Screeningstest til skadesforebyggelse

I klinikken tror vi på, at det er bedre at arbejde med forebyggelse end skadesbehandling. Det gør at vi tilbyder muligheden for at få udført en atletscreeningstest, som afdækker de helt små svagheder som du kan have i kroppen. På den måde hjælper vi dig, til at få en bedre forståelse for din krop, og hvordan svagheder i de forskellige muskelkæder, kan påvirke din præstation og skadesrisiko.

Samtidig får du et skræddersyet program til træning af de svagheder der findes under testen, så du kan sætte ind med den rette coretræning i hverdagen, som supplement til den normale træning. Testen koster 700 kroner, og tager samlet 60 min, incl du får dit specifikke core og stabilitetsprogram sendt på din mail samme dag.

Du kan booke direkte ind til testen via vores online system herunder, eller du kan ringe på 4140 0858 for at høre mere om mulighederne med screeningen.
Online booking

High load stabilitetstest

Det gør vi via en high load stabilitetstest. Den består af 7 specifikke øvelser, som får afdækket kroppens styrker og svagheder. Testen bruges til hverdag til screening af Team Danmark atleter, for at sikre at de får lavet den rette træning, af deres krops svagheder. Alle øvelserne udføres 10 gange og har 3 niveauer og har forskellige fokusområder. På den måde får vi kortlagt hvor i kroppen, dine styrker og svagheder er. Øvelserne kan være både med og uden vægtbelastning, alt efter dit niveau, men fælles for alle, er at de starter uden vægt. Dette er for at sikre at du kan aktivere de rigtige områder af dine muskelkæder, på rette tid.

Udover selve testen, tager vi samtidig en snak med dig omkring din hidtidige skadeshistorik, således at vi kan hjælpe med de korrekte tiltag i forhold til progression i træningen.

Selvom øvelserne ved første øjekast kan virke simple, så handler det om at lave øvelserne med kvalitet. Derfor er det 10 kvalitets gentagelser der skal udføres, før at man får lov at lave dem på næste niveau. Vi guider dig sikkert igennem øvelserne så du udfører dem korrekt med fokus på kvalitet. Testen inklusiv samtale og gennemgang af resultaterne tager ca 60 min.

Specifikt program

Når vi har kortlagt dine styrker og svagheder, gennemgår vi i fællesskab med dig resultaterne, så du får en forståelse hvad det betyder for dig. Det er vigtigt at du forstår hvordan at de enkelte svagheder påvirker din krop i den træning du laver. Ud fra de svagheder vi har fundet via testen, vil vi lave et specifikt core og stabilitets træningsprogram. Det vil have fokus på din svagheder og sikre at du får lavet den korrekte træning for din krop, og ikke bare det som alle andre gør. De helt små stabiliserende muskler, er kroppens vigtigste fundament, når de store skal aktiveres til hårde præstationer på en god og sikker måde.

Programmet anbefaler vi at du laver 3 gange om ugen, således at du får den mest optimale træning af dine svagheder, sammen med din øvrige træning. Programmet vil blive sendt direkte til din mail, så du nemt kan have det med overalt. Herudover vil der på alle øvelserne være en video, der viser hvordan du skal udfører dem korrekt.

Øvelserne i testen

 1. Situps
 2. Squat
 3. Legcycle
 4. Sidebridge
 5. Super Lounge
 6. Wallpress
 7. Active Hip Flexion test

 

 

Det siger vores klienter

 • En stor tak for hjælpen. Laserbehandlingen af min albue gjorde en stor forskel og jeg var hurtigt i gang med at arbejde igen:-)


  John Harry

 • Hold i nakken, der har plaget mig i flere dage klaret på 25 min. Nu har jeg bevægelighed i skulder og nakke igen 😊
  Tusind tak Michael 👍


  Susanne Olling

 • Fantastisk sted at komme, hvis der er lidt problemer med kroppen. Michael er yderst kompetent og dedikeret. Derudover er han super god med mange flexible tider, man ikke kan få mange andre steder.


  Thor Bendix Madsen, Elite triathlet

 • Utrolig faglig kompetent person, med en særlig evne for at “læse” hvad sportsudøveren har brug for. Fedt der både er blik for det kortsigtede, og det lange seje træk og de langsigtede mål.
  Vores to elite svømmere har haft enorm gavn af behandlinger hos MS Insight


  Michael Rasmussen

 • Dygtige folk, med gode ambitioner om at “helbrede” deres kunder. Michael får hverdagen til at fungere, hvis man døjer med noget langvarigt, og så er han altid god for en anbefaling af what to do, for at forbedre ens skavanker fremover. Nem hjemmeside at finde rundt i, og med nem online booking.


  Esther Holm

 • Jeg kan kun anbefale Michael, han er en fantastisk coach og virkelig dygtig. Jeg har kun rosende ord at sige og vil klart anbefale andre at bruge MS Insight.
  Man kan virkelig mærke hans passion for sporten, så uden tøven ***** (5 stjerner).


  Kenneth Popp

 • Fantastisk massage…


  Martin Hein

 • Her har jeg fået en del skavanker fjernet. Både kroniske, såvel som akutte skader, kan klares her. da jeg kom hertil havde jeg et såkaldt slatter knæ, og efter nogle behandlinger var problemet næsten helt væk, selvom det havde fulgt mig i årevis


  Laurits Holm

 • Super kompetencer som både coach og som behandler.


  Ole Kristian Saltnes

Skriv til mig

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg vender tilbage til dig snarest!

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg kontakter dig hurtigst muligt!